Muusikoiden.net
25.05.2018
 

Laulaminen »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Peavey Messenger Lite
1
Kolmone
14.02.2009 17:12:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moi!
Onkohan kellään kokemusta tällaisesta kompaktista ratkaisusta?
 
http://www.thomann.de/fi/peavey_messenger_lite.htm
 
Toimiiko ylipäätään minkäänlaisessä treenikäytössä (kevyessä, kovemmassa tai siltä välitä)?
 
Epämääräistä matalaäänituotantoa jo vuodesta 1992
jarmotk
19.05.2009 22:32:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hankin tällaisen, ja sain eilen matkahuollosta. Kerron jatkossa kokemuksista.
 
jarmotk
12.06.2010 20:31:07 (muokattu 12.06.2010 21:15:51)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo-o; vuosi on mennyt ja laite on ollut käyttämättä, koska siitä puuttuu kaikulaite. En tilatessani ollut tarkkana, kun luulin sellaisen olevan nykyään aina vakio-ominaisuus. Enkä tiennyt Keyboard-vahvistimien valikoimista. Thomannilta tilasin sittemmin t.amp PA4080KB -vehkeen, mikä on tarkoitukseeni täydellisen sopiva ja onnistunut ostos, (ja oli puolet halvempi). Tämä sopii duon ja trionkin soittamille pikku-ristiäiskeikoille, joille ei viitsi roudata otsa hiessä normaaleja keikkakamoja. Joku toisaalla keskustelussa moitti soundeja, mutta roudatkoon sitten hikipäässä laitteita arvionsa mukaan. Yleisö arvostelee kuitenkin puolueen, kravatin ja naaman perusteella. Mutta kyllä hyvä laulu- ja soittotaito kuuluu läpi halvemmastakin laitteesta. Peaveylle ei tahdo löytyä muuta käyttöä kuin olla tietokoneen kaiuttimina. Vähän kallis tosin, mutta vien sen Punaisen Ristin Konttiin, jotta siitä saa hyväntekeväisyys vielä jotakin.
 
Giro
11.08.2010 22:31:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jarmotk: Joo-o; vuosi on mennyt ja laite on ollut käyttämättä, koska siitä puuttuu kaikulaite. En tilatessani ollut tarkkana, kun luulin sellaisen olevan nykyään aina vakio-ominaisuus. Enkä tiennyt Keyboard-vahvistimien valikoimista. Thomannilta tilasin sittemmin t.amp PA4080KB -vehkeen, mikä on tarkoitukseeni täydellisen sopiva ja onnistunut ostos, (ja oli puolet halvempi). Tämä sopii duon ja trionkin soittamille pikku-ristiäiskeikoille, joille ei viitsi roudata otsa hiessä normaaleja keikkakamoja. Joku toisaalla keskustelussa moitti soundeja, mutta roudatkoon sitten hikipäässä laitteita arvionsa mukaan. Yleisö arvostelee kuitenkin puolueen, kravatin ja naaman perusteella. Mutta kyllä hyvä laulu- ja soittotaito kuuluu läpi halvemmastakin laitteesta. Peaveylle ei tahdo löytyä muuta käyttöä kuin olla tietokoneen kaiuttimina. Vähän kallis tosin, mutta vien sen Punaisen Ristin Konttiin, jotta siitä saa hyväntekeväisyys vielä jotakin.
 
Olisiko tuo t.amp PA4080KB riittävä vehje meikäläisen keikoille: tunkisin siihen kitaran ja laulun sekä mahdollisesti keyboardin/rumpukoneen. Löytyykö tehoa ja kaiku? Eikä tarvitse erillistä vahvistinta? keikoilla max 100 henkeä, tanssivatkin. Lisäksi meitä on säköbasso basso ja hanuri ilman vahvistusta. - Pärjäisikö laitteella?
 
ilkka28
23.08.2010 17:14:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Giro: Olisiko tuo t.amp PA4080KB riittävä vehje meikäläisen keikoille: tunkisin siihen kitaran ja laulun sekä mahdollisesti keyboardin/rumpukoneen. Löytyykö tehoa ja kaiku? Eikä tarvitse erillistä vahvistinta? keikoilla max 100 henkeä, tanssivatkin. Lisäksi meitä on säköbasso basso ja hanuri ilman vahvistusta. - Pärjäisikö laitteella?
 
Tuon tapaista keikkaa on joskus tullut tehtyä samaisen T.ampin kanssa. Sata tanssijaa tuntuu kyllä aika paljolta 80-wattiselle monopelille. Mutta jos teillä on vahvistamaton haitari, ja arvelette senkin kuuluvan, niin mikäs siinä.
 
Laite sinänsä on hintaansa nähden vallan erinomainen. Omani on toiminut moitteetta jo viitisen vuotta, viime vuodet tosin lähinnä sähkörumpujen monitorina. Suosittelen kyllä erillisen kaikulaitteen hankkimista, jos kaikua pitää olla. T.ampin jousikaiku on kokolailla käyttökelvoton rämisijä.
 
T. Ilkka
 
jarmotk
06.06.2011 21:10:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nykyään edelleen laiskana roudaajana käytän laulun ja kitaran "esiasteena" Digitechin Vocalist Live 4:jää. Silloin nuo kevyet kannettavat soivat ihan kivasti. Kotona tosin harjoitellessa on lisäkaiuttimena Marshallin JCM 800, ettei sävelkorva hermostu. :D
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti