Muusikoiden.net
20.05.2018
 

Kitarat: soittaminen »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Demppauksen nopeataminen
1
Rantaska
29.05.2010 02:10:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo, eikun oisko teil mitään vinkkejä miten saisi demppausta reenata nopeammaks. Mitää omia kokemuksia miten te sen oivalsitte. Itel tavallaa pätkii se esim
lamb of god - the faded line mitä tos reenasin. Kiitos etukäteen :D
 
Minushuman
29.05.2010 10:19:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Miten painaa kämmensyrjällä kieliä nopeammin? Vai meinasitko siis pikkausta nopeammaksi? Eihän siihen ole mitään oikotietä. Ei satasta juosta 9 sekuntiin muutenkun treenaamalla helvetisti. Ja silti kaikki ei juokse sitä satasta 9 sekuntiin. Metronomi on ystäväsi näissä jutuissa. Aloita hitaasti ja pikkuhiljaa nostat tempoa siihen mihin haluat. On kuitenkin hyvä myös muistaa se, että biisit kestää useamman minuutin. Ei ole paljoa iloa jos pystyy pikkaamaan aivan vitum nopiasti 10 sekuntia jos biisi kestää 5 minuuttia. Ja tossa menee sitten viikkoja/kuukausia. Yön yli ei kenestäkään tule nopeaa pikkaajaa.
 
"And there goes the Challenger, being chased by the blue, blue meanies on wheels. The vicious traffic squad cars are after our lone driver, the last American hero, the electric centaur, the, the demi-god, the super driver of the golden west!"
teukka
29.05.2010 11:27:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo ja jos ei vielä ole kokeiltu alternative pikkausta on hyvä kokeilla.
Eli ylös-alas-ylös-alas....
 
EXREMAINS "Choices"-EP @Myspace. Muista tsekata!!
something
29.05.2010 12:21:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ennen kun lähtee soittamaan nopeasti, on hyvä harjoitella hitaasti ja tarkkaan. Sekä down- ja alternativepickingiä. On tärkeää saada samat asiat soitettua ensin hitaasti ja tarkkaan ja sitten nopeasti ja tarkkaan. Ainakin omalla kohdalla tämä on kaikkein kehittävintä. Ja sitten sahaamaan turbovauhdilla. Ei kai sitä voi muulla nopeaksi saada kuin reenaamalla ja ensin lämmittelemällä kädet hyvin. Kestävyys tulee sitten vain soittamalla pirusti. Itselläkin vähän vaiheessa vielä mutta kokoajan parempaan suuntaan. Jeejee.
 
I don't care what mama don't allow I'll play my guitar anyhow.
strophe
29.05.2010 15:45:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eikä kannata vetää naama norsunv***lla. Rentous on äärimmäisen oleellista noissa touhuissa. Jos jokainen lihas on jännittyneenä ja naama näyttää siltä, että soittajaa vedetään pesismailalla hormiin, on lopputulos melko koominen. Tarpeeksi treeniä ja TARKKUUTTA! Demppauksen pointti on olla rytmikästä ja aksentoivaa, joten jos iskut tulevat sporadisesti kuin Keskustan jäsenkirjat, ei ketään hymyilytä. Tarkkuutta, rentoutta ja staccatoja.
 
Kaikessa treenaamisessa pätee se, että aloittaa hitaasti ja vähitellen kasvattaa nopeutta. Itse tällä hetkellä koitan saada koverikeikalle Bon Jovin Runawayn sooloa plokattua ja se lopputilu tuottaa vaikeuksia. Joka päivä se kuitenkin menee aavistuksen nopeammin. Kuukauden päästä menee nätisti. Hiljaa hyvä tulee.
 
Tie on pitkä.
 
~Volyymi korvaa puuttuvan taidon~ http://www.youtube.com/vonpalmhoff
Harvestman
04.06.2010 17:43:35 (muokattu 04.06.2010 17:44:15)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jahas. Taas "dempataan nopeasti". Kämmensyrjää vaan mahdollisimman vikkelästi kielten päälle ja pois. Se on nopeaa demppausta.
 
Dave Mustaine ei tykkää pissiksistä.
hevikukko
04.06.2010 19:58:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mitään ei dempata nopeasti noin vaan. Demppaa rauhassa ja hallitse kielet mutena. Kokeile avata ja sulkea sointi kielistä ja soita pitkiä juttuja putkeen. Kun saat ranteesi kipeäksi, pidä taukoa!
Soita taas sama kuvio uusiksi ja toista sama kunnes ranne ei kärsi pahasti ja on ihan ok. Soita näin eri juttuja, niin huomaat nopeuden kasvavan hitaasti mutta varmasti. Treeniä treeniä treeniä!!!
Pidä tauot, jotka saa kestää jopa monta päivää, kun olet kipeä. Anna paikkojen palautua. Älä ole itsesi ja päämääräsi edellä! ... Ajan kanssa nopeus tulee myötä ja soittosi on rentoa. Jossain vaiheessa ranne tottuu menoon ja kaikki on mukavaa ja iisiä.
 
Muista olla kuten rappuset kerrostaloon. Mene 1 step kerralla.
Soita, lepää, sisäistä ja treenaa. Toista tätä!
 
Jossain vaiheessa huomaat olevasi tavoitteessasi.
 
Kysele, kokeile ja opi!
teukka
04.06.2010 20:40:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tää menee multa nyt vähän OT:ksi mutta nopein tapa dempata on ihan vaan makuuttaa tumppua kielten päällä....
Yksi juttu tuli mieleen ihan vakavissaan että millainen on plekukäden asento ja miten pleku on kädessä? koukkuun väännetyn etusormen ja peukalon välissä?
 
EXREMAINS "Choices"-EP @Myspace. Muista tsekata!!
cr4b
05.06.2010 12:54:56 (muokattu 05.06.2010 12:56:33)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mä en oo ainakaan ikinä kehittynyt yhtään treenaamalla lähellä sitä omaa maximinopeutta kun ranne on jäykkänä ja joutuu pinnistelemään. Treenaa hitaasti ja rennosti niin nopeus tulee sen myötä.
 
If I played that any faster, your minds would blow up, 'cos I'm so amazing. I'm the best.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti