Muusikoiden.net
25.06.2018
Gibson Custom Shopin upeat 2018-mallit nyt esillä Kitarapajassa 

Kitarat: soittaminen »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Kitaristien paranormaalit ilmiöt
1 2
Kaakka
15.02.2012 21:26:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moro!
 
Onkos muilla tapahtunut minkäänlaisia ihme näkyjä kovan treenaamisen jälkeen esim. keskellä yötä, tai aamulla? Itsellä käynyt usein seuraavasti:
Illalla harjoittelen korvan ja silmän avulla jotain biisiä videolta, kunnes tulee vaikea kohta. Koitan useita kymmeniä minuutteja tirkistellä kunka se likki kuuluisi soittaa ja ei onnistu, ei sitten millään. Sitten voi olla, että keskellä yötä havahdun ja tiedän täsmälleen kuinka kyseinen kohtaa kuuluu soittaa. Koitan nukkua aamuun asti ja kokeilen näinkö turhia näkyjä. Useimmiten "näky" on ollut hyödyllinen. Ei välttämättä täysin oikein mene soittaminen näynkään jälkeen, mutta on huomattavasti helpompi edetä kohti täydellisyyttä.
 
Varmasti muillakin joskus käynyt vastaavaa, joten tänne saatte laittaa vastaavia omituisia tapauksia!
 
Rotuvaari
15.02.2012 22:30:21 (muokattu 16.02.2012 00:56:21)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei nyt liity sähköisiin kitaroihin, mutta loppuvuodesta kokeilin modata akustista kitaraa liimaamalla kopan sisälle takakanteen akustolevyä. Havittelin pehmeämpää saundia, kun tuo Harley Benton soi niin heleän kylmästi. Odotin liiman kuivumista seuraavaan päivään ja otin kitaran käteeni. Kopautin kantta rystysillä, mutta en kuullut kopautusta. Naurahdin. Olin varmaan ollut liian ajatuksissani. Täpinöissäni. Uusi ja pehmeämpi saundi. Ooh. Kokeilin lähteä liikkeelle turvallisella G-duurilla. Mitään ei kuitenkaan kuulunut. Kokeilin kovempaa. Ei mitään taaskaan. Testasin barrella. Ei mitään vieläkään. Ajattelin, että geessä olisi jotain vikaa, ja E-molli ei voisi epäonnistua. Taaskaan ei mitään. Kielet värisivät, koppa resonoi. Vaan kun ei kuulunut niin ei kuulunut.
 
Ihmetys oli suuri, koska en ollut ikinä kokenut mitään vastaavaa. Räimin kitaraa eri otteilla, mutta turhaan. Vedinpä loppuun Master of the Puppetsin riffiä vain kuullakseni ei-mitään. Tuli aika aavemainen fiilis. Laskin kitsun maahan, peräännyin ja poistuin huoneesta. En koskenut siihen enää koko iltana, vaan pälyilin sitä peilin kautta tietokoneelta. Ei se ainakaan ollut liikkunut. Eipä sillä, jos se olisi liikkunut, ei se olisi taatusti päästänyt äänen ääntäkään. Menin nukkumaan noin klo 01:23.
 
Yöllä makasin valveilla ja laskeskelin, että kohta en olisi koskenut kitaraan kahdeksaan tuntiin. Yhtäkkiä pimeydestä kuuluikin helvetin luja "KOPS". Ajattelin, että joku heitti kiven ikkunaan tms., mutta kuullessani avoimen G-duurin ja sen barren, tuli E-molli, enkä voinut enää erehtyä mistä äänet kantautuivat. Vedin peiton korvilleni ja vinguin kuin pieni tyttö. Sitten se alkoi. Helvetinmoinen räime raikasi ja naapurit hakkasivat patteriputkia. Lopulta ilmoille kajahti ihan päin persettä soitettu Puppetsin riffi niin kovalla, että ikkunalasit tekivät edestakaista liikettä. Kuulin verhojen repeilevän ja sain puristaa peitosta ihan täysiä. Sen perään kuului kajaus kaikkien kielien katketessa ja kitarakopan pauke viilujen halkeillessa. Koko paska käytännössä räjähti lattialle, mutta olin vaipunut siihen mennessä jo syvään sokkiin.
 
Aamulla heräsin pää kipeänä puulastujen keskeltä. Osa säleistä oli uponnut betoniseinään. Siivoilin ja tein huomion, että ainoa joka ei rytäkässä hajonnut, oli akustolevy, joka näytti koskemattomalta. Luullakseni se oli imenyt kitarasta äänet, lähettänyt ne toiseen ulottuvuuteen tms. ja sieltä takaisin hirveällä voimalla. Eteisessä oli nimettömiä tappouhkauksia postiluukun alla. Vittuako niitä laittoivat, kun jouduin jonkun intergalaktik-demonisen hyökkäyksen kohteeksi.
 
E: Lueskelin netistä ja muilla ollut samankaltaisia ongelmia Bentoneiden kanssa. Ei kuitenkaan yhtä rajuja, mutta kuitenkin soittokelvottomiksi ovat hajoilleet. Kaulat saattaneet paukahdella irti ja rikkoa äänivallin. Harley Bentonin kotisivuilta löytyi aiheesta oikea varoitus, jonka käänsin Googlen translatella kun en ihan ymmärtänyt sitä kokonaan:
 
Do not laita any materiaali to linnunpönttö tai sisäinen galaktika helvetti pimeys maan päälle saatanan saatana torimyyjä jyvittää hissipoika kiehuva sperma ektoplasma kääpiö.
 
Tuosta voi jo päätellä, että ihan paranormaaleissa asioissa liikutaan.
 
Jos otat kollin voit hörhiä muiden natu kissojen kanssa. Ja näin saat extraa tekemiseen eli tekeminen nousee yli maximin. Kissan elämää -tietokonepeli
hevo
16.02.2012 16:35:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Valitettavasti ei ole mitään fiksua kannanottoa liittyen aiheeseen, pakko kertoa vain että:
 
Lopulta ilmoille kajahti ihan päin persettä soitettu Puppetsin riffi niin kovalla, että ikkunalasit tekivät edestakaista liikettä.
 
Tuossa kohdassa repesin huutonauruun, rehellisesti.
 
Jeszse
16.02.2012 20:43:21
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Veksu mitä vittua :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
 
Karvamammutti: Mutta siulla on ultra-secks-Salovaara -ääni.| The Jasser Arafats | Alternaty
Kaakka
16.02.2012 20:52:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo en minä tästä mitään vitsiketjua meinannu, mut jos sopii ni menkööt sitte :D
 
Karipiirto
16.02.2012 21:47:42
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eisssssssssss VEKSU!!!! :---------------------------------------------------D
 
Joku älypää keksi että Rock kuoli vuonna -86. Minä synnyin -87. Olen niin katkera että menen kyllä kuselle sen haudalle, enkä lopeta ennen ku se nousee ja huutaa että "Nyt saatana loppuu se luruttaminen!!!"
Presidentti
16.02.2012 22:15:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Veksum....hoho
 
Rotuvaari
16.02.2012 22:45:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

*fap fap fap*
 
Jos otat kollin voit hörhiä muiden natu kissojen kanssa. Ja näin saat extraa tekemiseen eli tekeminen nousee yli maximin. Kissan elämää -tietokonepeli
Sakmongkol
16.02.2012 22:49:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Meinasin tukehtua kun luin Veksun kokemuksen. Voi jumalauta. :D Vieläkin vedet silmissä vaikka viis minuuttia jo nauroin.
 
tukse
16.02.2012 22:49:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei helvata, kiitos hyvistä nauruista!
 
Jucciz
17.02.2012 00:36:34
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Master of the puppets?
 
Jos kevyen musiikin nuotinkirjoitus ja komppilaput kiinnostavat, tutustu ihmeessä sivustooni: Lappu soimaan!
Kampela77
17.02.2012 10:26:26 (muokattu 17.02.2012 10:28:07)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jucciz: Master of the puppets?
 
Senkin ilonpilaaja.
 
Interviewer: "So Frank, you have long hair. Does that make you a woman?" Frank Zappa: "You have a wooden leg. Does that make you a table?"
Presidentti
17.02.2012 11:50:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kampela77: Senkin ilonpilaaja.
 
Koiraketjussa muita kiinnosti koirat, juccista onko kamera hyvä.
Nyt muita nauratti vitsi, juccista kiinnosti määräinen artikkeli.
 
Rotuvaari
17.02.2012 12:19:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jucciz: Master of the puppets?
 
Sen lisäksi etten osaa sitä edes soittaa, en osaa myöskään kirjoittaa sen nimeä oikein. Pitäisiköhän se joskus kuunnella alusta loppuun?
 
Jos otat kollin voit hörhiä muiden natu kissojen kanssa. Ja näin saat extraa tekemiseen eli tekeminen nousee yli maximin. Kissan elämää -tietokonepeli
Kefiiri
17.02.2012 13:37:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Veksu: Pitäisiköhän se joskus kuunnella alusta loppuun?
 
Paranormaalimpaa olisi kuunnella se lopusta alkuun.
 
Schnowotski
17.02.2012 15:16:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kefiiri: Paranormaalimpaa olisi kuunnella se lopusta alkuun.
 
Tai keskeltä molempiin suuntiin.
 
Confidentum
17.02.2012 16:48:28 (muokattu 17.02.2012 16:51:59)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Veksu: Sen lisäksi etten osaa sitä edes soittaa, en osaa myöskään kirjoittaa sen nimeä oikein. Pitäisiköhän se joskus kuunnella alusta loppuun?
 
Tässä yhteydessä määräinen artikkeli "the" viittaa ja määrittänee juurikin sen erityisen ja tietyn Masterin, joka käsittääkseni on ollut yksi demonisen paranormaalin kokemuksesi ydinkaraktääreja. Itse en kokemuksesi veroisia vieroitusoireita ole kokenut. Omissa märissä unissani soitan aina ja aina vaan sitä samaa iänikuista The smoke on the water- riffiä
 
Vestu
17.02.2012 17:00:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Schnowotski: Tai keskeltä molempiin suuntiin.
 
Tai jokaisesta kohdasta jokaiseen mahdolliseen suuntaan neliulotteisessa aika-avaruudessa samalla kuunnellen sitä ei mistään kohdasta ei mihinkään suuntaan.
 
Like father like scum
tender.insanity
17.02.2012 17:21:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kitaristien paranormaalit ilmiöt?
 
Tuolla se on keittiössä tekemässä ruokaa.
 
Todd
17.02.2012 21:10:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Veksulle plussa tästä,tuli tuo vatsalihas treenikin tehtyä.
 
Käännän napojen polariteetin tämän kävyn ja paperiklemmarin avulla. Sitten teen suprajohteen merivedestä ja kuolleesta oravasta. -Angus MacGyver
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti