Muusikoiden.net
20.04.2018
 

Laulaminen »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: kuinka paljon päihteet vaikuttaa "päihde-ääneen"
1
Sergei Fallinen
07.04.2010 12:43:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

tiedättehän, joillain on sellainen ääni että ne kuulostaa imeneen viskiä jo äitinsä rinnoista. Tyyliin joku tom waits. Lisätkää esimerkkejä, Lemmy? Vaikuttaako päihteet oikeasti siihen kuinka paljon ja mitkä päihteet vaikuttaa eniten? Ite oon nyt 15 ja haluaisin oppia saman tyylisen laulutavan, mitä kannattais tehdä? (no, okei, vika lause oli tsoukkia)
 
suck, baby, suck, with the CD of Chuck Berry, Chuck
Roki
08.04.2010 14:08:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jätä ne päihteet väliin ja keskity siihen laulamiseen. Erilaisia äänentuottotapoja kun on helpompi keksiä ajatuksen kanssa kuin lamauttamalla aivot.
 
Been there - done that - don't ask.
Carvel
08.04.2010 14:58:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Frusciante on myös hyvä esimerkki, herska vuosiensa jälkeen ääni muuttui todella paljon, mut siihen saattaa myös vaikuttaa purukaluston vaihto.
 
Sergei Fallinen
09.04.2010 11:12:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Roki: Jätä ne päihteet väliin ja keskity siihen laulamiseen. Erilaisia äänentuottotapoja kun on helpompi keksiä ajatuksen kanssa kuin lamauttamalla aivot.
 
nojoo, mut voihan sitä pitää hauskaa samalla? kyl siinä pää äkkiä hajoaa jos vain keksii erilaisia äänentuottotapoja kaiket päivät
 
suck, baby, suck, with the CD of Chuck Berry, Chuck
CrusifyMe
09.04.2010 16:39:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

asenne + taito + holi (+ynnä muut)
 
noista se syntynee
 
Horatius-87
11.04.2010 05:29:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

bulimia vois olla yks. ja tupakka tietty.
 
There are people who talk with themselves and learn a lot from the conversation.
Mysli
14.04.2010 18:07:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eks Tom Waits jossai haastattelus puhunu, et se huusi tyynyyn aina äänes ihan verille joskus uransa alussa. Varmaan ihan toimiva tekniikka jossei haaveile kauheen pitkästä urasta niiko.
 
Think twice before you speak and you`ll find everyone talking about something else.
Sergei Fallinen
15.04.2010 10:52:39
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mysli: Eks Tom Waits jossai haastattelus puhunu, et se huusi tyynyyn aina äänes ihan verille joskus uransa alussa. Varmaan ihan toimiva tekniikka jossei haaveile kauheen pitkästä urasta niiko.
 
niin, tom waitsilkään ole vielä edes 40 vuotta uraa takana joten melkosesta tähdenlennosta puhutaan
 
suck, baby, suck, with the CD of Chuck Berry, Chuck
Kalmo
03.05.2010 20:50:44
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Varmin keino mennä totaalisesti metsään ja näyttää huvittavalta on yrittää olla jotain, mitä ei ole. Sinun äänesi kehittyy, miten kehittyy, ja juju on siinä, osaatko käyttää sen parhaat puolet hyväksesi.
 
Ei tarvita enää yhtään säälittävää Axl Rose "Knockin' on heaven's door" -imitoijaa tai örinälaulajaa, joka kuulostaa päästäisen pierulta.
 
Asus P5B, E6600 Core 2, E-MU 1820, 2 G RAM, GF 7300 Keski-ikäisellä amatöörillä on se etu, että edessä olevia turhautumisen vuosia on vähemmän.
Sergei Fallinen
06.05.2010 12:27:37 (muokattu 06.05.2010 12:27:47)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kalmo: Varmin keino mennä totaalisesti metsään ja näyttää huvittavalta on yrittää olla jotain, mitä ei ole.
 
nojaa, jos on joku surkea aknenaamanen nörtti teini niin varmin keino mennä totaalisesti metsään voi olla myös, että on sitä mitä on. Siis jos rokkenrollista puhutaan.
 
suck, baby, suck, with the CD of Chuck Berry, Chuck
PJS
14.05.2010 16:54:06
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sergei Fallinen: nojaa, jos on joku surkea aknenaamanen nörtti teini niin varmin keino mennä totaalisesti metsään voi olla myös, että on sitä mitä on. Siis jos rokkenrollista puhutaan.
 
sano se stephen wilsonille tai vaikkapa Thom Yourkelle. Kaikki laulaa äänellään, ja mikään määrä viinaa ei tee susta Tom Waitsia. Keitto ei tee ihmisestä myöskään muullakaan tavoin lahjakkaampaa/parempaa laulajaa, jos haluut empiirisiä todisteita siitä miten viinalla ei saavuteta lauluääntä/taitoa vieraile karaoke baarin tietämillä perjantai iltana. Sisällehän sulla ei liene mitään asiaa vielä :D
 
Peace!
rintapek
15.05.2010 01:32:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sergei Fallinen: varmin keino mennä totaalisesti metsään on olla jotain muuta kuin mitä olet.
 
Siis jos rokkenrollista puhutaan.
Tos ny voidaan puhua vaik humpasta, iskelmästä tai tangosta. Varmin keino vetää päin veetä on vetää jotain, mihin itte et usko tai osaa.
 
One kind of music only - the good kind
padaa@dadaa!
16.05.2010 22:55:27
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Spiidi kuivattaa suun limakalvoja ja pitemmän päälle vaikuttaa ääneen. Näin sanottiin Walk The Line -leffan kommenttiraidalla.
 
Sergei Fallinen
19.05.2010 11:44:14 (muokattu 19.05.2010 11:46:34)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

PJS: Keitto ei tee ihmisestä myöskään muullakaan tavoin lahjakkaampaa/parempaa laulajaa, jos haluut empiirisiä todisteita siitä miten viinalla ei saavuteta lauluääntä/taitoa vieraile karaoke baarin tietämillä perjantai iltana. Sisällehän sulla ei liene mitään asiaa vielä :D
 
ja mitähän tää nyt oli tarkottavinaan? mä kysyin kyl ihan vakavissani tän kysymyksen, enkä oo käsittääkseni väittänyt missään vaiheessa et viinan juomisella paranis laulutaito, nuottikorva, musikaalisuus jne. Mua vaan kiinnostaa et onko joku tom waits oikeasti tehnyt jotain päihdejuttuja/nukkunut veneen alla saadakseen tollasen äänen
 
kunnon kitarapalstameiningit täälläkin. Kun kysyy hyviä vinkkejä täppäyksen opetteluun niin vastauksena tulee "opettele komppaan ensin!!1"
 
suck, baby, suck, with the CD of Chuck Berry, Chuck
TAH53
19.05.2010 13:03:42
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Luulisin, että alkoholi ei suoraan vaikuta lauluääneen kovinkaan nopeasti. Käheä, vuotoinen, epäpuhas ääni tulee esim. kurkunpään limakalvojen tulehduksesta. Sen saa aikaan nopeasti runsaalla tupakoimisella. Myös äänen ylirasittaminen aiheuttaa tulehdusreaktion kurkunpäähän. Äänihuulihalvausta on vaikea itselleen aiheuttaa, esim. Louis Armstrongilla halvaus oli synnynnäinen.
 
Mutta "mitä kannattaisi" tehdä, oli alkuperäinen kysymys. Varmaan kannattaisi etsiä sopivaa äänensävyä ja laulutapaa harjoittelemalla ja kokeilemalla. Tupakka- ja ylirasitusmenetelmässä on se haittapuoli, että kurkunpää voi tulehtua liikaakin eikä kähinäkään silloin välttämättä onnistu. Pitempään pelleillessä voi myös tulla pysyviä vaurioita ääneen.
 
Elämä on ihmisen parasta aikaa. - M. Nykänen
oulukyllosa
25.05.2010 21:28:29
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Minun mielestä maailman parhaan rock-äänen aikanaan omannut John Fogerty laukeskeli aikanaan selvästä päästä unohtumattomat CCR-vedot,ja hänen soundia voi sanoa aika raspiseksi.
 
Gregg Allman tuntui taas laulavan huumeissa aina parhaalla soundillaan.
 
Claptonin Erkki taas veti tuhannen pöllyssä "Layla"-levyn enkä osaa päättää onko sen levyn laulut helvetin hyviä vai huonoja.Tunnetta on mutta välillä tuntuu tipahtavan.
 
Tällaisia kokemuksia roots-puolelta
 
Gov`t Mulea ja Allman Brothers Bandiä oululaisittain coveroituna www.myspace.com/allmancousins
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti