Muusikoiden.net
22.10.2020
 

Koskettimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Halpa masterkeyboard ja itsestään soivat äänet
1
Crimsomnia
06.05.2018 14:32:31 (muokattu 06.05.2018 14:36:35)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eli eli, mulla on vanhahko Miditechin Midistart Pro 49 kontrollerina. Ongelma soittaessa on, että satunnaisesti kesken soiton alkaa soida korkea sävel väliltä C - D, ja aina samasta oktaavista vaikka koskettimet olisi transponoitu alemmaksi, eli esim. painan D-nappia ja oktaavia tai kahta korkeampi C# alkaa vinkumaan. Sävel ei sammu vaikka katkaiset kontrollerista virran, vaan päätelaite pitää käynnistää uusiksi. Joskus riittää, että painaa oikeaa kosketinta. Ongelma on hyvin satunnainen eikä riipu siitä että mitä laitetta ja mitä kautta soittelee, mutta korostuu selkeästi kun vehje on kytketty midi-kaapelilla oikeaan synaan vs. virtuaalipulputtimien kontrollointi DAW:ssa USB-johdon välityksellä.
 
Laite on putsattu pölystä yms, firmwarepäivityksiä ei löydy, Google ei auta, työttömällä ei ole varaa uuteen kontrolleriin. Help.
 
Krice
07.05.2018 18:13:19
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Crimsomnia: mutta korostuu selkeästi kun vehje on kytketty midi-kaapelilla oikeaan synaan vs. virtuaalipulputtimien kontrollointi DAW:ssa USB-johdon välityksellä.
 
Myös usb-johdon kautta sama ongelma? Muutenhan vika voisi olla midi-johdossa (ehkä voisi kokeilla toista johtoa silti). Windows-koneissa myös usb-laitteiden automaattinen virranhallinta tuottaa ongelmia monesti, vaikka kyse ei kai ole siitä.
 
musamies
13.05.2018 20:50:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Crimsomnia: Laite on putsattu pölystä yms, firmwarepäivityksiä ei löydy, Google ei auta, työttömällä ei ole varaa uuteen kontrolleriin. Help.
 
Mulla on jouten Roland A-37, joka on siisti ja vähän käytetty, aivan alimman koskettimen olen kyrväyttänyt niin, ettei se toimi koska sen alta puuttuu muovia, muttei näy ulospäin.
 
Vaihtaisin sen vaikka hyviin kuulokkeisiin tai hyviin passiivikaiuttimiin. Käytän kaiuttimia hifi vahvistimella ja ne saisi toimia myös kotona ja hyvin kevyillä keikoilla.
 
https://www.roland.com/global/products/a-37/
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti