Muusikoiden.net
23.02.2019
Akustiset Furch-kitarat | Kohtuuhintaista eurooppalaista huippulaatua jo vuodesta 1981! 

Koskettimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Pianokoulu ilman sorminumerointeja?
1
kris74
05.12.2017 10:44:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mikä olisi hyvä pianokoulu pienelle lapselle, joka jo osaa lukea nuotteja (pieni viulistin alku) ? Vaatimukset olisi, että nuoteissa ei olisi sorminumeroita, koska ne sekottavat ja haluaisin vahvistaa lapsen nuotinlukutaitoja enkä heikentää niitä.
 
Käsi on vielä viisivuotiaalla pieni ja nuottien täytyisi olla selkeälukuisia. Suzukin pianokoulun ostin, mikä hukkaostos olikaan tässä tapauksessa, koska sehän on täynnä sorminumeroita, jotka vaan sotkevat. Ja kun tarkoituksena olisi pianoa ottaa mukaan vähän niin kuin sivujuttuna. Tähän mennessä ollaan käden ja sormien asentoa katseltu soittokuntoon ja nyt alkaisi käsi jo riittää leveydessä johdonmukaisempaan harjoitteluun. Itselläni ei ollut lapsena pianokoulua ollenkaan, mutta nyt kun itse pianon opettaisin niin hyvin rakennettu pianokoulu olisi oikeastaan pakollinen, kun ei ole kasaa alkeispianonuotteja, mistä valikoida kappaleita.
 
Ehdotuksia?
 
Antti K
05.12.2017 18:54:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

kris74: Mikä olisi hyvä pianokoulu pienelle lapselle, joka jo osaa lukea nuotteja (pieni viulistin alku) ? Vaatimukset olisi, että nuoteissa ei olisi sorminumeroita, koska ne sekottavat ja haluaisin vahvistaa lapsen nuotinlukutaitoja enkä heikentää niitä.
 
Käsi on vielä viisivuotiaalla pieni ja nuottien täytyisi olla selkeälukuisia. Suzukin pianokoulun ostin, mikä hukkaostos olikaan tässä tapauksessa, koska sehän on täynnä sorminumeroita, jotka vaan sotkevat.
 
Ehdotuksia?

 
Älä nyt ota tätä vittuiluna, mutta jos se Suzukin pianokoulu sisällön puolesta on muuten OK, eikö lapuista voisi ottaa vaikka valokopiot ja peittää korjauslakalla ne sorminumeroinnit pois sotkemasta?
 
Prophet
06.12.2017 09:13:26 (muokattu 06.12.2017 09:15:09)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Antti K: Älä nyt ota tätä vittuiluna, mutta jos se Suzukin pianokoulu sisällön puolesta on muuten OK, eikö lapuista voisi ottaa vaikka valokopiot ja peittää korjauslakalla ne sorminumeroinnit pois sotkemasta?
 
Sama toimenpide Aaronille, Hanonille, Thompsonille ja Czernylle.
 
outoniemi
21.12.2017 16:43:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aina voit hankkia Bartokin Mikrokosmokset. Ne kun kahlaa läpi niin kyllä soitto ja nuotinluku pitäisi sujua, eikä niissä ole turhia sormituksia.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti