Muusikoiden.net
22.05.2018
Soittimet, laitteet, tarvikkeet | Ylöjärven Musiikkikauppa 

Musiikin teoria ja säveltäminen »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Musiikin perusopinnot aikuisiällä
1
Golibri
15.12.2011 12:49:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiinnostaisi tietää miten on mahdollisuutta päästä opiskelemaan musiikin perusopintoja aikuisiällä. Itse oon 24v ja kiinnostais alkaa opiskelemaan hieman teoriapohjaisemmin tuota sähkökitaran soittamista. Onko kellään kokemusta, että miten perus opintoja on pahollisuus päästä vielä tässä iässä opiskelemaan.
 
Itse olen Ouluun piakkoin muuttamassa ja siellä näyttäis olevan kaupungilla konservatorio joka tarjoaa perusopintoja kaikenikäisille, mutta onko tuonne käytännössä mahdollisuuksia päästä sisään?
 
mattim
15.12.2011 21:35:56 (muokattu 15.12.2011 21:36:26)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Golibri: Kiinnostaisi tietää miten on mahdollisuutta päästä opiskelemaan musiikin perusopintoja aikuisiällä. Itse oon 24v ja kiinnostais alkaa opiskelemaan hieman teoriapohjaisemmin tuota sähkökitaran soittamista. Onko kellään kokemusta, että miten perus opintoja on pahollisuus päästä vielä tässä iässä opiskelemaan.
 
Itse olen Ouluun piakkoin muuttamassa ja siellä näyttäis olevan kaupungilla konservatorio joka tarjoaa perusopintoja kaikenikäisille, mutta onko tuonne käytännössä mahdollisuuksia päästä sisään?

 
Asiasta mitään tietämättömänä arvaan, että olet erittäin tervetullut tuonne konservatorioon opiskelemaan, mikäli jotain perustestejä olet valmis suorittamaan ja harjoittelemaankin niitä varten.
 
nisumaka
13.01.2012 10:58:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tämä tulee vähän myöhään, mutta soita sinne. Ehdottomasti, soita kyseiseen oppilaitokseen opintosihteerille. Hyvinkin sulle käy niin, että hän pyytää sua soittamaan rehtorille. Niillä on opiskelupaikkoja ja ne on mun tietojeni mukaan NUMEROILLA, ei nimillä. Nyt tänään, kun opintokausi on juuri alkanut, siellä helposti on vapaita paikkoja, kun joku onkin perunut. Onnea ja menestystä, siitä se lähtee. Jos konservatooriosta ei löydy paikkoja, etsi alueessi musiikkikoulut ja musiikkiopistot, ja lähetä sähköpostia rehtorille tai soita. Siitä se lähtee. Jos teet perusteita, voit tehdä esimerkiksi 1/3 - 3/3 teoriat opistossa, ja sitten jatkaa konservatoriossa. Oulu on sen verran pieni, että joo, selvitäpä. Pääkaupungissa aikuisopiskelijoilta näytetään käytännössä vaadittavan 3/3 jos haluaa päästä konservatoriotasolle.
 
Jankku
04.02.2012 14:26:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

24v. mäkin vasta lähin konsalle opiskelemaan. Ei oo mitenkään tavatonta. Sisään pääsee, kun osaa noin osapuilleen 3/3 teorian, soittaa nuoteista edes kohtalaisesti ja oma instrumenttikin on hallussa (osaa perusasteikot duuri ja sen moodit, nelisoinnut ja osaa käyttää niitä). + Joku jazz-stankku niissä pääsykokeissa aina pitää vetää :)
 
Lama-ajan blues...
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti