Muusikoiden.net
24.04.2018
Tilisali Oy | #1 tilitoimisto muusikoille 

Keskustelua raskaammasta musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Verjnuarmu "Ruatokansan Uamunkoetto" 14.05.
1
plastic
09.04.2008 09:54:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Verjnuarmu Dynamic Artsille + uusi albumi!
 
Suomen eittämättä mielenkiintoisin metallimusiikkikokoonpano, savolainen Verjnuarmu, on kirjoittanut levytyssopimuksen Dynamic Arts Recordsin kanssa. Bändi on parhaillaan studiossa nauhoittamassa tulevaa toista savometalli-albumiaan "Ruatokansan Uamunkoetto". Bändin odotettu kakkosalbumi julkaistaan 14. toukokuuta.
 
Verjnuarmu tuli tutuksi debyytillään "Muanpiällinen Helevetti", sekä kahdella singlellään "Kurjuuvven Valssi" ja "Itkuvirsj" vuonna 2006. Samaisen vuoden kesänä bändi kiersi kaikki Suomen merkittävät festivaalit tarjoilleen uniikkia savometallishowtaan. Laalavat Jouset-musiikkivideo pyöri isossa rotaatiossa MTV:llä ja Voicella. "Muanpiällinen Helevetti" nousi myös Suomen virallisen albumilistan sijalle 7. Debyyttialbumin julkaisi Universal Music.
 
"Tuo uus levy ompi emäraskas ja monipuolinen paketti, jossa tunteellinen lirkuttelu lyöp kättä tunteettoman murhoomisen kanssa. Iäripiät suattaa olla vieläe kauvempana toesistaan kun ensmäesellä levyllä. Tae sitte ei, mitäpä näestä ite ennee ossoo sannoo. Joka tappaaksessa haekeita sävelkulukuja, raskasta runttaasta ja monipuolista laalua oes luvassa. Sanotukset keskittyypi piäasiassa vaenajiin ja niistä kertoviin kansantarinoehin, niinku viisujen nimistä Kalamavesj, Surmatun säkkeet ja Kuu paestaa, kuollu ajjaa suattaa jo piätellä."
- Viitakemies Verjnuarmusta
 
www.verjnuarmu.net
www.myspace.com/verjnuarmu
 
JK1
07.05.2008 18:07:55 (muokattu 07.05.2008 18:08:52)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kävin juuri kuuntelemassa nuo uudelta levyltä ilmestyneet maistiaiset ja täytyy kyllä sanoa, että ei vakuuttanut... Tuntuu noiden perusteella, että nuarmu on mennyt enemmän bulkkisuuntaan. Välittyvä vaikutelma on kuin mistä tahansa demobändistä, kuten joku bändin forumillakin sanoi.
 
Kaikken huonoimman vaikutelman antoi kuitenkin lisääntynyt "kuolonkorina", joka on mielestäni aina ollut Verjnuarmun heikoin lenkki. Vokalisti on kyllä mielestäni todellä hyvä laulamaan puhtaita mutta ihmetyttää, että minkä takia on pakko öristä, jos ei siitä saa tuon paremman kuuloista.
 
Ihan hyviäkin juttuja noissa uusissa on, varsinkin tuo Kuu paistaa, kuollu ajjaa -biisin riffi. Kuitenkaan ei noissa uusissa kappaleissa tunnu olevan samanlaista menoa tai tarttuvuutta kuin vanhoissa kappaleissa. Pettymys oli siis kohtuullisen suuri mutta täytyy vaan laittaa toivo loppujen kappaleiden varaan ja uskoa, että hyvä lätty sieltä tulee.
 
Minkälaisia reaktioita muissa ovat näytteet herättäneet? Niitä on siis kuultavissa bändin MySpacesta ja nettisivuilta.
 
razor
08.05.2008 18:24:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eilen kävin nuo biisit kuuntelemassa ja muistaakseni oli aivan kelpoa.
 
Samoilla linjoille Nuarmu on jatkanu, mutta mikäs siinä. Ei Verjnuarmun tartte muuttua.
 
Mrezzye
22.05.2008 18:02:28
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Niin vaan listalle pamahti, sijalle 24. Hyvä levy on.
 
Jos eläimiä ei ole tarkoitettu syötäväksi, niin miksi ihmeessä ne sitten on tehty ruoasta???


mega
30.06.2014 12:38:10 (muokattu 30.06.2014 12:52:04)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Imperiumin ennakkokuuntelussa uusi Verjnuarmu kappale nimeltään "Lahtaaslaalu" ja samalla tarjoutuu myös mahdollisuus voittaa upouusi Lahtooja ruumispellolla T-paita sekä yhtyeen kokoelma CD.
 
http://www.imperiumi.net/index.php?act=compos&id=269
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
04.07.2014 08:58:54
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

VERJNUARMULTA LAHTAASLAALU-SINGLE 4.7.2014
 
Suomen savolaisin orkesteri Verjnuarmu julkaisee uuden Lahtaaslaalu-nimisen singlensä ensi perjantaina 4.7.2014 Kappale antaa esimakua alkuvuodesta 2015 julkaistavasta neljännestä täyspitkästä albumista, jonka äänitykset alkavat ensi syksynä. Yhtyeen edellinen levy Lohuton ilmestyi vuonna 2010.
 
Lahtaaslaalu kertoo nimensä mukaan lahtaamisesta ja tässä tapauksessa nimenomaan ihmisten lahtaamisesta, sotahulluudesta ja henkilökultin palvontaan liittyvästä järjettömyydestä. Voisi oikeastaan sanoa että tämä on ensimmäinen Verjnuarmun kantaaottava laulu., Puijon Perkele kertoo.
 
Musiikillisesti kappale edustaa uudenlaista Verjnuarmua. Yhtyeemme sävellys-, sovitus- ja tuottamistapa on muuttunut edellisen levyn jälkeen. Orkesterin jokainen jäsen osallistuu nykyään aktiivisesti kappaleiden tuotantoprosessiin ja sen vuoksi lopputuloksena on syntynyt musiikkia, jossa on piirteitä jokaisen orkesterin jäsenen sydäntä lähellä olevista musiikkityyleistä ja bändeistä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisimme hylänneet vanhaa Verjnuarmun tyyliä. EI. Olemme yhä hevibändi ja laulamme savoksi. Saatana. Jotain vanhaa olemme myös kaivaneet haudasta, sillä koskettimet ovat palanneet takaisin musiikkimme. Niitähän ei levyillämme ole ollut sitten ensimmäisen pitkäsoiton.
 
Lahtaaslaalu kuultavissa osoitteessa http://youtu.be/0ButRa8F1V4
 
Verjnuarmu lahtaamassa keikoilla Kuopion Henry's Pubissa 11.7. sekä RockCockissa 25.7.
 
KOKOONPANO
Puijon Perkele - iänijänteijen kiristely
Tervapiru - kuuvven kielen kiristely
Woema - viijen kielen kiristely
Musta Savo - kalavojen kiristely ja kuolonkorina
 
DISKOGRAFIA
Muanpiällinen helevetti (Universal Music 2006)
Ruatokansan uamunkoetto (Dynamic Arts 2008)
Lohuton (Osasto-A 2010)
Pimmeyvven ruhtinas -kokoelma (Osasto-A 2012)
 
https://www.facebook.com/pages/Verjnuarmu/179019130375
http://www.verjnuarmu.com/
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
12.10.2015 08:05:04
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

VERJNUARMU JULKAISEE 1808-NIMISEN TEEMA-ALBUMINSA 27.10.15
 
Umpisavolaisorkesteri Verjnuarmu julkaisee 1808-nimisen teema-albuminsa 27.10. Levyn tarina kerrotaan ruotusotamiehen näkökulmasta ja sen tapahtumat sijoittuvat vuonna 1808 Savon alueella käytyihin taisteluihin aina Jynkän taistelusta Koljonvirran taisteluun. Albumin poikkeuksellinen julkaisupäivä liittyy sekin levyn teemaan, sillä tuolloin tulee kuluneeksi tasan 207 vuotta Koljonvirran taistelusta, jossa eversti Sandelsin komentamat suomalaiset löylyttivät perusteellisesti Koljonvirran yli siltaa pitkin yrittäneen ylivoimaisen venäläisosaston.
 
1808 on Verjnuarmun neljäs pitkäsoitto. Kyseistä levyä on tehty kuin Iisakinkirkkoa kesästä 2012 lähtien, jolloin Valan ensiriffit soitettiin. Kappaleet muodostuivat pikkuhiljaa yhdessä tehden, mikä on ollut orkesterille täysin uusi tapa työskennellä, eli voidaan todellakin puhua Verjnuarmun levystä. Jokaisen soittajan vahva panos kuuluu jokaisessa kappaleessa niin sävellyksissä kuin myös tulkintana. Ehkä tässä menikin siksi niin helvetin kauan, kun jokaisen piti päästä säätämään, heh heh. Teema oli alusta saakka mukana, joten kyllä sekin varmasti omalta osaltaan vei projektia omaan suuntaansa.
 
Verjnuarmun oli tarkoitus heittää pari keikkaa julkistamisen yhteydessä, mutta nämä esiintymiset on jouduttu perumaan sairastapauksen vuoksi, ja orkesterin on pakko jäädä keikkatauolle ennalta määrittelemättömäksi ajaksi. Kyllä meidät vielä lauteilla nähdään, se on varmaa. Ette te saatana niin helposti meistä eroon pääse, Puijon Perkele kertoo levystä sekä tulevaisuuden suunnitelmista.
 
Kuuntele Verjvirta-kappale YouTubessa osoitteessa https://youtu.be/O2ODVSJl_Bw
 
1808-BIISILISTA
1. Kalamanlahen marssi (intro)
2. Vala
3. Lahtaaslaalu
4. Tuonen silimät
5. Neljäsattoo
6. Soankoerat
7. Kuoleman ruotu
8. Verenseisaattaja
9. Huavakuume
10. Verjvirta
11. Arvet
 
KOKOONPANO
Välskäri Puijon Perkele laalo, murahtelj', soetteli syntikat ja poloki harmoonia
Kornetti Tervapiru juoksuttelj' sormia ja sahhaili soentuja
Ruotusotamies Woema ärähtelj' vihasesti ja louhi syvvyyven iänet
Rummuttaja Musta Savo anto patterriin jylistä ja korahtelj' piälle
 
DISKOGRAFIA
Muanpiällinen helevetti (Universal Music 2006)
Ruatokansan uamunkoetto (Dynamic Arts 2008)
Lohuton (Osasto-A 2010)
Pimmeyvven ruhtinas -kokoelma (Osasto-A 2012)
1808 (2015)
 
https://www.facebook.com/pages/Verjnuarmu/179019130375
http://www.verjnuarmu.com/
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
Kradenius
12.10.2015 14:19:04 (muokattu 12.10.2015 14:21:17)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

mega:
Kuuntele Verjvirta-kappale YouTubessa osoitteessa https://youtu.be/O2ODVSJl_Bw/

 
Pakko myöntää että on tuo Verjvirta omaan korvaan yks parhaita Nuarmu-viisuja ever! Avasivat tällä keikan Kuopiorockissa, vakuutti heti.
 
mega
21.10.2015 08:24:26 (muokattu 21.10.2015 17:37:15)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

"Savolaispanimo teki savometalliyhtye Verjnuarmulle oman oluen
 
Verjnuarmu julkaisee 30. lokakuuta Suomen sotaan perustuvan 1808-albuminsa, jonka kylkeen saadaan bändin nimeä kantava olut. Savoksi laulettua metallia esittävälle yhtyeelle savuportterin on pannut tietenkin kuopiolainen Iso-Kallan panimo.
 
Olut lanseerataan Kuopion museon Verjnuarmu Kuhtumattomat vieraat -näyttelyn avajaisissa 29. lokakuuta. Verjnuarmun visuaalista maailmaa esittelevä, kuvataiteilija Timo Kokon ideoima ja toteuttama näyttely on avoinna ensi vuoden syksyyn saakka.
 
Savolaismetallistien sotaseikkailuita pääsee kuuntelemaan ensi maanantaista alkaen, kun 1808 tulee ennakkosoittoon Infernon sivuille."
 
http://www.inferno.fi/uutiset/savol … alliyhtye-verjnuarmulle-oman-oluen/
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
mega
26.10.2015 14:41:17
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

"1808" Infernon ennakkokuuntelussa http://www.inferno.fi/uutiset/savol … illa-ennakkokuuntelussa-verjnuarmu/
 
"I'm not as young as I used to be, but I'll still be thrashing at a hundred and three (you'll see!)" - Razor "Taste the Floor"
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti