Muusikoiden.net
06.12.2016
 

Keskustelua raskaammasta musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Steve Lee (Gotthard) kuollut
1
Regalis Apertura
06.10.2010 22:12:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=2260703&pos=hl-ul-3
 
Kova laulaja ja lavaesiintyjä. Vahinko etten koskaan saanut tilaisuutta nähdä livenä..
 
RIP
 
sellisti
06.10.2010 22:22:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ohoh, aika karu onnettomuus. Harmi, hyvä bändi. Rauhaisaa lepoa.
 
"Remember my neighbour with the burns on 90% of her body? Well, she burned the other 10% now. She was lighting a fart and her bush caught fire." -George Carlin (1937-2008)
Vainhaalee
08.10.2010 13:56:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kova rokkilaulaja lähti.
Muistan kun ostin joskus vuosia sitten jonkun hardrock-kokoelman ale-laarista ja siinä oli Gotthardia. Iski välittömästi ja myöhemmin ko. levy sävytti mm. poikuuden menetystäkin...
 
R.I.P.
 
Make plussia not herneitä
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti