Muusikoiden.net
27.09.2022
 

Laulaminen »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Oulun musiikkikoulusta kokemuksia?
1 2 3 4 5
wewwie
09.10.2014 13:44:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jondura: Huh onpa tullut asiallista tekstiä tänne. Varmasti parantaa firman imagoa haukkua kaikki pystyyn :D Niin ja minähän tosiaan asun Kuopiossa, siksi soittelin Kuopion työpaikasta.
 
Pistetäänpä vähän päivitystä tilanteeseen:
 
En ole nyt varma onko sama firma kyseessä, mutta oli ilmoitus Koti-Kajaani lehdessä, että palkataan uusia työntekijöitä (olin Kainuussa kerjäämässä elantoani keikkailun merkeissä). Hyvän ystäväni avovaimo soitti ilmoitukseen ja puhelimeen vastannut tyyppi oli ollut aivan kännissä. Hän oli kuitenkin lopulta saanut itsensä koottua ja aikonut soittaa vielä seuraavana päivänä. Soittoa takaisin ei tullut.
 
Kiitos ja anteeksi.

 
Kun yritin ensimmäisen kerran irtisanoutua kyseisestä firmasta, oli puhelimeen vastaaja siinä kunnossa, että soitti vielä seuraavalla viikolla, että tuunko töihin. Sanoin, että en.
 
Sama vastaus seuraavalla viikolla :D
 
It is difficult to trust anyone whose instrument changes shape as he plays it!
*kaamos*
16.10.2014 10:11:53
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ai hitto tää keskustelu oli mielenkiintoista luettavaa :D
 
Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa.
 
Uutta mutaa kuonoon, sanoi sarvikuono!
aeija1
04.11.2014 22:52:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

nimimerkille "wewwie".
luin nuo sun 5 edellistä kirjoitustasi, jotka olit kirjoittanut niin eri aikaan, että epäilen sinun olevan vuorotyössä. joten voisit hyvinkin olla muusikko. mutta epäilen tekstisi todenperäisyyttä ja varsinkin kertomasi työhönottajasoittajan takaisinpyyntökutsua.
 
kai kaikki tämän tämän plogin kirjoittajat tietävät olevansa (tai osa ainakin luulee) olevansa taiteilijoita/muusikoita, joten liekö humalatila mikään tabu, josta ei voi puhua. se vain sinulle wewwie, että ainakaan viimeisen kymmenen vuoden aikana ei yksikään opettaja ole jäänyt pois kesken lukuvuoden. taidatkin kuulua niihin harvoihin, joiden taito ei ole riittänyt. Vai?.
 
niitä valitettavasti on joka vuosi tyrkyllä. eräs mika-niminen kitaraope ei omaa riittävää opettajataitoa, mutta silti hän on töissä eräässä Asemakatdulla sijaitsevassa toisessa koulussa. Tämä sama mika pyysi opetustunteja eräältä meidän kitaristilta, jonka bändi on tehnyt useamman levynkin. ja on kuuluisa. ja on meillä töissä vieläkin. ja hän ei suostunut antamaasn tunteja, koska tapaus oli toivoton. ei osannut edes barreotetta. sen oppilas kertoi myöhemmin.
 
aeija1
04.11.2014 23:08:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

nimimerkille jondura.
 
Onhan se tietysti vähän noloa, kun kertoo ensin ystävälle, että soitappa tuohon numeroon ja kysele. Minä olisin itse soittanut. Onhan sentään kysymys minun työpaikastani.
 
Ja sitten vielä se sun tyhmä kaveri laittaa muijan asialle ja muijahan kyselee. Ilmeisesti muija ei tiennyt asiasta yhtään mitään, mutta soitti silti. Ehkä se puheluun vastaaja oli odottanut sun puhelua sen verran kauan, että oli ehtinyt ottaa muutaman bissen.
Ja kuten tiedetään, muijat ovat tyhmiä. Ainakin muusikoiden muijat (olen kuullut, en tiedä). Kuka väittää vastaa. Ne ei usko, että roudaaminen voi kestää jopa 8 tuntia. Siis jos sataa. Vehkeet ei voi kastua?.
 
Keskity sinäkin jondura hakemaan töitä täältä Oulusta, kun kerran täällä asut. Jätä ne juopot johtajat Kuopiossa rauhaan ja soita vaikka johonkin musiikkikouluun, kun ensin kerrot, mikä on sun pravuurisoitin. Voidaan vaikka vetää yhdessä banderollet. Vai mitä. Kuulostat asialliselta tyypiltä, niin jätä se tyhjän paskan jauhaminen ja puhu asiaa.
 
jondura
11.11.2014 15:44:44
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

aeija1:lle
 
Kuten aikaisemmin mainitsin asun Kuopiossa ja soitin aivan itse työilmoitukseen. Lisäksi myös mainitsin myöhemmässä postauksessa, että hyvän ystäväni vaimoke soitti vastaavaan työpaikkailmoitukseen. Jos tuli jotenkin epäselvästi kirjoitettua, niin hän soitti aivan itse siihen. Ei kenenkään painostamana, eikä kaverini ole tyhmä ;) Muijakaan ei ole tyhmä, koulut käynyt muusikko joka on vaan ollut lasten tultua kuvioihin poissa työelämästä. Asia tuli puheeksi yhteisellä keikalla.
 
Tyydyn nytten itse keikkojen soittamiseen, mukavaa hommaa. Rauhallista joulunodotusta sinne vaan.
 
teemuki74
17.02.2015 14:29:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olen tässä jonkin aikaa seurannut Oulun musiikkikoulua koskevia kirjoituksia.
Ilmeisesti jollain/joillain ihmisillä on palava halu yrittää mustamaalata
Oulun musiikkikoulun toimintaa ala-arvoisilla kirjoituksilla.Olen työskennellyt
itse tässä kyseisessä koulussa kitaransoiton opettajana noin.5-vuoden ajan.
EN ole nähnyt YHTÄÄN KERTAA ainoatakaan humalaista näissä kyseisissä
tiloissa.Itse koen tällaiset kirjoitukset todella typeriksi.
Nyt kaikki jotka haluavat Laadukasta musiikinopetusta Oulussa,niin ei muuta
kuin Oulun musiikkikoulun yhteys.
 
eSaN
24.02.2015 14:02:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Toivottavasti meininki on parantunut niistä ajoista kuin itselläni on kokemusta. Itse olin kyseisessä lafkassa muutama vuosi sitten parin vuoden ajan töissä.
 
Ei jäänyt kovin hyvät muistot. Töihin pääsin ilman, että tarvi todistaa mitenkään omaa soittotaitoani. Nimi vaan paperiin ja tervetuloa töihin. Ihmettelin hieman, että miten ne minuun luottaa, mutta eipä se minun ongelmani tietenkään ollut. Nimellistä koulutusta minulla ei siis ollut musiikin alalta, vaan olin soitellut yksityisten opettajien kanssa harrastuksenani. En väitä, että musiikin ammatillinen koulutus olisi aina välttämätöntä hyvän opetuksen takaamiseksi, mutta on se minusta hieman outoa, jos ei työnantaja ole kiinnostunut edes, mitä ja kuinka paljon osaan.
 
Tilat olivat ainakin silloin todella huonot (esim. luokkani läpi rampattiin jatkuvasti toiseen luokkahuoneeseen, mikä luonnollisesti häiritsi oppilaiden keskittymistä ja äänieristys oli olematon, niin kuin on tässä keskustelussa tullut ilmikin. Kiva jonkun 6-vuotiaan pianistin kanssa siinä jotain pikkukappaletta yrittää pimputella kun vierestä oven takaa kuuluu kovasti sähkökitaran räminää).
 
Aina kun oli töihin menossa, sai jännittää että mikähän on meininki toimiston puolella tänään. Yleensä siellä vähintään pienissä sievissä oltiin. Joskus herra "rehtori" sekoili humalapäissään siinä odotushuoneen puolella niin, että oppilaiden vanhemmat kysyivät minulta huolissaan ja järkyttyneenä että mikähän on homman nimi. Yritä siinä sitten selittää, että "olen pahoillani tämän koulun puolesta... Yleensä hän ei ihan nuin pahassa kunnossa ole..." Monta kuukautta olin jo ollut talossa, ja joskus saattoi hän kysyä vain kuin joltain ihan ventovieraalta, että kuka minä olen. Ei semmoisessa paikassa ja semmoiselle työnantajalle ole kovin mukava tehdä töitä. Mutta opiskelijana ne roposet tuli tietysti tarpeeseen, mitä sieltä ansaitsin.
 
En väitä, etteikö opetuksen laatu kyseisessä paikassa olisi varmasti ihan hyvää. Kyllä minäkin tietysti parhaani tein, ja varmasti ihan tarpeeksi hyvä opettaja niille vasta-alkajille olinkin. Ihan taatusti on hyviä ja kokeneitakin opettajia tuolla töissä joiden kanssa on mukava harrastaa musisointia.
 
aeija1
15.07.2015 14:32:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aina vaan tässä foorumissa jaksaa joku hemmo puhua paskaa ja haukkua milloin mitäkin. Rehtoria, huoneita jne. Esim. nimimerkki eSaN on selvästi ns. maksullinen paskanpuhuja, tietäisi vain, että mikä on hänen liksansa kustasin julkaisusta.
Ainakin halpa tuntui olevan kun puhui roposista tarkoittaen ilmeisesti palkkiotaan.
 
Toivotan tyypin käymään Asemakadun pisteessä, kun edellinen muistikuva on näköjään vuosien takaa ja eri toimipisteestä. No paskaa on mukava puhua vuosienkin päästä, jos tyyppi ei muuhun kykene.
 
Ja tälle suutrubaduurille, joka muistaa aina mainita matti käkelän verosotkut. taitaa olla itse koulun johtaja, joka joutui evakkoon entisestä paikastaan. oliko syynä oppilaskato. tarkoitan sitä jotakin entistä asemakadulla ollutta puljua. voi harmi. niin ja tiedoksi, että matti käkelä on hoitanut ne verosotkunsa, joten seuraavasta vastaavanlaisesta kommentista tulee rikosilmotus, koska se loukkaa koulua.
 
pitää valehtelulla ja paskan jauhamisellakin olla joku lakisääteinen raja. tällä sivustolla ei oikeastaan puhu monikaan mitään asiallista musiikkiin liittyvää, vaikka keskustelunalue pitäisi olla laulaminen. viimeisin taitaa olla nimimerkki teemuki. en tunnista henkilöä, mutta on siis yksi 30 ammattitaitoisesta ja pitkäaikaisesta opettajastamme. t. aeija, asioista tietävä!
 
Epämuusikko
11.10.2015 17:22:52 (muokattu 12.10.2015 11:29:07)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

kokenu: Olen kuitenkin vakuuttunut opetuksen tasosta kun tuttavani tytär käy edelleen tunneilla ja opiskelee musiikkilukiossa että, se siitä ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Aika mieletöntä argumentointia.
 
Joo, itse opetin siellä 11 vuotta sitten jonkinsortin siivun. Eikä siitä sen enempää. Kantani kys. paikasta ei ole juurikaan muuttunut. Osa opettajista (mm. Rane, Tööve) on mukavaa ja osaavaa sakkia, mutta kaikki oleellinen on tuolla sanottu. Sivusta kuultuna ja ohimennen vahingossa seurattuna tuntuu että ainakin uusien opettajien taso on kans ylöspäin. Ja se on hyvä juttu. Muutenkin pienevien valtionavustusten ulkopuolella operoiminen musiikinopettamisen saralla on epäilemättä vaikea rasti.
 
Keijo Minerva hui.
 
"Thank you for the music, white boy". 6-stroke troll #1
aeija1
05.04.2016 19:01:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

vielä sananen eSaN.lle, 24.2.2015. Ehkä oli virhe, että evp rehtori palkkasi juuri sinut.
kyllä täytyy todeta, että nykyään rekrytointi on ammattimaisempaa. puhelimessa tiedustellaan ns. paperit. ilmeisesti ko nimimerkki on jutellut ummet ja lammet, kun ex-reksi on sinut palkannut.
 
Ja kertomuksesi" luokkien läpi rämppäämisestä" kielii vähän siitä, että et ole pystynyt ottamaan oppilastasi hallintaan. Ja äänieristys on hyvä sana studiomuusikolle, mutta miten siihen suhtautuu orkesterimuusikko. Hänen vierellään voi vetää ilman sordiinoa saksofonisti tai hänen takanaan trumpetti vetää kimalaisen lentoa.
 
Jo 6-vuotiaalle pitää tehdä selväksi yksinsoiton ja "bändisoiton" ero. Muista se ainakin jatkossa, eSaN. Satun tuntemaan tuon rehtorin evp ja hänen taustansa tuntien olisi hyvä Sinunkin ollut ottaa vinkkejä hänen "bändikokemuksestaan". Hän oli 5 vuotta laivalla muusikkona, eikä ole vieläkään alkoholisoitunut. Pientä rajaa valehteluun ja yleensäkin epäolennaisten asioiden jutusteluun ja varsinkin kirjoitteluun.
 
Nimimerkki kertoi olevansa kouluttamaton. Iso "T", Sari, Sofia x 2 ja muut me ammattitaitoiset 30 opettajaa annamme Sinulle se puuttuvan perusopetuksen ja sitten olet hyväksytty. t. nykyinen johtaja.
 
aeija1
01.11.2017 22:30:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Voiko olla ihanampaa kuin kuulla,( 70€/kk) että laulat kuin enkeli. Oulun Musiikkikoulu. Olen ekstaasissa. Oulun Musiikkikoulun ja se laulutuntien pitäjä, se Jenina. Niin se sanoi. Ostin ison hampurilaisen. Nyt ostan kaikki kitaratunnit ja bassotunnit ja laulutunnit ja viulutunnit ja rumputunnit ja saksofonitunnit ja huilutunnit ja hanuritunnit ja kaikki muut yksityistunnit, sillä olen ihan yksityistunteja vailla.
Veljeni haluaa heti ottaa rumputunteja Oulun rumpukoulusta ja minä haluan heti lisää laulutunteja oulun laulukoulusta.
 
ihanaa, että oulun musiikkikoulu pelaa ja toimii.
 
Khassera
02.11.2017 09:35:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tän täytyy olla satiiria :D
 
Disclaimer: Pidätän oikeudet puhua paskaa ja huudella mitä sattuu mihin sattuu tietämättä mistään mitään.
aeija1
12.11.2018 20:36:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vielä sananen Khasseralle. Luin läpi kaikki aiheeseen "Oulun Musiikkikoulu" liittyvät kirjoitukset ja ajattelin vielä kerran valaista kyseisen koulun toimintaa. Oulun Musiikkikoulun perusti Matti Käkelä vuonna 1979. Siten täyteen tulee ensi vuonna 40 vuotta.
Tällä hetkellä toiminta on Asemakatu 23:ssa. Sitä ennen oli Koskitie 15. Tilat kävi pieneksi ja sitten muutettiin Kauppurienkatu 9:ään. Talo meni purkuun ja koulu muutti Pakkahuoneenkatu 12:een. Siinä toiminta jatkui liki 20 vuotta, kunnes homeongelmat pakottivat muuttamaan ja uusi paikka on ollut siis Asemakatu 23 vuodesta 2012 lähtien.
 
Oppilaita on tällä hetkellä reilut 200 ja opettajia on 25. Tässä luettelen heidät;
Anna-Kaisa Jawad, viulu. Teijo Jokikokko, saksofoni. Elisa Kallasjoki, pop- ja jazz-laulu. Rauno Kesti, rumpu (yli 20 vuotta). Artturi Kivelä, rumpu. Teijo Klemettilä, hanuri. Timo Käsmä, kitara, (yli 20 vuotta). Meri Maukonen, pop- ja jazz-laulu. Niko Moilanen, pop- ja rock-laulu. Peik Paakkanen, kitara. Teemu Paaso, kitara.
 
Sari Pelkonen, piano, Sofia Riippi, piano. Janne Räsänen, kitara, yli 10 vuotta. Jari Satta, kitara. Saara Seipiharju, piano. Maria Mattila, sello. Matti Käkelä, rumpu ja basso. Silja Mäkinen, laulu, Jere Hölttä, klassinen laulu. Jari Nuojua, puhaltimet. Lisäksi on 4 opettajaa, jotka eivät halua nimeään mainittavan muiden töidensä vuoksi.
Vain selossa, klassisessa laulussa ja hanurissa on alle 5 oppilasta. Että silleen. Tervetuloa tutustumaan.
terveisin Eija, Musiikkikoulun johtajatar.
 
aeija1
12.11.2018 20:51:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vielä pitää mainita siitä opettajien kovasta vaihtuvuudesta, jota näissä paskanpuhumiskirjoituksissa niin toitotetaan.
5 (viiden) viime vuoden aikana ovat seuraavat opettajat lähteneet Oulun Musiikkikoulusta.
 
Jeremia Kangas, rumpu, tekee keikkaa ympäri Eurooppaa,
Aleksis Kesti, basso, hänelle 3 basso-oppilasta oli liian vähän,
Emma Salminen, piano, muutti Rovaniemelle,
Saaga Suonvieri, piano, oppilaat eivät pysyneet,
Liisa Tanhuala, piano, muutti etelä-suomeen,
Salla Törmänen, viulu, opettaa nykyään kotona,
Mikaela Xhemajli, laulu, jäi äitiyslomalle,
Maiju Oja, piano, jäi äitiyslomalle,
Eero Karhunen, rumpu, aika ei riittänyt,
Jenina Vähäpukkinen, laulu, jäi äitiyslomalle.
 
Yksikään ei varastanut oppilaita mukaansa, niinkuin tekivät Minna Leimi ja Keijo Minerva.
Sanon vain, että ahneella ja rosvolla on aina paskainen loppu. Hyvää joulunodotusta heille molemmille.
terveisin Eija, nykyinen koulun johtajatar.
 
aeija1
12.11.2018 21:03:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos vielä ihan lopun lopuksi mainitsen, että yksikään opettaja ei ole ollut Asemakadulla
humalassa, eikä alkoholinkäytön tai hajun vuoksi ole yksikään oppilas jäänyt pois tunneilta. Päinvastoin joka viikko tulee uusia oppilaita ja uusia opettajia tulee koko ajan lisää, viimeiset tulijat tänä syksynä ovat Maria Mattila sello-opeksi ja Jere Hölttä lauluopeksi. Siis jos oikeat opetustyöt kiinnostaa, soittele tai tuu käymään. Sinusta pidetään taatusti huolta ja "potilaita" piisaa!
terveisin koko musakoulun poppoo!
 
aeija1
26.03.2019 22:27:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Siis jatkoa Oulun Musiikkikoulun Triumfiin!
Oulun Musiikkikoulun oppilasmäärä ylitti 250:n oppilaan rajapyykin 1.1. 2019.
Viimeksi oppilaita on ollut yhtä paljon ennen sitä, kun Soiva kolmio oy:n johtaja vetäisi (lestadiolainen, on jo jättänyt musiikkipisneksen,), en sano hänen nimeä, vei mukanaan 10 opettajaa ja luuli olevansa thö king. Homma kuivui kasaan 3:ssa vuodessa.
 
Sitten Minna Leimi (lesbo), vei mukanaan 5-6 parasta opettajaa ja luuli saavansa Oulussa musiikinopetuksen herruuden. Virma toimii vielä tänäänkin Asemakadulla, mutta tuskin ensi vuonna on koko virmaa ees olemassa. Hyvästi Minna Leimi. Piä koulus!.
 
Mutta niinku sano miehet, että missä se Heiskasen Saha nykyään toimii, ni se kaveri vastas, että eiköhän se toimi siellä Heiskasen liiterissä. Minna Leimin Uusi ja Ihana Musiikkikoulu toimii kohta ihan samalla tavalla Minna omassa liiterissä.
 
Mutta Uusista opettajista sananen. Koska Oulun Musiikkikoululla on aivan södee suksee ja potilasta tulee mukavasti lähes päivittäin, on pakko sanoa myös uudet opettajat. Eikö niin.
 
Bassoon tuli Hehri Laitinen, 2 oppilasta
Viuluun ja pianoon tuli Aleksei Subasijev, 8 oppilasta
Viuluun tuli Andrei Zagabov, 4 oppilasta
Lauluun Camilla Borm, 2 oppilasta
ja Matti Käkelä otti 10 rumpuoppilasta lisää, vaikka hän on jo eläkkeellä.
 
Tarkka Oulun Musiikkikoulun oppilasmäärä on tällä hetkellä 288 oppilasta, että silleen.
terveisin
Eija Hautamäki
PS.
Terveisiä Minna Leimille. Rosvot saa aina palkkansa.
Terveisiä Keijo Minervalle. Rosvo ja tosi vittumainen mies ei menesty tällä alalla.
Terveisiä Groove Houselle. Ne Teidän oppilaat tulee meille heti, kun ne kuulee meidän opettajien nimet.
 
JA LOPUKSI!
 
Olen erittäin kiitollinen omista opettajistani. Olen erittäin otettu, että suorittamani kyselyn perusteella että yksikään heistä; ei;
-ollut tyytymätön palkkaansa
-ollut tyytymätön saamiinsa oikeuksiin opetustuntien järjestelyissä
-ollut tyytymätön soitinosaston kattavuuteen
-ollut halukas työpaikkansa vaihtamiseen
-työssäoloaikaansa
-työaikojensa perumisoikeuksiin
-palkkansa korotusvaatimuksiin, ne suoritettiin, kysy käsmältä ja peikiltä
-johtaja Matti Käkelä ei suostunut kertomaan palkkatoiveitaan. Hän nauttii kuitenin
Eduskunnan luottamusta ja yli normien mukaista eläkettä. Siis ainaki satku per kk.
että sillee.
teijän vuoro.
 
basisti1971
02.04.2019 09:00:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moi.
 
aeija1: Siis jatkoa Oulun Musiikkikoulun Triumfiin!
Oulun Musiikkikoulun oppilasmäärä ylitti 250:n oppilaan rajapyykin 1.1. 2019.
Viimeksi oppilaita on ollut yhtä paljon ennen sitä, kun Soiva kolmio oy:n johtaja vetäisi (lestadiolainen, on jo jättänyt musiikkipisneksen,), en sano hänen nimeä, vei mukanaan 10 opettajaa ja luuli olevansa thö king. Homma kuivui kasaan 3:ssa vuodessa.
 
Sitten Minna Leimi (lesbo), vei mukanaan 5-6 parasta opettajaa ja luuli saavansa Oulussa musiikinopetuksen herruuden. Virma toimii vielä tänäänkin Asemakadulla, mutta tuskin ensi vuonna on koko virmaa ees olemassa. Hyvästi Minna Leimi. Piä koulus!.
 
Mutta niinku sano miehet, että missä se Heiskasen Saha nykyään toimii, ni se kaveri vastas, että eiköhän se toimi siellä Heiskasen liiterissä. Minna Leimin Uusi ja Ihana Musiikkikoulu toimii kohta ihan samalla tavalla Minna omassa liiterissä.
 
Mutta Uusista opettajista sananen. Koska Oulun Musiikkikoululla on aivan södee suksee ja potilasta tulee mukavasti lähes päivittäin, on pakko sanoa myös uudet opettajat. Eikö niin.
 
Bassoon tuli Hehri Laitinen, 2 oppilasta
Viuluun ja pianoon tuli Aleksei Subasijev, 8 oppilasta
Viuluun tuli Andrei Zagabov, 4 oppilasta
Lauluun Camilla Borm, 2 oppilasta
ja Matti Käkelä otti 10 rumpuoppilasta lisää, vaikka hän on jo eläkkeellä.
 
Tarkka Oulun Musiikkikoulun oppilasmäärä on tällä hetkellä 288 oppilasta, että silleen.
terveisin
Eija Hautamäki
PS.
Terveisiä Minna Leimille. Rosvot saa aina palkkansa.
Terveisiä Keijo Minervalle. Rosvo ja tosi vittumainen mies ei menesty tällä alalla.
Terveisiä Groove Houselle. Ne Teidän oppilaat tulee meille heti, kun ne kuulee meidän opettajien nimet.
 
JA LOPUKSI!
 
Olen erittäin kiitollinen omista opettajistani. Olen erittäin otettu, että suorittamani kyselyn perusteella että yksikään heistä; ei;
-ollut tyytymätön palkkaansa
-ollut tyytymätön saamiinsa oikeuksiin opetustuntien järjestelyissä
-ollut tyytymätön soitinosaston kattavuuteen
-ollut halukas työpaikkansa vaihtamiseen
-työssäoloaikaansa
-työaikojensa perumisoikeuksiin
-palkkansa korotusvaatimuksiin, ne suoritettiin, kysy käsmältä ja peikiltä
-johtaja Matti Käkelä ei suostunut kertomaan palkkatoiveitaan. Hän nauttii kuitenin
Eduskunnan luottamusta ja yli normien mukaista eläkettä. Siis ainaki satku per kk.
että sillee.
teijän vuoro.

 
Kokolailla sanattomaksi vetää yleensä sanavalmiinkin.
 
Kiitos kuitenkin siitä että vaivaudut julkisesti netissä parjaamaan ja haukkumaan niin entisiä oppilaita kuin opettajiakin, näin kaikki toiminnastanne kiinnostuneet saavat ajantasaista tietoa siitä missä mennään.
 
T:Samuli
 
sepisti
04.04.2019 21:01:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

basisti1971: Moi.
 

 
Kokolailla sanattomaksi vetää yleensä sanavalmiinkin.
 
Kiitos kuitenkin siitä että vaivaudut julkisesti netissä parjaamaan ja haukkumaan niin entisiä oppilaita kuin opettajiakin, näin kaikki toiminnastanne kiinnostuneet saavat ajantasaista tietoa siitä missä mennään.
 
T:Samuli

 
Kalevassa voisivat referoida noita kirjoituksia :D
 
aeija1
25.05.2019 14:33:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vielä lisäys uusiin opettajiin. aivan lähiaikoina ovat uusina opettajina aloittaneet Alex Vaittinen, lauluope, 5 oppilasta ja Nikolaus Tiiro, pianisti 4 oppilasta.
Molemmat aivan mahtavia persoonia ja todellisia ammattilaisia.
 
että silleen, t. eija
 
aeija1
24.06.2019 19:34:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

basistioppilaat huomio!
henri laitinen sai ilmeisesti viimeisen oppilaan siitä minna leimin rosvokatraasta, siitä uusi musiikkikoulu 2000:sta, joten eiköhän toivoteta minna leimille oikein hyvää vitutusta koko kesäksi.
terveisin eija
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 5

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti