Muusikoiden.net
25.06.2018
Soittimet, laitteet, tarvikkeet | Ylöjärven Musiikkikauppa 

Keskustelua raskaammasta musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: SoulHealer "Chasing the Dream" 10.5.2013 (Kajaani heavy metal)
1
mega
03.04.2013 09:03:53
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

SOULHEALERIN CHASING THE DREAM JULKI 10.5.2013
 
Kajaanilainen, vuonna 2009 perustettu SoulHealer julkaisee toisen albuminsa Chasing the Dream toukokuun 10. päivä. Albumi on yhtyeen ensimmäinen saksalaiselle Pure Legend Recordsille ja seuraaja kaksi vuotta sitten ilmestyneelle The Kings of Bullet Alley -täyspitkälle. Kajaanissa Teemu Ojalehdon NFR-Studiolla äänittämän levyn on miksannut ja masteroinut Janne Tolsa.
 
Bändin musiikkia voi parhaiten kuvailla melodiseksi heavy metallin ja hard rockin ristisiitokseksi, jonka juuret ovat vahvasti genren kulta-ajassa 80-luvulla. Uudella Chasing the Dream -täyspitkällä on debyyttiin verrattuna menty suurin harppauksin eteenpäin jokaisella osa-alueella ja kaikki levyn 10 kappaletta ovat täyttä asiaa alusta loppuun.
 
Levyn ensimmäinen maistiainen nimeltään Don't Look Back on kuultavissa osoitteessa https://soundcloud.com/purelegendrecords/soulhealer-don-t-look-back The Deceptionista kuvattu musiikkivideo julkaistaan 15.4.2013
 
SoulHealer keikkailee tiiviisti joka puolella Suomea levyn julkaisun tiimoilta: 4.5. Rock House Kulma, Kajaani. 10.5. Bar Bäkkäri, Helsinki. 11.5. Zet Baari, Salo. 24.5. Kantis, Sotkamo. 25.5. Old Cock, Lappeenranta. 14.6. Wet Dog, Paltamo. 15.6. Grande, Rovaniemi. 5.7. RaatihuoneRock, Kajaani. 26.7. Pub Maaherra, Mikkeli. 27.7. Motör Pub, Lahti. 16.8. Music Bar Sledgehammer, Viitasaari. 17.8. Kasi Bar, Suonenjoki. 30.8. Corona Music Bar, Pieksamäki. 31.8. Poppari, Jyväskylä. 26.9. Jack the Rooster, Tampere. 27.9. Onnen Päivät, Jämsänkoski. 28.9. La Barre, Joensuu. 25.10. On the Rocks, Helsinki. 26.10. The Rocks, Savonlinna. 22.11. Janoinen Puuma, Iisalmi. 23.11. Club Flirt, Raahe.
 
CHASING THE DREAM BIISILISTA
1. Wicked Moon
2. Don't Look Back
3. The Deception
4. Chasing A Dream
5. Done For Good
6. Ties Of Time
7. Never Turn My Back On You
8. Finally Free
9. Into The Fire
10. Smoke & Mirrors
 
DISKOGRAFIA
Dreamcatcher EP (2010)
The Kings of Bullet Alley (2011)
Chasing the Dream (Pure Legend Records 2013)
 
KOKOONPANO
Teemu Kuosmanen - kitara
Jani Nyman - rummut
Jori Kärki - laulu
Sami Mikkonen - kitara
Pasi Laakkonen - basso
 
http://www.soulhealermusic.com/
https://www.facebook.com/soulhealermusic
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
Huurteisen ystävä
03.04.2013 18:29:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuli heti mieleen kuin jostain Länsi-Saksan ohrantuoksuisesta kellarista olisi kaivettu ylös julkaisematon Accept-lätty!! Ei siinä, mainion kuuloista hevimetallia äijät iskee pihalle. Ja ei voi olla huono enne jos SoundCloudissa on 666 kuuntelua kys. edellämainitulla maistiaisbiisillä m/!
 
Notta Ristus Perkele!
mega
08.04.2013 07:14:54
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

SOULHEALERIN UUSI LEVY ENNAKKOKUUNTELUSSA KAJAANIN BIO REXISSÄ 4.5.2013
 
Viime kesänä maailmanlaajuisen levytyssopimuksen saksalaisen Pure Legend Records -levy-yhtiön kanssa solminut kajaanilainen raskaan rockin yhtye SoulHealer julkaisee uuden albuminsa Chasing the Dream 10.5.2013. Kajaanissa saadaan kuitenkin herkutella uuden levyn kappaleiden parissa jo viikkoa aikaisemmin, kun lauantaina 4.5.2013 bändiä kuullaan sekä levyn ennakkokuuntelussa että ennakkojulkaisukeikalla. Molemmissa tapahtumissa on mahdollisuus ostaa tulevaa levyä ennakkoon, ennen sen virallista julkaisupäivää!
 
Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen levyn ennakkokuuntelu järjestetään Kajaanin Bio Rex -elokuvateatterissa. Paikalla on koko bändi kertomassa uusien kappaleiden taustoista. Ainutlaatuisena lisänä tapahtumassa saa valkokangasensi-iltansa musiikkivideo, jonka ovat bändille käsikirjoittaneet ja tehneet Kainuun ammattiopiston opiskelijat Niko Saarela ja Arttu Hypén. Video tulee esitykseen ympäri maailmaa.
 
Ennakkokuuntelun isännäksi saadaan legendaarisen Zero Nine -yhtyeen keulakuva ja laulaja Kepa Salmirinne. Paikalle saapuu lisäksi muiden muassa saksalainen musiikkitoimittaja Andreas Schöwe, joka seuraa bändiä koko viikonlopun ajan tehden jutun siitä, kuinka kajaanilainen bändi ponnistaa Kajaanista kohti maailman musiikkipiirejä. Schöwe on kirjoittanut vastaavia juttuja muun muassa Metal Hammeriin niinkin maineikkaista nimistä kuin Iron Maiden ja Manowar.
 
Kyseessä on täkäläisittäin ennennäkemätön tapahtuma, eikä vastaavaa yhdistelmää ole meidän tietääksemme järjestetty aiemmin muuallakaan Suomessa. Kun sopivat ja ennen kaikkea aktiiviset yhteistyökumppanit saatiin mukaan, ei hommaa tarvinnut kahta kertaa miettiä. Ja kun selvisi, että Kepa Salmirinne tulee mielellään mukaan isännäksi, se toi kruunun tälle kaikelle. Mies on kuitenkin meidän ikäluokan hevimusiikkidiggareiden Suomi-legendoja. Nyt kun vielä saadaan kajaanilaiset innostumaan paikan päälle, voivat juhlat alkaa, toteaa SoulHealerin kitaristi Teemu Kuosmanen.
 
Levyn ennakkokuuntelu Bio Rexissä alkaa lauantaina 4.5.2013 kello 19. Tapahtuman pääsylipun voi noutaa keskiviikosta 10.4.2013 alkaen elokuvateatteri Bio Rexistä, Musiikki Lukinmaalta, Rock House Kulmasta tai Anttilan Top Ten -osastolta. Myös bändin jäseniltä saa lippuja. Tilaisuus on maksuton ja kutsuja on jaossa rajoitettu määrä. Myöhemmin samana iltana SoulHealer soittaa ennakkojulkaisukeikan Kajaanin Rock House Kulmassa.
 
Tapahtuman mahdollistavat ja sitä ovat yhteistyössä tehneet SoulHealer, Pure Legend Records, Kainuun ammattiopiston Elokuvan ja median palvelukeskus, Made in Kainuu -hanke, Kajaanin Bio Rex sekä Rock House Kulma
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
15.04.2013 11:13:28
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

"The Deception" musiikkivideo http://www.youtube.com/watch?v=tL7BjOomRV8
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
30.04.2013 11:52:25
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

SoulHealer kilpailua tarjolla Imperiumissa: http://www.imperiumi.net/index.php?act=compos&id=232
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
05.05.2013 13:39:35
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Koko levy nyt kuunneltavissa vajaan viikon ajan ennakkoon: http://www.imperiumi.net/index.php?act=page&id=53
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
fff666
05.05.2013 16:59:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Palautetta.
 
Olin eilen myös biorexissä. Biisit ei siinä tilassa oikein toiminut oikein mitenkäänpäin. Keikalla oli kyllä sitten ihan eri tunnelma. Homma toimi hienosti ja äänenpaine sopiva. Nyt ennakko kuuntelussa tänään taas ei niinkään. Varmuuden vuoksi osan biiseistä kahteen kertaan. Niin kuin sanoitte että vaikutteet näkyvät. Kyllä. "Scorpions" sieltä nyt ainakin paistaa ensimäisenä läpi ja on ennalta arvattavissa. Välillä tulee mieleen "zero nine". Eipä sillä. Mutta jotain puuttuu... Parannusta kyllä edelliseen on ja sävellystaidot kohentuneet mutta se viimeinen potku munille vielä uupuu. Layout on handussa ihan mukavasti. Soundit kasarimaiset. Ehkä nekin vähän tyylilleen uskollisen "kuivat" ja soitto kulkee mutta musassa on jotain mitä vielä jää kaipaamaan. Tarttuvista kertseistä puhutaan. Joo. Mutta semmoset jotka jää päähän niin puuttuvat vielä eikä laulajan englanti ole aivan toivottavaa. Suomi aksentti paistaa ihan liikaa läpi. Biisit on debyyttiä paremmat. johtuukohan siitä että ensilevyn biisejä on valmistelut ja työstetty kauemmin kuin tätä. Video on kyllä hyvä. i. Ei videoitten tarvitse kummoisia olla ja maksaa kymmeni tuhansia ollakseen hyviä ja edustavia bändilleen.
 
mega
10.09.2014 09:33:23
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

SOULHEALERILTA KOLMOSALBUMI BEAR THE CROSS JULKI 17.10.2014
 
Kajaanilainen heavy metal -ryhmä SoulHealer julkaisee Bear the Cross -nimisen albuminsa lokakuun 17. päivä. Vuonna 2009 perustettu ja työteliäänä keikkakoneena tunnetun bändin järjestyksessään kolmas täyspitkä on seuraaja viime vuonna julkaistulle Chasing the Dream -levylle, jota Kaaoszinen 9/10 arviossa kehuttiin mm. näin: Heavy metal on parhaimmillaan tarttuvaa, melodista ja viihdyttävää. Chasing The Dreamiltä löytyy juuri näitä kaikkia ominaisuuksia.
 
"Musiikissa on edelleen tunnistettavan vahva SoulHealer-leima melodioineen, kitarasooloineen ja tarttuvine kertseineen, mutta nyt mukaan tuli myös uusia elementtejä. Tietoista vai tiedostamatonta muutosta? Vaikea sanoa, mutta joka tapauksessa pieniä lisämausteita on keittoon heitetty ja bändi on mennyt musiikillisesti eteenpäin. Janne Tolsa nakkasi tällä kertaa miksauksessaan ja masteroinnissaan kehiin hiukan modernimman soundimaailman ja kaikkinensa ollaan tulokseen erittäin tyytyväisiä.", yhtyeen kitaristi Teemu Kuosmanen kuvailee tulevaa albumia.
 
Dead Man Walking kuunneltavissa ja ladattavissa ilmaiseksi osoitteessa https://soundcloud.com/purelegendrecords/soulhealer-dead-man-walking-1
 
Levynjulkaisukekkerit vietetään Lungibaari Grönissä ja ravintola Ballsissa Kajaanissa 18.10.
 
BEAR THE CROSS -BIISILISTA
1. Unleash the Beast
2. Bear the Cross
3. The Journey Goes on
4. Fall from Grace
5. Dead Man Walking
6. Thorns in My Heart
7. The Vipers Kiss
8. Blinded by the Light
9. Revealed
10. Settle the Score
 
DISKOGRAFIA
Dreamcatcher EP (2010)
The Kings of Bullet Alley (2011)
Chasing the Dream (Pure Legend 2013)
Bear the Cross (Pure Legend 2014)
 
KOKOONPANO
Teemu Kuosmanen kitara
Jani Nyman rummut
Jori Kärki laulu
Sami Mikkonen kitara
Pasi Laakkonen - basso
 
http://www.soulhealermusic.com/
https://www.facebook.com/soulhealermusic
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
03.10.2014 09:26:42
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Upouusi video The Journey Goes On -kappaleesta http://youtu.be/1_ml1BZ26GY
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
13.10.2014 09:03:21
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Levyn ennakkokuuntelussa perjantaihin saakka Kaaoszinen sivuilla http://kaaoszine.fi/ennakkokuuntelu-soulhealer-bear-cross/
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
Michi
18.10.2014 13:09:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Julkkarikeikka livestriiminä tänään alkaen klo 23:
 
http://www.soulhealermusic.com/live
 
-Up The Irons!-
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti