Muusikoiden.net
23.06.2018
Gibson Custom Shopin upeat 2018-mallit nyt esillä Kitarapajassa 

Keskustelua raskaammasta musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Gorgoroth "Quantos Possunt Ad Satanitatem Trahunt" 21.10.09
1
mega
16.09.2009 13:01:43 (muokattu 16.09.2009 13:04:29)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lakisotkut Gorgoroth leirissä alkavat olla taakse jäänyttä elämään ja on uuden musiikin aika. True Black Metal from Norway, Gorgoroth, palaa lokakuussa uudella levyllä ja kokoonpanolla, johon uusina jäseninä kuuluu mm. Tomas Asklund (ex-Dissection) rummuissa & Frank Watkins (Obituary) bassossa. Pientä esimakua kappaleesta "Prayer" kuultavissa Regainin http://www.myspace.com/regainrecords tai bändin omassa MySpacessa http://www.myspace.com/gorgoroth
 
Biisilista:
 
1. Introibo ad Alatare Satanas
2. Aneuthanasia
3. Building a Man
4. Prayer
5. Rebirth
6. Cleansing Fire
7. New Breed
8. Human Sacrifice
9. Satan-Prometheus
 
Vinyylijulkaisua (LP/PIC LP) luvassa alkuvuodesta.
 
http://www.gorgoroth.info
http://www.myspace.com/gorgoroth
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
juici
18.09.2009 04:30:20
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jo tuon pelkän maistiaisen perusteella tulossa taattua Gorgoroth -laatua. Mukavasti oli Pentagram/Antichrist -aikakauden henkeä tuossa biisissä. Basarissa tosin veikeä soundi, mutta mitäs näistä.
 
Kruunaus-Jenkka
Blasphemer
18.09.2009 09:42:16 (muokattu 18.09.2009 09:43:01)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

juici: Jo tuon pelkän maistiaisen perusteella tulossa taattua Gorgoroth -laatua. Mukavasti oli Pentagram/Antichrist -aikakauden henkeä tuossa biisissä. Basarissa tosin veikeä soundi, mutta mitäs näistä.
 
Totta turiset. Kuulostaa lupaavalta sekä siltä, että Gorgoroth tavallaan meni ajassa takaisin 90-luvulle. Gaahl ja King varmaan sitten puhuivat totta kertoessaan, ettei Infernus vajaaseen kymmeneen vuoteen osallistunut biisien kirjoittamiseen. Onhan se kyllä selkeästi kuultavissakin, että Kingin ja Infernusin tapa kirjoittaa riffejä on vieläkin varsin erilainen.
 
Plague upon Plague
thaav
18.09.2009 09:51:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Oikeastaan Gaahlin ja Kingin lähteminen saattoi tuon klipin perusteella olla paras muutos, mitä Gorgorothin seuraavalle levylle saattoi tapahtua. Sen lisäksi nyt on yksi mielenkiintoinen projekti lisää, God Seed. Eli kaikenkaikkiaan bläkkärinystävät tässä voittavat kun on enemmän kiinnostavaa kamaa tulossa.
 
"Valtava hirvi vittu", Rane sanoi ääneen. Talon asvalttipihalla maleksi todella iso hirvi, joka oli kaatanut roskiksen ilmeisesti aivan tahallaan." - käyttäjänimi Slewyn, THV-huone.
Eschaton
18.09.2009 11:35:43 (muokattu 18.09.2009 11:36:03)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo kyllä pitkästä aikaa oikein odottaa Gorgorothin levyä ulostuvaksi. Mulle kun noi Destroyerin jälkeiset levyt ovat olleet enemmän ja vähemmän pettymyksiä.
 
Some people just wont take fuck you for an answer...its just a matter of bullets.
Heissi
18.09.2009 16:35:51
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko bi, jos levyjen ilmestyttyä diggailee sekä Gorgorothia että sitä Gaahlimadon bändiä?
 
"Esimerkiksi lause 'Saatana on Herra' on varmasti suurimmalle osalle ihmisistä ei-toivottua informaatiota."
E N O K K I O . C O M
thaav
18.09.2009 18:45:03 (muokattu 18.09.2009 18:45:11)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Heissi: Onko bi, jos levyjen ilmestyttyä diggailee sekä Gorgorothia että sitä Gaahlimadon bändiä?
 
Diggaatko sekä vanhasta Sabbathista että Heaven & Hellistä ja Ozzyn sooloista? Sama juttu kaiketi.
 
"Valtava hirvi vittu", Rane sanoi ääneen. Talon asvalttipihalla maleksi todella iso hirvi, joka oli kaatanut roskiksen ilmeisesti aivan tahallaan." - käyttäjänimi Slewyn, THV-huone.
mega
21.09.2009 21:29:09
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Blabbermouthin uutisessa klippi levyn avauskappaleesta "Aneuthanasia" http://tinyurl.com/nwpmh8
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
M!Xu
23.09.2009 20:20:26
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jumanklavita kun on taas keksitty nimi levylle. Perinteistä black metal -nonsenseä. Tämä on melkein hirveämpi kuin Dimmun vastaavat.
 
Eipä siinä, Prayer-pätkä kuulostaa varsin hyvältä.
 
Many hours of music / Many drops of blood
juici
30.10.2009 10:30:45
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eilen tuli hankittua ja pelonsekaisin tuntein löin lätyn CD-soittimeen. Onko "Prayer" ainoastaan levyn hyvä biisi? "Aneuthansia" meni aika pitkälti viimeisen kolmen levyn tunnelmissa. "Prayer" oli edelleen hyvä. "Rebirth", hitaahko tutulla näppäilykitaramassalla kulkeva eepos. Hyvää riffittelyä kaikki tyyni. Tässä vaiheessa oli jo selvää, että Infernus on päässyt näyttämään kyntensä ja ottanut hieman takapakkia Gaahl-King -aikakauden yli Antichristin ja Under The Sign Of Hellin tunnelmiin.
 
"Building A Man":in takaperin pyörivä intro jo lupaa, että nyt on tulossa tiukkaa ja varmaan tavaraa. Minuutin kohdalla pienen breikin jälkeen blast alkaakin raikaa. Nyt mennään niin Gorgorothin omimmalla maalla. "New Breed" tekee hieman pesäeroa. Tuttua siinäkin on mukana, mutta olisiko tämä sitten sitä uudistumista? Yhtäkaikki mukavalla poljennolla (jos tällaista ilmaisua black metal -levystä voi käyttää) biisi kulkee eteenpäin. "Cleansing Fire" tuo ekana mieleen Revelation Of Doomin.
 
"Human Sacrifice":n intro nostaa jo niskakarvat pystyyn. Nytkin on tulossa kovaa kamaa. Notkahtaako loppu levy vai pysyykö fiilis yllä? KYLLÄ.
 
"Satan - Prometheus":ia ehtii kulua ehkä kaksi sekunttia, kun tiedän että tämä on levyn paras biisi. Ei epäilystäkään. Tämä on ehtaa Gorgorothia.
 
---
 
Mutta ettei menisi pelkäksi hehkutukseksi, löytyy levystä huonouksiakin. "Aneuthansia" tuntuu hieman irralliselta verrattuna muihin biiseihin, mutta saman fiiliksen jättää outroksi jätetty "Introibo Ad Alatare Satanas". Jotain loitsua siinä latinaksi lausutaan, ehkä biisillä onkin suurempi merkitys tekijälle, Infernukselle itselleen. Ja suurin kummalisuus on, että "Satan-Prometheus" kestää 3min 50sek ja sen jälkeen alkaa aivan erilaisessa fiiliksessä kulkeva kappale. Pitääkö se tulkita "Introibo Ad Alatare Satanas":iin kuuluvaksi alkusoitoksi vai onko se "Satan-Prometheus":in loppusoitto, jossa esitetään kerrotun asian toinen puoli tms.
 
Levyn masteroinnissa lienee tapahtunut joku totaalinen härö? Ei, nyt ei ole kyse "Death Magnetic" "me-halutaan-äänekkäin-levy-koskaan"-masteroinnista. Vaan osa biiseistä on selkeästi miksattu yhteen, mutta silti niiden väleille on jäänyt tauot. Ärsyttävää kun kuulet viimeisen nuotin tai kaiun edellisestä biisistä kun uusi alkaa kahden sekunnin hiljaisuuden jälkeen.
 
---
 
Yhtäkaikki, raidat 2-8 ovat tiukinta Gorgorothia vuosiin.
 
Kruunaus-Jenkka
Blasphemer
01.11.2009 12:56:32 (muokattu 01.11.2009 13:06:00)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Levyllä on kyllä hieno tunnelma ja biisit ovat pääosin kovia. Haukkuja antaisin ainoastaan paikoin häiritsevästä, hivenen muovisesta basarisoundista ja siitä outrosta, joka ei vaihteeksi istu pakettiin mitenkään. Osoittautunut varsin hyväksi myöhäisillan lenkkeilymusiikiksi. Voisin sanoa vaikkapa näin "Siitä oli tullut sitten paljon parempi kuin osasin odottaa". Ei nyt ehkä ihan vuoden BM-levy, mutta kyllä tämä lähelle kärkeä pääsee.
 
thaav: Oikeastaan Gaahlin ja Kingin lähteminen saattoi tuon klipin perusteella olla paras muutos, mitä Gorgorothin seuraavalle levylle saattoi tapahtua. Sen lisäksi nyt on yksi mielenkiintoinen projekti lisää, God Seed. Eli kaikenkaikkiaan bläkkärinystävät tässä voittavat kun on enemmän kiinnostavaa kamaa tulossa.
 
God Seed on ikävä kyllä ilmeisesti virallisesti hajonnut Gaahlin jätettyä metallimusiikin kyllästyttyään koko metalliskeneen (muistaakseni mainitsi, että on kyllästynyt nimenomaan ihmisiin, ei musiikkiin). Levy oli lauluosuuksia lukuunottamatta äänitetty. Alunperin Kingillä oli ajatuksissa jättää biisit odottamaan Gaahlia, mutta on nyttemmin perustanut Shagrathin kanssa Ov Hell-nimisen bändin. Käytännössä bändin kokoonpano ja biisit ovat samat, mitä God Seedin debyyttilevylle oli tarkoitus tulla, sillä erolla, että sanoitukset ja vokaaliosuudet hoitaa Shagrath.
 
http://www.myspace.com/ovhell
 
Plague upon Plague
juici
01.11.2009 14:28:30
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ja yksi pitkä miinus paketoinnista. Normaali CD-levykotelo on survottu pahvikuoreen ja sitä ihan järkyttävän vaikea saada sieltä pois. Pitänee heittää tuo pahvisuoja pois.
 
Kruunaus-Jenkka
juici
17.10.2010 23:52:52
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Bändi on lopettelemassa levyn ilmestymisen tiimoilta alkanutta kiertuetta ja "uutta" olisi luvassa:
 
Studio News + Final November Tour Date Confirmed
 
Gorgoroth will spend the following week in Tomas Asklund's Monolith Studio to put the finishing touches on a project which has been kept secret until now: a complete re-recording of the band's third album "Under the Sign of Hell". It has long been Infernus' wish to do such a re-recording, and now the work is close to an end. No release date has been set yet, but an early to mid 2011 release is likely. In addition, the time in the studio will be spent working on the still untitled next Gorgoroth full-length album, tentatively scheduled for a late 2011 release. Both albums will be released by Regain Records.

 
Jää vähän kahtijakoinen fiilis, jotta onko tuo kovin hyvä idea. Näin mutuilemalla mennään huonompaan suuntaan jos Grim-vainaan orgaaninen ja mielipuolinen rummuttelu korvataan standari-nakse-basareilla + läpitrigatulla rumpusetillä. Ja Infernuksen kokonaisuudessaan soittamat kitara- & bassoraidat vedetään uusiksi.
 
Mihinköhän jäi se Live In Grieghallen -projektin uusinta / loppuunvienti? Puhetta oli, että Pest laulaisi kaikki raidat uudelleen, myös ne joita ei julkaistu + Boddel soittaisi sekä Infernuksen että King ov Hellin soittamat bassoraidat uudelleen, jolloin Gaahl/King kaksikko olisi poistettu ko. materiaalista kokonaan.
 
"Juici meni ravintolaan ja tilas tarjoilijalta: "Jekku ruuan kans!" "Taidatkin olla sellainen anagrammijätkä", kommentoi tarjoilija." -Jabe
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti