Muusikoiden.net
18.03.2019
 

Koskettimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Trinityn soundit hävis!!
1
Hypnosis
22.03.2016 19:48:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ongelmani on seuraavanlainen:
 
Käytettynä hankittu Trinity alkoi valittaa, että patteri on vähissä. En siis soittanut sillä vähään aikaan, aikeena vaihtaa patteri mitä pikimmin. No se ei olekaan mikään ihan pikkujuttu, joten siirtyi. Eli kiipparista ehti hävitä soundit kokonaan.
 
Mulla oli soundit haettuna Korgin sivuilta, ja tallennettuna muistitikkuun. Sain yhden vanhan koneen kautta (jossa oli vielä levykeasema!) siirrettyä ne levykkeelle.
 
Mutta Trinitypä ei tunnistanutkaan niitä. Väitti, että levykkeitä ei ole alustettu tai tuli latausvaiheessa error-viestiä.
 
Kokeilin alustaa levykkeet Trinityssä ja sitten siirtää tiedot tietokoneelta levykkeelle, ei auttanut.
 
Kokeilin eri tapoja alustaa levyke ja siirtää tiedot, ja jotkut versiot Trinity tunnisti, mutta sitten tietojen lataus ei onnistunut.
 
Kokeilin sellaistakin, että tutun Trinitystä tallennettiin levykkeelle soundit. Ei sekään toiminut.
 
Missä mahtaa olla vika? Voi tietty olla, että itse levyke asema on rikkoutunut. Mutta toisaalta se tunnisti kyllä jotkut levykkeet.
 
Voisikohan joku neuvoa tässä eteenpäin? Jos jollakin olisi Trinityn alkuperäisiä soundi-diskettejä olemassa? Ja patteri siis on nyt vaihdettu, edelleen vaan valittaa, että se on vähissä.
 
ajansävel
23.03.2016 11:20:23 (muokattu 23.03.2016 15:26:21)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Technicsin diskettien kanssa tullut puljattua sen verran, että originaaleista disketeistä sain tehtyä kopiot PC:sä vain imagetiedoston kautta, eli kopioitavasta ensin image, sitten image kirjoitetaan tyhjälle levykkeelle. Kiipparidiskettien tiedostorakenne ja formatointi kumminkin poikkesivat PC-maailman DOS:ista, vaikka joitakin tiedostoja Technics-kiippari näkikin DOS/Windows-DiskCopy:la tehdyiltä levykkeiltä. WinISO:a kannattaa koittaa...
 
ajansävel
23.03.2016 12:13:09 (muokattu 23.03.2016 15:22:48)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sekin tuli mieleen, jos teillä on kaksi Trinitya, yksi toimiva ja toinen tyhjä, niin vetäkää MIDI-kaapelilla ja SysEx-BulkDumppina, niin kaikista yksinkertaisin juttu. Tarvitaan ilmainen SysEx-utility ja PC, jossa MIDI-portit. Saattaa onnistua jopa suoraan laitteesta 1. MIDI Out -> laitteeseen 2. MIDI- In.
 
Myös tuolta näyttäisi löytyvän tuupattavat SysEx-datat:
http://i.korg.com/SupportPage.aspx?productid=461
 
Herja tyhjistä pattereista todennäköisesti loppuu heti, kun Trinity näkee muistipankkinsa olevan miehitetty.
 
Hypnosis
29.03.2016 13:32:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiitos! Kokeillaan näitä...
 
Niin arvelinkin, että se vaan tyhjyyttään herjaa.
 
contilles
13.04.2018 08:26:15
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiinnostaa miten kävi. Oma Trinity vielä toimii ja levykkeeltä lataa, mutta olisi kiva jos koko systeemin saisi talteen midinä. Trinitro -softa löytyi jostain netin uumenista, jota ajattelin kokeilla backupin tekemiseen.
 

 
Hypnosis: Kiitos! Kokeillaan näitä...
 
Niin arvelinkin, että se vaan tyhjyyttään herjaa.
 
WanhaWetäjä
19.04.2018 14:53:05
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

contilles: Kiinnostaa miten kävi. Oma Trinity vielä toimii ja levykkeeltä lataa, mutta olisi kiva jos koko systeemin saisi talteen midinä. Trinitro -softa löytyi jostain netin uumenista, jota ajattelin kokeilla backupin tekemiseen.
 
Joo,sama juttu...multa löytyy myös Trinity, 76 koskettiminen jostain 1995 eli uutena ostin, siinä on lisäpankit +suomisoundit ja monofoninen soolosyna, patteria ei ole vaihdettu. Originaalit disketit löytyy + manuaalit enkuksi ja suomeksi...
 
Oon käyttänyt viime vuodet lähinnä ohjaamaan Logicin softasynia, vähän huolettaa tuo patterihomma, bakcupit omistakin soundeista on kyllä disketeilla että sikäli ok.
 
Nyt vois ottaa tuon audiopuolenkin käyttöön kun kitaramallintajassa on 4 sisäänmenoa ja sitä vois käyttää toisena äänikorttina, Macilla pitäs onnistua kahen kortin käyttö suht helposti. Varsinkin monfonisessa synapankissa on muutamia ihan kelpoja soolosoundeja.
 
Ollaan hiljaa saadaan kalaa...ei sovi mulle eli perseitä ei nuolla!
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti