Muusikoiden.net
23.10.2020
 

Keskustelua raskaammasta musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: SoulHealer "Chasing the Dream" 10.5.2013 (Kajaani heavy metal)
1
mega
03.04.2013 09:03:53
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

SOULHEALERIN CHASING THE DREAM JULKI 10.5.2013
 
Kajaanilainen, vuonna 2009 perustettu SoulHealer julkaisee toisen albuminsa Chasing the Dream toukokuun 10. päivä. Albumi on yhtyeen ensimmäinen saksalaiselle Pure Legend Recordsille ja seuraaja kaksi vuotta sitten ilmestyneelle The Kings of Bullet Alley -täyspitkälle. Kajaanissa Teemu Ojalehdon NFR-Studiolla äänittämän levyn on miksannut ja masteroinut Janne Tolsa.
 
Bändin musiikkia voi parhaiten kuvailla melodiseksi heavy metallin ja hard rockin ristisiitokseksi, jonka juuret ovat vahvasti genren kulta-ajassa 80-luvulla. Uudella Chasing the Dream -täyspitkällä on debyyttiin verrattuna menty suurin harppauksin eteenpäin jokaisella osa-alueella ja kaikki levyn 10 kappaletta ovat täyttä asiaa alusta loppuun.
 
Levyn ensimmäinen maistiainen nimeltään Don't Look Back on kuultavissa osoitteessa https://soundcloud.com/purelegendrecords/soulhealer-don-t-look-back The Deceptionista kuvattu musiikkivideo julkaistaan 15.4.2013
 
SoulHealer keikkailee tiiviisti joka puolella Suomea levyn julkaisun tiimoilta: 4.5. Rock House Kulma, Kajaani. 10.5. Bar Bäkkäri, Helsinki. 11.5. Zet Baari, Salo. 24.5. Kantis, Sotkamo. 25.5. Old Cock, Lappeenranta. 14.6. Wet Dog, Paltamo. 15.6. Grande, Rovaniemi. 5.7. RaatihuoneRock, Kajaani. 26.7. Pub Maaherra, Mikkeli. 27.7. Motör Pub, Lahti. 16.8. Music Bar Sledgehammer, Viitasaari. 17.8. Kasi Bar, Suonenjoki. 30.8. Corona Music Bar, Pieksamäki. 31.8. Poppari, Jyväskylä. 26.9. Jack the Rooster, Tampere. 27.9. Onnen Päivät, Jämsänkoski. 28.9. La Barre, Joensuu. 25.10. On the Rocks, Helsinki. 26.10. The Rocks, Savonlinna. 22.11. Janoinen Puuma, Iisalmi. 23.11. Club Flirt, Raahe.
 
CHASING THE DREAM BIISILISTA
1. Wicked Moon
2. Don't Look Back
3. The Deception
4. Chasing A Dream
5. Done For Good
6. Ties Of Time
7. Never Turn My Back On You
8. Finally Free
9. Into The Fire
10. Smoke & Mirrors
 
DISKOGRAFIA
Dreamcatcher EP (2010)
The Kings of Bullet Alley (2011)
Chasing the Dream (Pure Legend Records 2013)
 
KOKOONPANO
Teemu Kuosmanen - kitara
Jani Nyman - rummut
Jori Kärki - laulu
Sami Mikkonen - kitara
Pasi Laakkonen - basso
 
http://www.soulhealermusic.com/
https://www.facebook.com/soulhealermusic
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
Huurteisen ystävä
03.04.2013 18:29:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuli heti mieleen kuin jostain Länsi-Saksan ohrantuoksuisesta kellarista olisi kaivettu ylös julkaisematon Accept-lätty!! Ei siinä, mainion kuuloista hevimetallia äijät iskee pihalle. Ja ei voi olla huono enne jos SoundCloudissa on 666 kuuntelua kys. edellämainitulla maistiaisbiisillä m/!
 
Notta Ristus Perkele!
mega
08.04.2013 07:14:54
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

SOULHEALERIN UUSI LEVY ENNAKKOKUUNTELUSSA KAJAANIN BIO REXISSÄ 4.5.2013
 
Viime kesänä maailmanlaajuisen levytyssopimuksen saksalaisen Pure Legend Records -levy-yhtiön kanssa solminut kajaanilainen raskaan rockin yhtye SoulHealer julkaisee uuden albuminsa Chasing the Dream 10.5.2013. Kajaanissa saadaan kuitenkin herkutella uuden levyn kappaleiden parissa jo viikkoa aikaisemmin, kun lauantaina 4.5.2013 bändiä kuullaan sekä levyn ennakkokuuntelussa että ennakkojulkaisukeikalla. Molemmissa tapahtumissa on mahdollisuus ostaa tulevaa levyä ennakkoon, ennen sen virallista julkaisupäivää!
 
Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen levyn ennakkokuuntelu järjestetään Kajaanin Bio Rex -elokuvateatterissa. Paikalla on koko bändi kertomassa uusien kappaleiden taustoista. Ainutlaatuisena lisänä tapahtumassa saa valkokangasensi-iltansa musiikkivideo, jonka ovat bändille käsikirjoittaneet ja tehneet Kainuun ammattiopiston opiskelijat Niko Saarela ja Arttu Hypén. Video tulee esitykseen ympäri maailmaa.
 
Ennakkokuuntelun isännäksi saadaan legendaarisen Zero Nine -yhtyeen keulakuva ja laulaja Kepa Salmirinne. Paikalle saapuu lisäksi muiden muassa saksalainen musiikkitoimittaja Andreas Schöwe, joka seuraa bändiä koko viikonlopun ajan tehden jutun siitä, kuinka kajaanilainen bändi ponnistaa Kajaanista kohti maailman musiikkipiirejä. Schöwe on kirjoittanut vastaavia juttuja muun muassa Metal Hammeriin niinkin maineikkaista nimistä kuin Iron Maiden ja Manowar.
 
Kyseessä on täkäläisittäin ennennäkemätön tapahtuma, eikä vastaavaa yhdistelmää ole meidän tietääksemme järjestetty aiemmin muuallakaan Suomessa. Kun sopivat ja ennen kaikkea aktiiviset yhteistyökumppanit saatiin mukaan, ei hommaa tarvinnut kahta kertaa miettiä. Ja kun selvisi, että Kepa Salmirinne tulee mielellään mukaan isännäksi, se toi kruunun tälle kaikelle. Mies on kuitenkin meidän ikäluokan hevimusiikkidiggareiden Suomi-legendoja. Nyt kun vielä saadaan kajaanilaiset innostumaan paikan päälle, voivat juhlat alkaa, toteaa SoulHealerin kitaristi Teemu Kuosmanen.
 
Levyn ennakkokuuntelu Bio Rexissä alkaa lauantaina 4.5.2013 kello 19. Tapahtuman pääsylipun voi noutaa keskiviikosta 10.4.2013 alkaen elokuvateatteri Bio Rexistä, Musiikki Lukinmaalta, Rock House Kulmasta tai Anttilan Top Ten -osastolta. Myös bändin jäseniltä saa lippuja. Tilaisuus on maksuton ja kutsuja on jaossa rajoitettu määrä. Myöhemmin samana iltana SoulHealer soittaa ennakkojulkaisukeikan Kajaanin Rock House Kulmassa.
 
Tapahtuman mahdollistavat ja sitä ovat yhteistyössä tehneet SoulHealer, Pure Legend Records, Kainuun ammattiopiston Elokuvan ja median palvelukeskus, Made in Kainuu -hanke, Kajaanin Bio Rex sekä Rock House Kulma
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
15.04.2013 11:13:28
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

"The Deception" musiikkivideo http://www.youtube.com/watch?v=tL7BjOomRV8
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
30.04.2013 11:52:25
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

SoulHealer kilpailua tarjolla Imperiumissa: http://www.imperiumi.net/index.php?act=compos&id=232
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
05.05.2013 13:39:35
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Koko levy nyt kuunneltavissa vajaan viikon ajan ennakkoon: http://www.imperiumi.net/index.php?act=page&id=53
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
fff666
05.05.2013 16:59:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Palautetta.
 
Olin eilen myös biorexissä. Biisit ei siinä tilassa oikein toiminut oikein mitenkäänpäin. Keikalla oli kyllä sitten ihan eri tunnelma. Homma toimi hienosti ja äänenpaine sopiva. Nyt ennakko kuuntelussa tänään taas ei niinkään. Varmuuden vuoksi osan biiseistä kahteen kertaan. Niin kuin sanoitte että vaikutteet näkyvät. Kyllä. "Scorpions" sieltä nyt ainakin paistaa ensimäisenä läpi ja on ennalta arvattavissa. Välillä tulee mieleen "zero nine". Eipä sillä. Mutta jotain puuttuu... Parannusta kyllä edelliseen on ja sävellystaidot kohentuneet mutta se viimeinen potku munille vielä uupuu. Layout on handussa ihan mukavasti. Soundit kasarimaiset. Ehkä nekin vähän tyylilleen uskollisen "kuivat" ja soitto kulkee mutta musassa on jotain mitä vielä jää kaipaamaan. Tarttuvista kertseistä puhutaan. Joo. Mutta semmoset jotka jää päähän niin puuttuvat vielä eikä laulajan englanti ole aivan toivottavaa. Suomi aksentti paistaa ihan liikaa läpi. Biisit on debyyttiä paremmat. johtuukohan siitä että ensilevyn biisejä on valmistelut ja työstetty kauemmin kuin tätä. Video on kyllä hyvä. i. Ei videoitten tarvitse kummoisia olla ja maksaa kymmeni tuhansia ollakseen hyviä ja edustavia bändilleen.
 
mega
10.09.2014 09:33:23
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

SOULHEALERILTA KOLMOSALBUMI BEAR THE CROSS JULKI 17.10.2014
 
Kajaanilainen heavy metal -ryhmä SoulHealer julkaisee Bear the Cross -nimisen albuminsa lokakuun 17. päivä. Vuonna 2009 perustettu ja työteliäänä keikkakoneena tunnetun bändin järjestyksessään kolmas täyspitkä on seuraaja viime vuonna julkaistulle Chasing the Dream -levylle, jota Kaaoszinen 9/10 arviossa kehuttiin mm. näin: Heavy metal on parhaimmillaan tarttuvaa, melodista ja viihdyttävää. Chasing The Dreamiltä löytyy juuri näitä kaikkia ominaisuuksia.
 
"Musiikissa on edelleen tunnistettavan vahva SoulHealer-leima melodioineen, kitarasooloineen ja tarttuvine kertseineen, mutta nyt mukaan tuli myös uusia elementtejä. Tietoista vai tiedostamatonta muutosta? Vaikea sanoa, mutta joka tapauksessa pieniä lisämausteita on keittoon heitetty ja bändi on mennyt musiikillisesti eteenpäin. Janne Tolsa nakkasi tällä kertaa miksauksessaan ja masteroinnissaan kehiin hiukan modernimman soundimaailman ja kaikkinensa ollaan tulokseen erittäin tyytyväisiä.", yhtyeen kitaristi Teemu Kuosmanen kuvailee tulevaa albumia.
 
Dead Man Walking kuunneltavissa ja ladattavissa ilmaiseksi osoitteessa https://soundcloud.com/purelegendrecords/soulhealer-dead-man-walking-1
 
Levynjulkaisukekkerit vietetään Lungibaari Grönissä ja ravintola Ballsissa Kajaanissa 18.10.
 
BEAR THE CROSS -BIISILISTA
1. Unleash the Beast
2. Bear the Cross
3. The Journey Goes on
4. Fall from Grace
5. Dead Man Walking
6. Thorns in My Heart
7. The Vipers Kiss
8. Blinded by the Light
9. Revealed
10. Settle the Score
 
DISKOGRAFIA
Dreamcatcher EP (2010)
The Kings of Bullet Alley (2011)
Chasing the Dream (Pure Legend 2013)
Bear the Cross (Pure Legend 2014)
 
KOKOONPANO
Teemu Kuosmanen kitara
Jani Nyman rummut
Jori Kärki laulu
Sami Mikkonen kitara
Pasi Laakkonen - basso
 
http://www.soulhealermusic.com/
https://www.facebook.com/soulhealermusic
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
03.10.2014 09:26:42
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Upouusi video The Journey Goes On -kappaleesta http://youtu.be/1_ml1BZ26GY
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
13.10.2014 09:03:21
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Levyn ennakkokuuntelussa perjantaihin saakka Kaaoszinen sivuilla http://kaaoszine.fi/ennakkokuuntelu-soulhealer-bear-cross/
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
Michi
18.10.2014 13:09:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Julkkarikeikka livestriiminä tänään alkaen klo 23:
 
http://www.soulhealermusic.com/live
 
-Up The Irons!-
mega
13.07.2018 08:47:24
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

SOULHEALERILTA NELJÄS ALBUMI SYYSKUUSSA, ENSIMMÄINEN NÄYTE NYT KUULTAVISSA
 
SoulHealerin syntysanat lausuttiin Kajaanissa vuonna 2009 ja syyskuun 14. päivä Rockshots Records julkaisee yhtyeen neljännen täyspitkän nimeltään Up from the Ashes. Vaikka orkesterin musiikillinen perusta lepääkin tukevasti 80-luvun tarttuvassa heavy/power metal -hybridissä, ei yhtye kuitenkaan ole jämähtänyt menneisyyteen, vaan on kompromissittomasti tässä päivässä kiinni aina soundeja myöten. Nyt YouTubessa ja Spotifyssä singlenä julkaistu The Final Judgement kertoo selkeästi mitä tuleman pitää.
 
"Edellistä levystä ehti kulua melkein neljä osittain hankalaakin vuotta ja tänä aikana porukka ehti osittain myös vaihtua, mutta nyt kuitenkin touhuissamme on mukana aivan uutta potkua. Uusi materiaali kuulostaa yhä edelleenkin SoulHealerilta kertosäkeineen, melodioineen ja tuplakitaroineen, mutta nyt mukaan on ujuttautunut myös raskaampiakin sävyjä ja dropattuja kitaravireitä. Keisari ei siis ole täysin vaatteitaan vaihtanut, mutta kostyymia on vain päivitetty kiitos Janne Tolsan, joka modernisoi kokonaissoundia ja aputuottajan roolissa sekoitti soppaan hyviä mausteita. Orkesteri on erittäin tyytyväinen ja toivon mukaan uppoaa myös kuulijoillekin", yhtyeen kitaristi Teemu Kuosmanen kertoo uusista kappaleista.
 
"The Final Judgement" kuultavissa sekä YouTubessa https://youtu.be/lcSRdxZVZPE että Spotifyssä https://open.spotify.com/album/1IEhlmsYMCbJQxjkkeWX12
 
SoulHealer keikalla Kannuksen MonoRockissa 28.7., Paltamossa 11.8. ja Nurmijärven Rantakulmarockissa 18.8. Lisää keikkoja tulossa syksymmälle levynjulkaisun yhteyteen.
 
"UP FROM THE ASHES" -BIISILISTA
01. Up from the Ashes
02. Through Fire And Ice
03. Fly Away
04. Sins of My Father
05. Prepare for War
06. Pitch Black
07. The Final Judgement
08. Behind Closed Doors
09. Am I in Hell
10. Land of the Free
 
KOKOONPANO
Jori Kärki - laulu
Lari Lämpsä - basso
Timo Immonen - rummut
JiiPee Haikola - kitara
Teemu Kuosmanen - kitara
 
DISKOGRAFIA
Dreamcatcher EP (2010)
The Kings of Bullet Alley (2011)
Chasing the Dream (Pure Legend 2013)
Bear the Cross (Pure Legend 2014)
Up from the Ashes (Rockshots 2018)
 
https://www.facebook.com/soulhealermusic/
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
23.08.2018 18:27:00
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

SOULHEALERILTA LYRIIKKAVIDEO SYYSKUUSSA JULKAISTAVALTA ALBUMILTA
 
Syyskuun 14. päivä neljännen Up from the Ashes -nimeä kantavan albuminsa julkaiseva kajaanilainen SoulHealer maistattaa perinnetietoista heavy metalia Fly Away -videon & singlen muodossa.
 
"Fly Away" edustaa tulevan levyn power metal -laitaa. Kappale on lyhyt ja simppeli melodiarykäys, jota ei hiljaksiin kehitellä, vaan alusta lähtien mennään urku auki. Ei muuta kuin luu pihalle ja kertosäettä hoilaamaan!", yhtyeen kitaristi Teemu Kuosmanen kiteyttää singlen olemuksen.
 
Lyriikkavideo "Fly Away" -kappaleesta katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/25MBURtqp00
 
SoulHealer keikalla seuraavasti:
15.9. Rock House Kulma, Kajaani (levynjulkkarikeikka)
20.9. On the Rocks w/ Superdiesel, Helsinki
21.9. Barbar w/ Madroad & Ferrum, Tallinna
22.9. Bar Tona, Jämsänkoski
19.10. Ykän Pub w/ National Napalm Syndicate, Oulu
20.10. Rockravintola Grande, Rovaniemi
16.11. Kasi Bar, Suonenjoki
17.11. Marks Rockclub, Joensuu
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
10.09.2018 09:12:48
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

SoulHealerin "Up from the Ashes" nyt Infernon ennakkokuuntelussa, mukana Teemun biisi-biisiltä kommentit: https://www.inferno.fi/uutiset/soul … nnakkokuuntelussa-uusi-pitkasoitto/
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
01.03.2019 16:27:09
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

SOULHEALER JULKAISEE VIDEON KEVÄTTALVEN KUNNIAKSI
 
Kajaanista käsin heavy metal -osaamistaan maailmalle levittävä SoulHealer julkaisee kevättalven kunniaksi kolmannen videon viime syyskuussa ilmestyneeltä "Up from the Ashes" -albumiltaan. Nyt videoensiesityksensä saa "Behind Closed Doors", joka edustaa levyn seesteisempää mutta samalla myös painavampaa laitaa.
 
Kitaristi Teemu Kuosmanen kertoo kappaleesta ja videosta seuraavasti: "Varsinaisesta balladista ei kierrosten laskemisesta huolimatta kuitenkaan ole kyse, vaan kitarat murisevat dropatussa vireessä ja kappaleen tunnelma on raskas. Meille tunnuksenomainen melodisuus on kuitenkin läsnä ja kertosäe kajahtaa kerrostalon korkuisena.
Kyseessä on jälleen graafinen lyriikkavideo, mutta nyt mukaan on otettu hieman erilaista elokuvallista ilmaisua ja saattaapa videossa vilahtaa ihan eläviäkin ihmisiä. Edellisten videoiden tapaan sen on tuottanut Elmeri Kinnunen Sewing Room Productionsilta."
 
Behind Closed Doors -video katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/SKGRNyNr6e4
 
SoulHealer keikalla Jämsänkosken BarMontussa 26.4. ja seuraavana päivänä Savonlinnan The Rocksissa.
 
KOKOONPANO
Jori Kärki - laulu
Lari Lämpsä - basso
Kai Vainionpää - rummut
JiiPee Haikola - kitara
Teemu Kuosmanen - kitara
 
DISKOGRAFIA
Dreamcatcher EP (2010)
The Kings of Bullet Alley (2011)
Chasing the Dream (Pure Legend 2013)
Bear the Cross (Pure Legend 2014)
Up from the Ashes (Rockshots 2018)
 
https://www.facebook.com/soulhealermusic/
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
19.07.2019 09:03:52
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

SOULHEALER JUHLISTAA 10-VUOTISSYNTTÄREITÄÄN UUDELLA SINGLELLÄ
 
Kajaanilainen heavy metal -yhtye SoulHealer täyttää 10 vuotta ja juhlistaa pyöreitä julkaisemalla kovaa luukutusta kaipaavan timanttisen kesäbiisin Dont Shoot the Dancing Dwarf. Kuten jo nimestäkin voi päätellä, luvassa on hieman erilaista SoulHealeria, jonka takia jopa sanoja on jouduttu hieman syömään.
 
"Alkuvuodesta 2019 tuli ulkopuoliselta taholta nimi-idea uuteen kappaleeseen, jota sitten aloin työstää. Mietin päissäni, että mitäpä jos tehtäisiin asioita vähän eri tavalla kuin aiemmin ja laajennetaan skaalaa tutusta tuntemattomampaan. Kaivoin esiin midisyntetisaattorin ja aloin pelleilemään sen kanssa erilaisia kuvioita valmiin demopohjan päälle. Lopputuloksena oli bändin 10-vuotisen historian kaupallisin ja kokeilevin kappale, josta tuli mielestämme niin hyvä, että se haluttiin julkaista vielä kuluvan kesän aikana. Jokuhan tästä saattaa ajatella, että siinäpä nyt möivät sielunsa ja lähtivät mukaan nykyhapatuksiin, mutta jokaisella on oikeus mielipiteeseensä. Itse taas uskomme, että vielä useampi tulee kappaleesta pitämään ja saattaapa jopa salassa vähän jalkaakin sen tahtiin tampata! Kesäterveisin SoulHealer ja biisinkirjoittaja Teemu Kuosmanen, joka toistuvasti on vannonut, että tässä bändissä ei ikipäivänä tulla käyttämään syntikoita."
 
Dont Shoot the Dancing Dwarf kuunneltavissa YouTubessa https://www.youtube.com/watch?v=nufpS9uNcbY sekä kaikissa muissa striimauspalveluissa kuten Spotifyssä.
 
Yhtye keikoilla seuraavasti:
27.7. MonoRock, Kannus
2.8. RunniRock, Iisalmi
3.8. Piippurock, Ii
16.8. Ale Pub, Hyvinkää
17.8. Rantakulmarock, Hyvinkää
 
KOKOONPANO
Jori Kärki - laulu
Lari Lämpsä - basso
Kai Vainionpää - rummut
JiiPee Haikola - kitara
Teemu Kuosmanen - kitara
 
DISKOGRAFIA
Dreamcatcher EP (2010)
The Kings of Bullet Alley (2011)
Chasing the Dream (Pure Legend 2013)
Bear the Cross (Pure Legend 2014)
Up from the Ashes (Rockshots 2018)
Don't Shoot the Dancing Dwarf -single (Rockshots 2019)
 
https://www.facebook.com/soulhealermusic/
https://www.instagram.com/soulhealer_official/
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
13.12.2019 09:04:33
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

SOULHEALER PAKETOI VUODEN UUDELLA SINGLELLÄÄN
 
10-vuotta heavy metalin parissa työskennellyt kajaanilainen SoulHealer pistää vuoden pakettiin julkaisemalla uuden Sky Is Mine -singlen. Miksaaja, masteroija ja apulaistuottaja Janne Tolsa teki studiossa jälleen komeaa jälkeä ja kappaleen soundimaailma on täyteläinen ja moderni. Uusi kappale onkin vanhaa kunnon melodista SoulHealeria uusilla mausteilla höystettynä ja sen myötä yhtye haluaa toivottaa kaikille oikein hyvää joulun odotusta!
 
"Sky Is Mine -biisissä voi kuulla sävyjä kultaisen 80-luvun raskaasta sekä hieman kevyemmästäkin musiikista ja onpa joku jopa kommentoinut, että Sky is Mine voisi hyvin olla modernin Rocky-elokuvan soundtrackilla. Tämä jos mikä täytyy ottaa kunnianosoituksena ja kyllähän reipastempoinen ja positiivinen hyvän mielen ralli sopii erinomaisesti vaikka salitreenin tai juoksulenkin tsemppimusiikiksi", yhtyeen kitaristi Teemu Kuosmanen kertoo kappaleesta.
 
Sky Is Mine kuunneltavissa YouTubessa https://www.youtube.com/watch?v=5ITDQP8O6bk sekä kaikissa muissa striimauspalveluissa kuten Spotifyssä.
 
KOKOONPANO
Jori Kärki - laulu
Lari Lämpsä - basso
Kai Vainionpää - rummut
JiiPee Haikola - kitara
Teemu Kuosmanen - kitara & kosketinsoittimet
 
DISKOGRAFIA
Dreamcatcher EP (2010)
The Kings of Bullet Alley (2011)
Chasing the Dream (Pure Legend 2013)
Bear the Cross (Pure Legend 2014)
Up from the Ashes (Rockshots 2018)
Don't Shoot the Dancing Dwarf single (Rockshots 2019)
Sky Is Mine single (Rockshots 2019)
 
https://www.facebook.com/soulhealermusic/
https://www.instagram.com/soulhealer_official/
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti