Muusikoiden.net
22.05.2018
Gibson Custom Shopin upeat 2018-mallit nyt esillä Kitarapajassa 

Keskustelua raskaammasta musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Mörbid Vomit - Deathmetal [Lahti]
1
Wailey
19.06.2012 15:55:42
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

2012 tammikuussa perustettu lahtelainen nelihenkinen deathmetalyhtyeemme on nyt saanut nauhoitettua neljä kappaletta runttausta. Vaikuttajina suuresti Ruotsin "HM-2"-bändit.
Pistettiin Reverbnationiin kaksi biisiä, loput kaksi löytynee näiden kahden lisäksi tulevalta demo / EP / 7"- mikälie julkaisulta.
http://www.reverbnation.com/mörbidvomit .
Yhtyeen jäsenet koostuvat bändeistä The Zombi ja Damngod ja mitä näitä nyt oli.
 
Keikkoja vasta yksi takana, lisää haalitaan nyt urakalla kun on antaa näytettä meiningistä.
 
Youtubesta löytyy myös pari livepätkää vaikka TUOSTA
http://www.youtube.com/watch?v=sCIf0w4yr3I
 
Flesh matters the most when splattered around
Super-Jari
10.08.2012 08:19:34
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eilen vasta pääsin kuuntelemaan. Aivan oli maukasta.
 
Wailey
14.08.2012 16:25:49
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Imperiumi arvosteli DEMO-2012:n, löytyypi tästä http://www.imperiumi.net/index.php?act=demos&id=2762
 
Laitettiin samalla uusi biisi, Embodiment Of Death, reverbnationiin.
http://www.reverbnation.com/m%C3%B6rbidvomit
 
Seuraava keikka 06.10.2012 @ Rytmikatti, KVL /w Karelian Warcry, Northern Disciple
 
Flesh matters the most when splattered around
Räkkipeli
14.08.2012 18:53:39
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kovaa paskaa. Aika perusmeininkiä, mutta hyvin tehty!
 
http://www.liveleak.com/view?i=e16c18ff17
Väinämöinen
14.08.2012 21:54:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Räkkipeli: Kovaa paskaa. Aika perusmeininkiä, mutta hyvin tehty!
 
Imperiumin arvostelun innoittamana kuuntelin, ja ylläolevassa lainauksessahan mun mielipide tulikin jo. Toimii! Hyvät biisit, loistava tuotanto, joskaan ei maailman omaperäisintä menoa. Laulusta tuli aika paljon Jan-Chris de Koeijer mieleen!
 
Eikös Gorephilian uuden täyspitkän nimi oo myöskin Embodiment of Death.
janezki_
15.08.2012 15:38:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Bändin nimi on kyllä hirveä, karkoittaa varmasti kuuntelijoita (ei nimittäin itsekkään tehnyt mieli kuunnella ennenkuin luin Imperiumin arvion). Mutta joo, toimii.
 
Mie oon vaan basisti...
Wailey
18.09.2012 09:46:06 (muokattu 18.09.2012 09:46:30)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Reverbnationista löytyy nyt kaikki neljä biisiä DEMO-2012:lta.
http://www.reverbnation.com/m%C3%B6rbidvomit
 
Tulevat keikat :
06.10.2012 @ Rytmikatti, Kouvola /w Karelian Warcry, Nothern Discipline
20.10.2012 @ Old Cock, Lappeenranta /w Guns Of Glory, Kivimetsän Druidi
25.10.2012 @ Torvi, Lahti /w Killjoy Corporation
14.12.2012 @ On the Rocks, Helsinki /w Retaliatory Measures
15.12.2012 @ Backroom, Kotka /w Retaliatory Measures
 
Flesh matters the most when splattered around
mega
18.07.2013 08:28:42
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

MÖRBID VOMIT HÖNKII JÄLLEEN HELVETISTÄ
 
Lahdessa alkuvuodesta 2012 perustettu death metal -orkesteri Mörbid Vomit julkaisee kuluvan vuoden elokuussa toisen neljä kappaletta sisältävän pienjulkaisunsa, joka kantaa nimeä I Breathe Hell. Viime syksynä julkaistu yhtyeen debyyttidemo keräsi pelkkiä kehuja mm. Imperiumissa Mörbid Vomit nimittäin saattaa hyvinkin olla kotimaisen death metalin kärkikolmikossa, jos taso vain jatkuu samana. arvosanalla 4.5/5 sekä Kaaoszinessä Mörbid Vomit on tehnyt todella vahvan avauksen, ja jään kauhulla odottamaan, mitä tulevaisuus tarjoaa bändille. pistein 9/10.
 
I Breathe Hell EP:llä yhtye on sekä monipuolistanut että terävöittänyt kappaleitaan entisestään niin sävellysten kuin sovitusten osalta ja mukaan on hiipinyt entistä enemmän toinen toistaan hienompia ja jyhkeämpiä melodioita. Näiden parannuksien myötä lopputulos kuulostaa entistäkin julmemmalta ja järeämmältä jokaisen neljän veisun osumatarkkuuden ollessa maailmanluokkaa.
 
EP:n avausraita Engulfed by the Plague on nyt kuultavissa osoitteessa http://youtu.be/kVmBKN4KKBs Yhtye nauhoitti samoissa sessioissa myös oman näköisensä jykevän tulkinnan okkultistista heavy metalia soittavan Ghostin kappaleesta Prime Mover, joka on julkaistu bonuskappaleena ainoastaan netissä: http://youtu.be/eRmBslBpgN0
 
"I BREATHE HELL" BIISILISTA
 
1. Engulfed by the Plague
2. I Breathe Hell
3. Fuck the Dead
4. Torture Ritual
 
Mörbid Vomit on tänä vuonna ehtinyt esiintyä jo Steelfesteillä Hyvinkäällä sekä kahdeksalla muulla paikkakunnalla ympäri Suomea mm. The Crescentin ja Church of the Deadin kanssa. Seuraavan kerran yhtye kapuaa lauteille yksityiskeikalle 3.8. Selviytyjät Metal Festissa, akustisena 8.8. Nosturin Beer Gardenissa, 9.8. Lohjalla Nightclub Halossa sekä 28.9. Club PRKL:ssa Helsingissä ja runsaasti lisää keikkoja on vielä tulossa niin koti- kuin ulkomaillakin.
 
KOKOONPANO
Rösti laulu & kitara
Löndgren kitara
Ristöla rummut
 
https://www.facebook.com/morbidvomit
http://www.morbidvomit.com/
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
Vicious
02.08.2013 14:06:42
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tämä on aivan helevetin kovvaa. Kiitos!
 
I Will kick your ass 'til your dick shoots shit
mega
13.08.2013 13:23:06
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

I Breathe Hell -EP nyt kuunneltavissa ennakkoon vajaan viikon ajan Infernon sivuilla. Mukana myös Ville Ryödin biisi-biisiltä kuvaukset: http://www.inferno.fi/uutiset/infer … joaa-kuuntele-uusi-morbid-vomit-ep/
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
06.03.2015 07:39:03
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

MÖRBID VOMITILTA RETURN TO THE CRYPTS -KOKOELMA 5.5.2015
 
Lahtelainen death metal -toivo Mörbid Vomit julkaisee Return to the Crypts -nimisen kokoelman toukokuun 5. päivä. Julkaisun takana on kanadalainen äärimetallin sanasaattaja Blast Head Records ja se sisältää yhtyeen ensimmäisen demon vuodelta 2012 sekä kovasti kehuja keränneen ja jo kaksi painosta loppuun myyneen I Breathe Hell EP:n vuodelta 2013. Bonuksena kaupan päälle tulee aiemmin ainoastaan netissä julkaistu tulkinta Ghost B.C.:n Prime Mover -kappaleesta, joka on sekä muokattu että nimetty uusiksi kuulostamaan Mörbid Vomitilta.
 
Parhaillaan debyyttialbumiaan työstävän yhtyeen laulaja-kitaristi Rösti kommentoi julkaisua seuraavasti: Toivottavasti tämä lähinnä pohjoisamerikkalaisille suunnattu kokoelma raivaa tietä myös siellä suunnalla tulevalle täyspitkällemme, joka on tarkoitus julkaista ensi syksynä. Löytyyhän nämä biisit toki youtubesta ja ties mistä, mutta uskomme edelleen fyysisen julkaisun voimaan. Ja onhan tämä myös hyvä juttu siksikin, että nyt ne kaikki löytyvät myös samojen kansien välistä, etenkin kun olen hukannut omat kopioni eikä niitä saa enää mistään.
 
Kuuntele I Breathe Hell Bandcampissa http://blastheadrecords.bandcamp.com/track/i-breathe-hell tai YouTubessa http://youtu.be/Ehb_OVohP-4
 
Mörbid Vomit jyrää elävänä Lahden Torvessa 21.3., Turussa pääsiäisenä 4.4. Street Bar 95:ssa yhdessä Lie in Ruinsin, Sadistik Forestin ja Anaaliklaanin kanssa sekä vielä Porissa 30.5. järjestettävässä Annis Metal Attack -tapahtumassa.
 
RETURN TO THE CRYPTS -BIISILISTA_
1. Blood Shall Be Shed
2. From the Unknown
3. Embodiment of Death
4. Another One to Die
5. Engulfed by the Plague
6. I Breathe Hell
7. Fuck the Dead
8. Torture Ritual
9. Prime Möver (Ghost B.C. coveri)
 
KOKOONPANO
Rösti laulu & kitara
Löndgren kitara
Hönski basso
Akitatör rummut (sessio)
 
DISKOGRAFIA
Demo 2012
I Breathe Hell EP (2013)
Return to the Crypts (Blast Head 2015)
 
https://www.facebook.com/morbidvomit
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
21.09.2015 09:32:45 (muokattu 21.09.2015 09:33:09)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

MÖRBID VOMITIN ESIKOISALBUMI DOCTRINE OF VIOLENCE JULKAISUSSA 23.10.15
 
Lahdesta ponnistava, vuonna 2012 perustettu Mörbid Vomit esittelee täysimittaisen oppilauselmansa death metalista ja väkivallasta lokakuun 23. päivä. Debyytti kantaa nimeä Doctrine of Violence ja sen julkaisijana toimii Spinefarmin perustajana tunnetuksi tulleen Riku Pääkkösen nykyisellään luotsaama Ranka Kustannus. Tähän mennessä yhtye on julkaissut loppuunmyydyt demon sekä laajalti mainetta keränneen I Breathe Hell EP:n, jotka kanadalainen äärimetallin sanansaattaja Blast Head Records julkaisi viime toukokuussa Return to the Crypts -nimisenä kokoelmana.
 
"Levyn keskeinen teema on nimensä mukaisesti väkivalta. Sanoitukset ovat täynnä sairaita tekoja ja ajatuksia, jotka kuitenkin ovat tätä päivää monien ihmisten niin mielissä kuin teoissakin. Albumia äänittäessä tekniikka oli jatkuvasti meitä vastaan ja ajoittain väkivalta alkoikin tuntua hyvältä vaihtoehdolta myös muita bändin jäseniä kohtaan. Mielikuvitushahmojen ylistäminen on unohdettu ja nyt keskitymmekin todellisuuteen ja sen lohduttomuuteen. Musiikillisesti Doctrine of Violence on taas iskevämpi, brutaalimpi ja kieroutuneempi kuin aikaisemmat julkaisumme", bändin laulaja-kitaristi Ryöti taustoittaa levyä.
 
Brutaalina ja kieroutuneena maistiaisena levyltä tarjoillaan Beaten from Belief osoitteessa https://youtu.be/xYDmnINGIek
 
Mörbid Vomit elävänä Jyväskylässä 25.9. Ravintola Katseessa, kotikaupungissaan Lahdessa 17.10. Finlandia-klubilla yhdessä Diablon kanssa, Lappeenrannassa ravintola Lucky Monkeysissä 19.12. sekä ensi keväänä Hyvinkäällä järjestettävässä Steelfestissä.
 
"DOCTRINE OF VIOLENCE" -BIISILISTA
1. The Seed of Human Scum
2. Murderous Absolution
3. Morbid Gluttony
4. Beaten from Belief
5. Demented Collector of Severed Heads
6. Engulfed by the Plague
7. Necrotic Revelation
8. Doctrine of Violence
9. In Disgust
10. Another One to Die
 
KOKOONPANO
Ryöti laulu & kitara
Löndgren kitara
Hönski basso
Akitatör rummut (sessio)
 
DISKOGRAFIA
Demo 2012
I Breathe Hell EP (2013)
Return to the Crypts kokoelma (Blast Head 2015)
Doctrine of Violence (Ranka Kustannus 2015)
 
https://www.facebook.com/morbidvomit
 
LEVY-YHTIÖ
Riku Pääkkönen // Ranka Kustannus
http://www.rankakustannus.fi/
https://www.facebook.com/Ranka-Kustannus-343625679075051
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
Modnar
26.09.2015 22:03:37
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mielenkiintoisen kontrastin ovat saaneet nimensä ja sisältönsä välille. Ulkoasusta voi jokainen päätellä mitä haluaa, mutta kappalemateriaali potkii ja lujaa. Lyhyesti sanottuna tämä tuleva Doctrine of Violence on kovinta perusdeathia mitä olen pitkään aikaan kuullut tai kuunnellut.
 
Mörbid Vomit - Doctrine of Violence (4/5) @ Murska-arviot
http://murska-arviot.blogspot.com/2 … omit-doctrine-of-violence-2015.html
 
http://murska-arviot.blogspot.com www.somnam.tk
mega
05.10.2015 11:28:05 (muokattu 05.10.2015 11:30:05)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kaaoszinessä haastattelua, mukana uunituore lyriikkavideo tulevan debyytin avauskappaleesta "The Seed of Human Scum" http://kaaoszine.fi/kotimaista-deat … insa-kohta-julkaiseva-morbid-vomit/
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
06.10.2015 09:10:59
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

The Seed of Human Scum -lyriikkavideo https://www.youtube.com/watch?v=5VjwTsnxn5w
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
19.10.2015 12:21:59
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mörbid Vomitin debyytti nyt ennakkokuuntelussa Infernon sivuilla http://www.inferno.fi/uutiset/keski … -lahtelaisen-morbid-vomitin-albumi/
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
TTV
23.10.2015 19:58:57 (muokattu 24.10.2015 18:49:11)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

No niin, tässäpä sellainen debyytti että henki pois. MV:n jyystö toimii todella hyvin, biiseissä on oma sairas tyylinsä. Tällaista sen julkaistavan musiikin pitääkin olla :-)
 
"Keep the metal scene alive" - Charles Schuldiner (R.I.P.), "You Love Me" - Dave Mustaine (Long live the King)
mega
12.11.2015 14:23:04
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kriitikoille "Mörrin" esikoinen on maistunut:
 
Inferno 4,5 out of 5
Soundi 4 out of 5
Imperiumi.net 8+ out of 10 (album of the week 44)
Desibeli.net 4 out of 5
Murska-arviot 4 out of 5
Kaaoszine 7,5 out of 10
Legacy - 11 out of 15
Rock Hard - 7,5 out of 10
Powermetal.de - 8,5 out of 10
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti