Muusikoiden.net
21.05.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Koskettimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Italialaiset tekivät sen taas..
1
ajansävel
16.02.2016 13:56:12 (muokattu 16.02.2016 14:23:50)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Peruslaitteeksi hankitaan ensin DMC-122 Dual Keyboard kontrolleri. Koskettimistoissa on sekä velocity että aftertouch, täältä:
 
http://www.genuinesoundware.com/products/dmc-122/
 
Laitteen takaseinässä on vapaa laajennuspaikka, jonne työnnetään tämä kortti (Gemini Dual Sound Module) :
 
http://www.genuinesoundware.com/?a=showproduct&b=43
 
Tähän moduuliin pääsee WiFi:n kautta sisään editoimaan parametrejä, kunhan asentaa pädiin siihen tarkoitetun sovelluksen. Näin systeemissä on kosketusnäyttö parametrien editointiin.
 
Mielenkiintoiseksi asian tekee, että modulin yksi engine on täydellinen VB3 v2 softa = Crumar Mojo, mutta lisäksi 13 muuta engineä, kuten virtuaalianalogissyntikka, pianot, eri tyypin urut jne. Monet noista engineistä on arvosteltu erinomaisiksi.
 
Meidän, jotka olemme jo Mojo:n hankkineet, harmistukseksi, tämä paketti tulee käytännössä samaan hintaan kuin alkuperäinen Crumar Mojo, mutta ekstrana tulee 13 muuta keyboard-gategoriaa samassa paketissa. Harmistusta lievittää kuitenkin se, että moduli on pian saatavana erillislaitteena (räkki- ja pöytäversiot), hyvin kohtuulliseen hintaan.
 
Tuubidemottelua:
 
https://www.youtube.com/watch?v=HoGLkcZsKms
 
Linkki keskusteluun:
 
http://forums.musicplayer.com/ubbth … _122_Gemini_Dual_DSP_So#Post2723220
 
Bronks
16.02.2016 15:49:00
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ajansävel: Harmistusta lievittää kuitenkin se, että moduli on pian saatavana erillislaitteena (räkki- ja pöytäversiot), hyvin kohtuulliseen hintaan.
 
Olen seuraillut myös kyseistä tarinointia. Maaliskuun loppua on valmistaja tarjonnut ilmestymisajankohdaksi. Veikkaisin, että menevät käsistä.
 
Don't take me serious, I'm just playing.
Kaakatus
16.02.2016 18:59:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Konsepti on mielenkiintoinen. Itse kun en ole vieläkään innostunut tekemään läppärin kanssa, niin tälläiset ovat ihan varteenotettavia vaihtoehtoja. Ihan nopeasti mietittyna yhden ison puutteen keksin heti; vain yksi stereo ulostulo. Tuolla soundivalikoimalla ainakin itselleni tulisi hyvin äkkiä tarve käyttää ulkoisia efektejä, mutta yhden stere lähdön kanssa se on vaikeaa.
 
Soitetaan nopeammin kuin osataan.
Bronks
16.02.2016 21:57:41
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jotenkin ajattelisin, että kompaktius, kätevyys ja saundien uskottavuus on kolmijalka, johon tuo vehje on rakennettu. Sikäli ymmärtäisin idean. Mukahammondin, mukapianojen ja mukasynien pirtaan sopii hyvin ajatus virtuaalisten efektien riittävyydestä. Jos ne ovat geminin muun osaamisen tasolla, ei saundien takia tarvi keikalla yleisön edessä punastella.
 
Don't take me serious, I'm just playing.
ajansävel
17.02.2016 17:31:43 (muokattu 17.02.2016 17:40:26)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tommonen tuubi löytyi modulin Wifi-editoinnista, aika näpsäkkää...
 
http://www.youtube.com/watch?v=Bz2Da_ptLRk
 
Kaakatus
19.02.2016 16:26:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Bronks: Jotenkin ajattelisin, että kompaktius, kätevyys ja saundien uskottavuus on kolmijalka, johon tuo vehje on rakennettu. Sikäli ymmärtäisin idean. Mukahammondin, mukapianojen ja mukasynien pirtaan sopii hyvin ajatus virtuaalisten efektien riittävyydestä. Jos ne ovat geminin muun osaamisen tasolla, ei saundien takia tarvi keikalla yleisön edessä punastella.
 
Ihan noin lähtökohtaisesti olen samoilla linjoilla, mutta toisaalta laite ei myöskään ole mikään OMB-henkinen laite, jossa on lähes itseisarvoista pärjätä yhden laatikon soundeilla. Tuossa on mahdollista kuitenkin soitella samaan aikaan synaa ja vaikkapa Rhodesia, joihin molempiin on kiva laittaa yksi tai useampi efekti perään. En jaksanut sen enempää tarkistaa miten joustavasti tuossa saa efektit laitettua, mutta monella meistä on esim. pedaaleja, joita tykkää klassikkosoundien kanssa käyttää.
 
Soitetaan nopeammin kuin osataan.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti