Muusikoiden.net
20.08.2017
Tule viettämään musiikintäytteinen välivuosi Jyväskylään 

Keskustelua raskaammasta musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Bloodride - Bloodmachine 14.3.2014
1
teemal
17.02.2014 19:46:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

BLOODRIDE julkaisee kakkoslevynsä maaliskuussa ja kaahaa keikoille!
 
Debyyttinsä Crowned In Hell 2011 julkaissut thrashviisikko laittaa lisää pökköä pesään kakkoslevyllään Bloodmachine. Myöskin Violent Journey Recordsin julkaisema kymmenen biisin selkäsauna on äänitetty D-Studiolla sekä Peters Cross studiolla vuoden 2013 aikana. Levyn ulkoasusta vastaa Pia Gardberg. Lisäkorinaa levyllä tarjoilee Sluti666 (Impaled Nazarene).
 
Edellisen levyn tiimoilta ahkerasti lavoja kolunneet konkarit kerkesivät lämmittelemään mm. Exodusta ja tulevilla kevään keikoilla kaahataan muun muassa Toxic Holocaustin sekä Exhumedin kanssa. Levynjulkaisukeikka on 14.3. Kuritushuone-klubilla (PRKL, Helsinki)
 
Kevään toistaiseksi varmistuneet keikat:
14.3. PRKL, Helsinki
19.3. Nosturi, Helsinki
22.5. Torvi, Lahti
24.5. Bar 15, Seinäjoki
 
Bloodmachinen ennakkotilauslinkki:
http://www.levykauppax.fi/artist/bloodride/bloodmachine/
 
Kappalejärjestys:
 
1. Battered (Youtubesta löytyy: http://youtu.be/ZsqDp0y4x9k)
2. Taken Over
3. Horror Has A New Prey
4. Defiled Within
5. Deadlights
6. Bloodmachine
7. Massacre My Icons
8. Downfall
9. Satans Luck
10. Fight The Fear
 
Discography:
 
Bloodmachine CD 2014
Crowned In Hell CD 2011
Supreme Predator CDS 2010
Promo 2007
Bloodridden Disease MCD 2004
Taste of Bloodride Demo 2003
 
http://www.bloodride.com/
http://www.facebook.com/bloodride
http://www.violentjourneyrecords.com
 
Lisätiedot, promot, haastikset: contact@violentjourneyrecords.com
 
Ylivertaista muusikointia vuodesta tuhat
Roadkill
18.02.2014 12:54:35
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Keikat on varmaan silkkaa bloodbathia?
 
We all like metal and Whiskey! Livin' Hard and chasin' down Hell.
teemal
14.10.2016 08:16:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Roadkill: Keikat on varmaan silkkaa bloodbathia?
 
Olihan ne! :D
 
Ylivertaista muusikointia vuodesta tuhat
mega
17.10.2016 11:03:53
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

THRASH-REMMI BLOODRIDELTÄ KOLMAS ALBUMI PLANET ALCATRAZ 25.11.16
 
Vuodesta 2000 thrash metalin tinkimätöntä ilosanomaa levittänyt helsinkiläinen Bloodride palaa räyhäämään kolmannen albuminsa kera. Planet Alcatraz julkaistaan marraskuun 25. päivä Inverse Recordsin kautta. Bloodriden päällekäyvä rässi soi tällä levyllä entistä tanakammin, joskin mukaan on löytynyt yhä enemmän tarttuvuutta ja jopa flirttailua duurisointujen kanssa. Musiikin kiukkuisuus on saanut myös lisäpontta yhä kriittisemmin ihmiskunnan toilailuihin kantaaottavien sanoitusten myötä.
 
"Planet Alcatraz" on pitkälti maailma missä elämme. Oma tahto ja valinnanvapaus ovat vain illuusio, jolla meidät saadaan valitsemaan tahdottu lopputulos. Kaikki annetut vaihtoehdot johtavat siis samaan. Johtajat ohjaamassa käyttäytymistämme ovat itsekin verkossa, jota joku näkymätön lukki ohjailee. Levy ei ole konseptialbumi, osa kappaleista sattuu vain sivuamaan samoja huomioita maailmasta, rumpali Petteri Lammassaari kertoo albumin sisällöstä.
 
Levyn avauskappale S.O.B. kuunneltavissa osoitteessa https://soundcloud.com/bloodride-1/sob
 
Bloodride keikalla Helsingissä Bar Loosessa 22.10. yhdessä Re-Armedin ja Intactin (EST) kanssa.
 
PLANET ALCATRAZ -BIISILISTA
1. S.O.B.
2. Planet Alcatraz
3. War in Me
4. Beyond Repair
5. All We Deserve
6. Baptizing Demons
7. Grave Is Calling
8. Rat Racer
9. Storm Under My Skin
10. Marching off to War
 
KOKOONPANO
J. Leskinen laulu
Simo Partanen kitara
Teemu Vähäkangas kitara
Esa Pennala basso
Petteri Lammassaari rummut
 
DISKOGRAFIA
Taste of Bloodride demo (2003)
Bloodridden Disease EP (2004)
Promo (2007)
Supreme Predator single (2010)
Crowned Iin Hell (Violent Journey, 2011)
Bloodmachine (Violent Journey, 2014)
Planet Alcatraz (Inverse, 2016)
 
http://www.bloodride.com/
https://www.facebook.com/bloodride
https://twitter.com/Bloodride
https://bloodride.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/bloodride-1
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
18.11.2016 13:31:25
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Rässiä tarjolla ennakkoon Bloodride-albumin muodossa ja tämän teille tarjoaa Imperiumi.net http://www.imperiumi.net/index.php?act=news&id=23192
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
14.12.2016 15:21:57
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

BLOODRIDE RÄSSÄÄ VIDEOLLA
 
Vajaa kuukausi sitten kolmannen albuminsa Planet Alcatraz julkaissut Bloodride painui treenikämpälle tavalliseen tapaansa ja siinä sivussa syntyi konstailematon musiikkivideo, jossa yhtyeen soittomeininkiä ja rässinrytkettä pääsee tarkastelemaan turvallisesti kotisohvalta käsin.
 
"Haluttiin videolle raaka DIY-meininki, joten kämpälle pari kameraa treeneihin pyörimään ja voilà! Ei mitään siloteltua tai teeskentelemistä. Rahjukset rässää ja sillä hyvä, Bloodriden kitaristi Teemu kiteyttää videon taustat.
 
Uusimman albuminsa nimikappaleesta tehty video katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/l1sswjoMIJw
 
Bloodride seikkailee keikoille aina ulkomaille saakka Pietarin Stoker Bariin 7.1.2017 yhdessä maanmiestemme Apexin, Grave Violatorin ja Overdozen kanssa sekä Tallinnan Fubar Rock Clubille 13.1.2017
 
KOKOONPANO
J. Leskinen - laulu
Simo Partanen - kitara
Teemu Vähäkangas - kitara
Esa Pennala - basso
Petteri Lammassaari - rummut
 
DISKOGRAFIA
Taste of Bloodride demo (2003)
Bloodridden Disease EP (2004)
Promo (2007)
Supreme Predator single (2010)
Crowned Iin Hell (Violent Journey, 2011)
Bloodmachine (Violent Journey, 2014)
Planet Alcatraz (Inverse, 2016)
 
http://www.bloodride.com/
https://www.facebook.com/bloodride
https://twitter.com/Bloodride
https://bloodride.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/bloodride-1
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti