Muusikoiden.net
20.06.2018
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Keskustelua raskaammasta musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Baptismin kaksi uusintajulkaisua kaupoissa 16.5.14
1
mega
09.05.2014 07:32:02
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kotimaisen black metalin eliittiin kuuluva ja maailmallakin mainetta niittänyt, vuonna 1998 Lord Sarcofagianin perustama ja johdattama Baptism julkaisee kaksi ensimmäistä levyään uusiksi. Alunperin vuonna 2002 julkaistua, rujosoundista ja raakaa debyyttiä The Beherial Midnight sekä tätä kaksi vuotta myöhemmin samoilla linjoilla seurannutta Wisdom & Hatea pidetään yleisesti arvostettuina underground-klassikkoina.
 
Molemmat levyt myivät nopeasti loppuun heti pian julkaisunsa jälkeen eikä niitä ole ollut saatavilla yli kymmeneen vuoteen. Nyt 16.5.2014 sekä CD:nä että viikkoa myöhemmin myös vinyylinä julkaistava albumikaksikko on masteroitu uusiksi ja samalla niiden layoutia on paranneltu. Julkaisut juhlistavat myös Baptismin pitkäaikaisena yhteistyökumppanina toimivan Northern Heritage -levy-yhtiön 15-vuotista taivalta.
 
The Beherial Midnight kuultavissa osoitteessa http://youtu.be/gsQZhiNPo40 ja Wisdom & Hate osoitteessa http://youtu.be/gzZ0ogdOSiI
 
Uusintajulkaisujen ja Hänen kunniakseen Baptism soittaa erikoiskeikan marraskuun 15. päivä Helsingin Nosturissa järjestettävässä Black Flames of Blasphemy pt. V -tapahtumassa, jolloin yhtye esittää ainoastaan kappaleita uransa alkuajoilta vuosilta 1998-2004. Tätä ennen bändi esiintyy myös Hyvinkäällä järjestettävässä Steelfest Open Air -festivaaleilla 16.5.2014 Kotimaan keikkojen lisäksi yhtye esiintyy ensi syksynä myös useilla keskieurooppalaisilla festivaaleilla.
 
https://www.facebook.com/baptismofficial
http://www.northern-heritage.net/
http://baptism.bigcartel.com/
http://www.levykauppax.fi/artist/baptism/
 
DISKOGRAFIA
The Beherial Midnight (Northern Heritage, 2002)
Wisdom & Hate MCD (Northern Heritage, 2004)
Baptism / Uncreation's Dawn -split 7 (Hammer of Hate, 2004)
Black Ceremony pic 7 (Faustian prod/Breath of Pestilence prod, 2004)
Baptism/Vritra -split 7 (Vermines Pestifera 2005)
Morbid Wings of Sathanas (Northern Heritage, 2005)
Evil Mysteries MLP 10 (Northern Heritage, 2006)
Grim Arts of Melancholy (Northern Heritage, 2008)
Chalice of Death 7 (Northern Heritage, 2010)
As the Darkness Enters (Northern Heritage, 2012)
 
KOKOONPANO
Lord Sargofagian - laulu, kitara ja kaikki sävellykset
SG.7 - kitara
TG - kitara
Syphon - basso
LRH - rummut
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
26.03.2015 09:31:32 (muokattu 26.03.2015 09:36:35)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

BAPTISMILTA PIENLEVYKOKOELMA GLORIA TIBI SATANA" 2.4.2015
 
Lord S:n vuonna 1998 perustama ja kotimaisen black metalin lippulaivoihin kohonnut Baptism julkaisee huhtikuun alussa Gloria Tibi Satana -nimisen kokoelman vuosien varrella äänitetyistä ja julkaistuista vinyylipienjulkaisuista. Levy sisältää kaikki 7" EP:t, kokoelmien ja vinyylipainosten bonusraidat sekä myös ennenjulkaisemattomia versioita treenikämppä-äänityksistä. Komeudella on mittaa yhteensä 11 kappaleen ja 69 minuutin verran.
 
"Minulta on kyselty vuosien varrella paljon näiden tiettyjen rajoitettujen seiskojen uudelleenjulkaisuista. Pitkän kypsyttelyn jälkeen oli aika antaa periksi, kaikki em. pienjulkaisut kun ovat olleet loppuunmyytyjä yli kymmenen vuotta. Suunnittelin levystä yhtenäisen kokonaisuuden, josta kuulee hyvin bändin eri kokoonpanoja sisältäneen elinkaaren alkaen alkupään primitiivisemmistä ja vihaisemmista tuotoksista aina hieman ammattimaisemmin tuotettuihin loppupään äänityksiin.
Kokoelman soundimaailma on kaunistelematonta ja rujoa eli juuri sellaista kuin aito black metal itselleni on aina ollut. Nyt nämä harvinaisuudet ovat saatavilla yhdessä paketissa kaikille niille, jotka vielä fyysisiä levyjä hyllyynsä hankkivat. Nämä kappaleet ansaitsevat tulla uudelleen julki. Kannen on muuten tehnyt Nefastos vuonna 2002 ja sen piti alunperin päätyä debyyttimme kanneksi.", Lord S kertoo kokoelman sisällöstä.
 
Kokoelman julkaisee CD:nä tuttuun tapaan Northern Heritage.
 
https://www.facebook.com/baptismofficial
http://www.northern-heritage.net/
http://baptism.bigcartel.com/
http://www.levykauppax.fi/artist/baptism/
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti