Muusikoiden.net
20.06.2018
Gibson Custom Shopin upeat 2018-mallit nyt esillä Kitarapajassa 

Laulaminen »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Messuavaa laulutapaa hakemassa
1
Puhveli
24.03.2010 22:59:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Voipi olla vähän harhaan johtava otsikko mut enivei.
 
Olenpa siis viime aikoina kiinnostunut laulamisesta ja tässä on nyt vuosi pari tullut joiloteltua laulua jos tostakin kitaran säestyksellä ja ilman. Laulunopetukseenkin menemiseen on ollut kiinnostusta mutta en ole saanut mentyä kun en viitsi mennä jollekin ihan randomopettajalle kun en tiedä osaako hän opettaa haluamaani laulutapaa.
 
Olen aina pitänyt sellaisesta kirkkohyminää ja kansanlaulua yhdistävästä laulutavasta ja koska koen peruspop- ja jazzlaulun vähän tylsänä haluaisin kehittää omaakin laulutapaani näitä kahta tyyliä yhdistäväksi.
 
Koska selityksestäni ei välttämättä oikein tajua mitä tarkoitan niin laitan tähän nyt muutaman esimerkin:
 
http://www.youtube.com/watch?v=L75EgBXWfuU
 
http://www.youtube.com/watch?v=_XNDsRbtOh4#movie_player 2:21 ja eteenpäin
 
http://www.youtube.com/watch?v=zG7jDyBIYx8
 
Nuo esimerkit nyt sattuivat tulemaan metallimusiikista mutta varsinaisesti en itse ole tällä hetkellä kiinnostunut metallimusiikin laulamisesta, joten neuvoissa ei tarvitse keskittyä siihen .
 
Vähän tuon tyyppistä tyyliä olen siis hakemassa. Kysyisinkin nyt siis, että onko tuon tyyppiseen laulantaan jotain omaa tekniikkaa ja opetetaanko tuon kaltaisen tyylillä laulamista missään?
 
Olen kyllä itse yrittänyt laulaa mukana tuota kuunnellessa ja vaikka periaatteessa pysyn kyllä mukana ihan kivasti, niin en saa ääneeni samanlaista vahvuutta ja pehmeyttä kuin esimerkiksi juuri tuo Ulverin laulaja Garm, enkä samanlaista paksuutta kuin Borknagarin laulaja Vortex.
 
Mitenkähän siis voisin saavuttaa nämä ominaisuudet? :=)
 
Kalmo
05.04.2010 22:04:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Milläs vehkeillä olet omaa lauluasi äänitellyt? Voiko äänitystä teknisesti verrata näihin esimerkkeihin, kun kerran vertaat ääntäsi noin yksityiskohtaisesti ja suoraan noihin.
 
Ei noissa esimerkeissä ollut minusta mitään erikoista. Ihan tavallista veisuuta, ei mitään, mikä vaatisi jotain erityistä tekniikkaa.
 
Asus P5B, E6600 Core 2, E-MU 1820, 2 G RAM, GF 7300 Keski-ikäisellä amatöörillä on se etu, että edessä olevia turhautumisen vuosia on vähemmän.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti