Muusikoiden.net
23.06.2018
 

Keskustelua raskaammasta musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Rautaa rajan taa.
1
BMF
19.04.2010 17:23:57 (muokattu 19.04.2010 17:27:02)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Noniin, nyt on sitten suomalaisesta metallimusiikista onnistuttu väsäämään dokumenttielokuvakin, jossa esiintyy ainaisten Nikuloitten ja suomalaisen rokkimaaliman henkilöitten lisäksi myös väkeä eduskunnasta. Ensi-iltansa tuo on jo näemmä saanut, itse huomasin uutisen IL:n sivuilta vasta tänään ja ajattelin ottaa asiakseni katsoa jos asiasta saataisiin vaikka jotain keskustelua aikaiseksi.
 
Haulla en äkkiseltään juttua aiheestä löytänyt.
 
Onkos kukaan tuota käynyt katsomassa, ja jos on niin palautetta voisi juoruta vaikka tähän ketjuun kiitos.
 
E: Linkki unohtui. :) http://www.iltalehti.fi/leffat/201004150132159_la.shtml
 
Oan
19.04.2010 23:19:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

BMF: myös väkeä eduskunnasta.
 
Nää vois kiinnostaa. Muuten tuskin mitään mullistavaa löytyy.
 
Mites tämä Kuusniemen dokkari, Promised Land of Heavy Metal? Kannattaako uhrata aikaansa?
 
http://promisedlandofmetal.com/
 
"I asked for a peppermint, I asked for her to get one."
Blitz
19.04.2010 23:35:48 (muokattu 19.04.2010 23:39:43)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Oan: Mites tämä Kuusniemen dokkari, Promised Land of Heavy Metal? Kannattaako uhrata aikaansa?
 
Ei kannata. Paitsi jos oot tosi kiinnostunut Sarcofagus-nimisestä yhtyeestä tai mietit, miltä tämä näyttää päässä: http://www.inspirationcostumehire.c … 21322bl.mullet%20blonde%20long.jpeg
 
Aiheeseen: varmaan tulee katsottua mielenkiinnosta. Tuolla tuben puolellahan se Jone jo heittää äijäläppää leffassa: http://www.youtube.com/watch?v=B2ijmKEJWdk
 
Löyty myös leffan traileri, toi Hanoi Rocksin haastattelu vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta: http://www.youtube.com/watch?v=KIQm_28SgUo
 
"haake doesn't have a brain - machines don't need to think"
aivokuolio
20.04.2010 00:21:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aiheeseen: varmaan tulee katsottua mielenkiinnosta. Tuolla tuben puolellahan se Jone jo heittää äijäläppää leffassa: http://www.youtube.com/watch?v=B2ijmKEJWdk
 
Löyty myös leffan traileri, toi Hanoi Rocksin haastattelu vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta: http://www.youtube.com/watch?v=KIQm_28SgUo

 
Vaikuttaa kyllä että tämä on tehty pelottavan tosissaan...
 
TommiTomminen
20.04.2010 01:57:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

"Heavy pelasti mut keskiluokkaisuudelta." Meinasin jo tarttua provoon..
 
Nikulan ulosanti on jollain omituisella tavalla todella ärsyttävää.
 
Schönen Donau under Vienna sun!
Juhani
20.04.2010 09:45:35
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sam Dunnin jalanjäljissä kuljetaan ilmeisesti. Jos ei muuten niin Metal: A Headbanger's Journey ja Global Metal on ihan viihdyttäviä paketteja. :)
carnation
20.04.2010 13:08:33 (muokattu 20.04.2010 13:13:53)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Juhani: Sam Dunnin jalanjäljissä kuljetaan ilmeisesti. Jos ei muuten niin Metal: A Headbanger's Journey ja Global Metal on ihan viihdyttäviä paketteja. :)
 
Olihan ne, Global Metal oli noista itselleni jopa mielenkiintoisempi. Headbangerissa ei oikeastaan ollut mitään uutta, jos on vähääkään metalligenreä seurannut. Vähän sellainen aloituspaketti ummikolle. Mutta olihan se Mayhemin haastattelu ihan priceless. Sen sijaan Global Metalissa oli kiintoisaa nähdä se puoli metallista mikä ei yleensä tapetilla ole, eli millaista on meno jossain Intiassa tai Israelissa ja millainen poliittinen ym. ilmapiiri/vaikutukset metalliin siellä on. Tietty noissa välillä vähän ärsytti sellainen snadi ylimielinen asenne, kuinka metallimusiikki olisi jotenkin lähtökohtaisesti aina "aidompaa" ja "rehellisempää" kuin muu musiikki ja vain siksi, kun se on joissain tapauksissa niin rajua, marginaalista ja paheksittua. Vaikka melko populaariahan se nykyään on. Ja sitten vielä kehdataan pyristellä irti näillä "heavy pelasti mut keskiluokkaisuudelta" ym. älyttömillä kommenteilla. Todellinen äijien viimeinen linnake.
 
Promised Land of Heavy Metal oli kyllä surkea ja myötähäpeää herättävä teos, jo pelkästään sen rallienglannin vuoksi. Haastattelutkin olivat suurimmaksi osaksi sitä festarien nurmikoilla tapahtuvaa pinnallista "suomi on hullu maa, tehän ryyppäätte koko ajan, mutta kiva täällä on soittaa, stay heavy" ym. turhaa ja informaatioköyhää lätinää.
 
Rautaa rajan taa on saanut aika murskaavaa palautetta, esim.
 
http://www.hs.fi/kulttuuri/elokuvat … lis%C3%A4%C3%A4+rahaa/1135256110600
 
http://suomenkuvalehti.fi/blogit/ku … rinen-hevidokumentaristin-hampaissa
 
"Silpomisia, saatanismia, fundamentalismia, moninaista kanibalismia, mielisaiden heiteelle jättöä. Sekoavaa höyrypäistä kapitalismin mätänevää loppua."
Dropped C
20.04.2010 14:10:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mulla tursuaa Jone jo niin paljon korvista, että jääpi jo väliin pelkän Jonen takia. Muutenkin se purkkahevi ei tipahda sitten yhtään, mitä Jone soittaa (tai joutuu soittaan) radiossa päivät pitkät. Olisivat mielummin haistatelleet Klasua siihen dokkariin....
 
cadabra
20.04.2010 16:36:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Dropped C: Mulla tursuaa Jone jo niin paljon korvista, että jääpi jo väliin pelkän Jonen takia. Muutenkin se purkkahevi ei tipahda sitten yhtään, mitä Jone soittaa (tai joutuu soittaan) radiossa päivät pitkät. Olisivat mielummin haistatelleet Klasua siihen dokkariin....
 
Jep. Siitä Jonen puheesta painaa joku niin karkea ylimielisyys tai vastaava asenne läpi että ei kyllä millää jaksa sellasta kuunnella. Koittaa olla oikee joku äijä ja musiikin tuntia.
 
www.myspace.com/thenovem
BMF
20.04.2010 17:18:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

TommiTomminen: "Heavy pelasti mut keskiluokkaisuudelta." Meinasin jo tarttua provoon..
 
Mistä pitäis päätellä ettei Nikula tuota tosissaan sanonut? Ikinä en ole oikeen Nikulasta tykännyt tuon ylimielisen "äijä"asenteensa takia, mutta tämä oli jotain käsittämätöntä tämä lausahdus.
 
Booombox
20.04.2010 19:15:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jotenki huvittavalta vaikuttaa tää juttu. Pelkkä traileri aiheutti järkyttävää myötähäpeää, voin vain kuvitella kuinka teinihevarit cobhc-paidoissaan kävelevät vakuttuneina ulos leffateatterista tämän nähtyään. En tosiaankaan ole menossa katsomaan. Eikä suomi hevi edes ole mitään kovin erikoista. Suomesta löytyy paljo muutaki hyvää musaa ko heviä johon vois rahaa laittaa.
 
Get your money for nothin' Get your chicks for free
jusaman
20.04.2010 19:30:01
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tukee: Jotenki huvittavalta vaikuttaa tää juttu. Pelkkä traileri aiheutti järkyttävää myötähäpeää, voin vain kuvitella kuinka teinihevarit cobhc-paidoissaan kävelevät vakuttuneina ulos leffateatterista tämän nähtyään. En tosiaankaan ole menossa katsomaan. Eikä suomi hevi edes ole mitään kovin erikoista. Suomesta löytyy paljo muutaki hyvää musaa ko heviä johon vois rahaa laittaa.
 
Juurikin näin. Hullua myötähäpeää tästä "hevi sitä hevi tätä, Suomi on hevikansa..." vaahtoomisesta. Jos tää nyt jotenki auttaa siihen, että saadaan rahoja reenikämppiin yms. niin ehkä tää sitten on ihan jees, mutta muuten ymmärtäis nyt jo lopettaa tän saakelin jauhamisen. Ja totta, eihän tämä Suomesta tuleva hevi edes ole kovin erikoista ;)
 
Jos mies puhuu yksin metsässä, eikä yksikään nainen ole kuulemassa, onko mies silti väärässä?
TommiTomminen
20.04.2010 21:10:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

BMF: Mistä pitäis päätellä ettei Nikula tuota tosissaan sanonut? Ikinä en ole oikeen Nikulasta tykännyt tuon ylimielisen "äijä"asenteensa takia, mutta tämä oli jotain käsittämätöntä tämä lausahdus.
 
No alkuun ajattelinkin, mut ei kai sekään voi olla noin juntti. Tai sit se on. Tai ehkä se vaan ymmärtää keskiluokkaisuuden eri tavoin ku mie. Ihan sama.
 
Schönen Donau under Vienna sun!
foetor ex ore
20.04.2010 21:44:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mitä keskiluokkaisuus ei ole, sen voi lukea riveiltä ja rivien välistä "Tiedostus"-ketjusta. Hevi buumi vois jo loppua, melkein nolottaa kuunnella metallia kun sitä tunkee joka tuutista.
 
Askr
20.04.2010 22:05:19 (muokattu 20.04.2010 22:12:48)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

foetor ex ore: Hevi buumi vois jo loppua, melkein nolottaa kuunnella metallia kun sitä tunkee joka tuutista.
Vähän tässä eletään perävaunussa nyt. Hevi ei ole ollut muodissa enää aikoihin tai ainakaan pariin vuoteen. Buumi on ollutta ja mennyttä.
 
Dokkarissa on puutteensa, mutta kyllä se joiltain osin ihan asiallisella asialla on. Kritiikistä osa kantsii suhteuttaa siihen, että osa kriitikoista on nykyisen tämän hipsteribuumin pauloissa tai muuten vaan pekkaroi.
 
Boyakasha
21.04.2010 14:41:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

carnation: Rautaa rajan taa on saanut aika murskaavaa palautetta, esim.
 
http://www.hs.fi/kulttuuri/elokuvat … lis%C3%A4%C3%A4+rahaa/1135256110600
 
http://suomenkuvalehti.fi/blogit/ku … rinen-hevidokumentaristin-hampaissa

 
Kävin itse kutsuvierasnäytöksessä. En lainkaan ihmettele murskakritiikkiä. Rautaa rajan taa on jopa huonompi kuin Promised Land of Heavy Metal, mitä etukäteen pidin mahdottomana.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti