Muusikoiden.net
28.05.2018
 

Kitarat: soittaminen »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Millä äänittää
1
waldos
11.12.2010 23:14:32
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eli kyssärini on tämä minkä boxsin sais kitaran ja vahvarin väliin millä vois äänittää omat komipit sitten laittaa sen päälle ja soittaa solot ?
tosss on esimerkki video
http://www.youtube.com/watch?v=qkBOj1gUEI0&feature=channel
 
zuppermuhle
11.12.2010 23:15:07 (muokattu 11.12.2010 23:15:47)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Loopperi on varmaan kova sana. Tosin se kannattaa laittaa efektilooppiin mikäli aikoo vahvistimen säröillä soittaa tai menee mössöksi kun melodia ja komppi säröytyy samaan aikaan.
 
"Itse aloin harjoittaa heti kävelyikään päästyäni muinaista kungfu-tekniikkaa, jossa luustoa vahvistetaan vahingoittamalla, ja iskinkin toistuvasti päätäni erinäisiin koviin esineisiin ensimmäisten elinvuosieni aikana."
Megadethh2
12.12.2010 11:45:29
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://www.thomann.de/fi/search.htm … n&oa=pra&wgfid1=7854&wgf7854=Looper
Siinä on loopereita.
 
waldos
12.12.2010 12:24:49
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

kiitos vinkistä
 
hallu
13.12.2010 17:46:28
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Morjesta, mulla on tuo Line6 jm4 loopperi. Se on pääpiirteittäin ihan kelpo kapine, mutta selkeästi suunniteltu kotisoittajan jammailukaveriksi. Tallennuskapasiteetti on varmasti riittävä ja muistikortin käyttömahdollisuus laajentaa sitä vielä. Se ei ole kuitenkaan mikään taivaassa tehty ja muutamia puutteita siinä on jotka itseäni pikkuisen ärsyttäneet.
 
Vahvistin mallinnokset ovat pikkuisen hakusessa ja ihan kelvollisia saundeja saa kun jaksaa hakea, mutta aikahelposti tulee sellaisia digitaalisia kuolleita pisteitä jossa alapää menee selittämättömästi tukkoon tai yläpää kuoleentuu. Parhaiten se on toiminut bypass tilassa vahvistimen kanssa jolloin efektejä voi kumminkin käyttää. Efektit on ihan jees ja niitä voi käyttää samanaikaisesti kolmea.
 
Se luupperi toimii moitteitta, mutta ne valmiit taustanauhat on aika yksipuolisia ja osin aika tylsiä. Valmiista rumpurytmeistä on ollut eniten iloa, vaikka blueskomppeja olisi saanut olla enemmän. Onneksi niitä voi tehdä itse joten ei niitä pakosti tarvitse ja ne voi poistaakin sieltä.
 
Muistikortin käyttöä hidastaa se, että muistikortille ei voi tallentaa suoraan tai sieltä ei voi toistaa suoraan, vaan materiaali käytetään laitteen omassa muistissa ja muistikortille vain tallennetaan tai muistikortilta ladataan materiaalia työstöä varten. Lähinnä sitä muistikorttia voi käyttää clippien säilyttämiseen jos on tullut äänitettyä jotakin jonka haluaa säilyttää. Laite käyttää omaa tiedostomuotoaan, jota ei voi tietokoneella toistaa tai käsitellä. Tietokoneetta varten tiedosto voidaan kyllä muuntaa WAV muotoon, mutta silloin ei raitarakenne säily eli tiedosto pitää kuitenkin miksata luupperissa. Miksaamista ja raitojen säätelyäkin varten on työkaluja, mutta pieni näyttä ja valintapyörä eivät ole mitään erityisen käteviä työkaluja verrattuna tietokoneeseen tai äänipöytään. Jos muistikortilla haluaa viedä taustanouhoja luupperiin, niin ne pitää olla tarkasti wav formaatissa 16 bittiä ja mono, muuten ei laite ymmärrä tiedostoa ja käyttö on hidasta. Olenkin päätynyt käyttämään omia taustanauhoja, joita olen ladannut netistä tai tehnyt tietokoneella, kännykän kanssa jonka liitän ulkoisen soittimen plugiin. Silleen toimii ihan kätevästi. USB:tä laitteessa ei ole joten sitä ei voi myöskään käyttää audiointerfacena eikä käyttöä laajentaa tietokoneella myös firmiksen päivitys tapahtuu muistikortin kautta.
 
Laite on varsin monipuolinen ja sen käyttö on siinä mielessä helppoa, että itse onnistuin käyttämään sitä ilman ohjekirjaa (englannin kielen taidosta on kyllä apua). Laite on kyllä varsin monipuolinen liitännöiltään ja peruskäyttö on luontevaa. Polkimia varten on olemassa useita käyttötiloja joten laite mahdollistaa aika luontevasti useammankinlaista käyttöä. Lattia ei ole kuitenkaan kätevin paikka sille, koska aika paljon pitää kumrtua namiskoja vääntelemään eri yhteyksissä.
 
Laitteessa on säätimellä varustettu XLR-imput mikrofonia varten (ei phantomvirtaa) sekä instrumentti input ja cd/mp3 input ja jokaisesta voi nauhoittaa ja kaikkia laite myös toistaa saman aikaisesti, mutta nauhoittaminen onnistuu vain yhdestä inputista kerrallaan.
 
Kaiken kaikkiaan tuo on ihan kelpo luupperi kotikäyttöön harjoittelukaveriksi, mutta jos tarvitset ihan oikeaa luupperia ammattimaiseen käyttöön ja keikalle, niin nuo Bossit on vissiin enemmänkin sellaisia.
 
cr4b
14.12.2010 16:42:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eiks tääkin kuuluis tuonne kamapuolelle?
 
If I played that any faster, your minds would blow up, 'cos I'm so amazing. I'm the best.
jaffis
15.12.2010 05:04:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

cr4b: Eiks tääkin kuuluis tuonne kamapuolelle?
 
lol, ei. Virhe! Tyhmä tai liian lyhyt kirjoitus!
 
Stone
21.12.2010 21:31:25
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

waldos: Eli kyssärini on tämä minkä boxsin sais kitaran ja vahvarin väliin millä vois äänittää omat komipit sitten laittaa sen päälle ja soittaa solot ?
tosss on esimerkki video
http://www.youtube.com/watch?v=qkBOj1gUEI0&feature=channel

 
Hommaat samaisen Boss rc-2 loopperin, kuin Gregor Hildenillakin tossa videossa. Itseänikin koukuttanut joskus tuo boss.
 
"Musiikissa ei ole kyse varman päälle soittamisesta. Tämä musiikki on kaunista mokailua. -Keith Richards"
Sukkis
05.01.2011 23:04:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itsellä myös käytössä tuo Bossin RC-2 pikkuloopperi. Itsellä ollut kovassa käytössä ja todella hyvä tapa testailla riffi, komppi ja soolo ideoita nopeasti ja kätevästi. Rumpukompit uskottavia myös, jokseenkin vähän puuduttavia.
 
Useemmin tämä spedu on melkein päällä kun mun ainut säröpedaali ;)
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti