Muusikoiden.net
19.06.2018
 

Laulaminen »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Miten olette päässeet esiintymään?
1
uschkaroliina
24.05.2012 13:14:39
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hoi kaikki laulajakollegat! Minulla on ollut jo 6 vuotta kova himo ja halu päästä esiintymään, tekemään musiikkia ja laulamaan missäikinäprojekteissavaan. Olen yrittänyt tarjota itseäni monituisille muusikoille ja bändeille ja tapahtumiin laulamaan, mutta jostain syystä hommat eivät koskaan etene. En oikeasti voi olla niin surkea, olen itse asiassa varmaan parempi kuin moni luuleekaan. En todellakaan ole ylimielinen tai itsekehuskelija, päinvastoin, vaan nyt alkaa tuntua siltä, että pitäisikö sitten olla? En nimittäin ole päässyt about ikinä mihinkään tekemään laulujuttuja, enkä oikein edes tiedä mistä sellaisia etsiä. En osaa soittaa mitään, joten yksi ikuinen ongelma esiintymisissäkin on aina säestys. Tuntuu, että tuntemieni muusikoidenkin kanssa esiintymisehdotukset jäävät aina jäihin.
 
Sen harvan kerran kun olen päässyt esiintymään ja sitä varten treenaamaan jonkun kanssa, minua ovat kehuneet maasta taivaisiin sekä säestävät soittajat, että yleisö. Missä vika? Miten TE, arvon tyypit, olette päässeet esiintymään? Pitäisikö mun hankkia mikrofonilleni etuaste ja alkaa äänittämään a cappellana lauluja ja lähetellä niitä vaan jokaiseen mahdolliseen paikkaan, vai mitä ihmettä? ..Siis mistä niitä keikkoja oikein tulee?
 
Ei minua raha kiinnosta lainkaan, sen voin vannoa. Tahtoisin vain harrastaa musiikkia muuallakin kuin laulutunneilla, ja ESIINTYÄ. Esiintyä, esiintyä, esiintyä. Tai vaikka ihan vaan soittaa jonkun säestäjän kanssa.
 
ja kyllä, minulla on ollut myös ilmoitus wanted-osastolla. Ei vain ole osunut oikein kiinnostavia projekteja, kyselyitä on lähinnä tullut metallibändeiltä tarja turusen toivossa, mikä ei valitettavasti kiinnosta.
 
eleeton
24.05.2012 17:14:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

uschkaroliina: Miten TE, arvon tyypit, olette päässeet esiintymään?
 
Päässyt/joutunut. Perustamalla bändin / liittymällä sellaiseen. Siinähän sitä lavoille joutuu. Ehkä on vaan huono karma, väärä paikka, tai on vaan huono.
Ilman bänditouhuja parhaiten kenties pääsisi esiintymään liittymällä harrastelijateatteriin joka tekee musikaaleja? Tuskin käännyttävät ketään pois vaikkei kemiat kohtaakaan.
 
Näytettä ja tarkempia tietoja vaan kehiin niin syvempää analyysia irtoaa kansalta.
 
jannu79
25.05.2012 12:53:45
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Bändileirit
Niissä pääsee esiintymään ja tutustuu muihin soittajiin. Kesällä varsinkin leirejä.
 
Opistot
Opistot järjestää bändikursseja.
 
Jamit
Joissakin ravintoloissa on soittojameja joissa KAIKKI halukkaat pääsee lavalle. Saattaapa tienata siiderin siinä sivussa.
 
Rohkeus
Pistä treenikämppä pystyy johonkin loukkoon tai vaikka isän autotalliin. Hanki soitto/laulukamoja. Treena yksin tai yhdessä ja ala tyrkkään itteä esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin.
 
Porukka voi olla väsynyttä ja vaikeasti saatavissa mukaan, mutta hyviäkin tyyppejä sattuu välillä kohalle.
 
Kun olen vasara - lyön kovaa. Kun olen alasin - olen kärsivällinen.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti