Muusikoiden.net
27.04.2018
 

Kitarat: soittaminen »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Soiton reenaamisen avuksi: Shadow SH1000 Finger Trainer!
1
Nikusen_Ile
06.11.2013 08:25:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moro.
 
Itellä on parhaillaan sellainen elämäntilanne, että varsinainen kitaran harjoittelu onnistuu oikeastaan ainoastaan iltaisin, ja sekin niin hiljaa, ettei jälkikasvu herää. Lisäksi soittovehjettä joutuu säilyttämään yläkerran makkarissa, jossa ei juurikaan päivisin olla, koska kuopus aina turhan innokkaasti konttaa läimimään ja kaatamaan sitä. Tympäsee aina se sieltä viideksi minuutiksi olkkariin roudata ja sitten pitääkin olla taas jossain menossa. Eikä isoa skittaa mihinkään toimistotöihin oteta taukojen kaveriksi.
 
Tällä hetkellä kiinnostaisikin saada erityisesti sorminäppäilykäsi vakaaksi, nopeaksi ja tarkaksi, ja vastaan tuli tämmönen vehje:
 
http://www.music-plant.com/webshop/upload/save_image/GBGTR001.jpg
 
Kysynkin nyt kokeneemmilta soittajilta, voisiko tuon avulla harjotteleminen olla oikeasti hyödyllistä ja kehittää oikean kitaran soittotaitoa? Näppäilyn sormitoiminnan luulisi ainakin saavan sujuvaksi. Lisäksi tuo ei pitäisi juurikaan ääntä ja olisi sen verran näpsäkän kokoinen säilyttää vaikka lipaston laatikossa ja ottaa töihinkin.
 
Näyttäisi vaan olevan rakennettu klassista kitaransoittoa ajatellen nylonkielineen ja kaulan paksuuksineen, kun taas oma laji on teräskielinen akkari. Olisiko siis tuommosella laitteella harjoittelu hyödytöntä tai jopa haitallista teräskielisen akustisen soittoa ajatellen?
 
ReBeat
06.11.2013 08:50:12
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei mulla ole tuohon vastausta mutta sinunlaisia varten vois olla Yamaha SLG110S...
 
http://www.youtube.com/watch?v=F8XGeV7zZwU
http://www.youtube.com/watch?v=ZEO4wcN0MyI
 
Krice
06.11.2013 08:51:03
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nikusen_Ile: Näyttäisi vaan olevan rakennettu klassista kitaransoittoa ajatellen nylonkielineen ja kaulan paksuuksineen, kun taas oma laji on teräskielinen akkari. Olisiko siis tuommosella laitteella harjoittelu hyödytöntä tai jopa haitallista teräskielisen akustisen soittoa ajatellen?
 
Ei ole mielestäni haitallista, pikemminkin hyödyllistä: erilaiset kielisoittimet (tai jopa muut soittimet) tuovat perspektiiviä siihen omaan pääasialliseen soittimeen.
 
Nikusen_Ile
06.11.2013 16:30:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Okei, mielenkiintonen pointti, enpä tullutkaan aatelleeksi, että myös muiden soittimien käsittelyllä vois pääsoittimeen saaha uutta näkökulmaa. Ja Rebeat, tuommonen hiljanen kitara ois kyllä jees muuten, mutta kokonsa puolesta ei oo kätevä mun tarpeeseen. Tuon SH1000:n yks etu ois just pieni koko, kun kulkisi helposti melkein missä vaan. :)
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti