Muusikoiden.net
22.06.2018
 

Koskettimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Nektar Impact LX88 lakkaa lähettämästä dataa
1
MrLinssi
19.01.2016 20:55:04
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Elikkä itellä tuli kyseinen kapistus hankittua,kaikin puolin tyytyväinen tuotteeseen hyvä fiilis koskettimissa ja laite riittää meikäläiselle oikein mainiosti.
 
MUTTA,pienen soittelun jälkeen käy niin,että laite ei enää ota yhteyttä kontrolloitavaan softaan. Koskettimissa jää kaikki valot päälle ja näyttää muutenkin toimivan normaalisti,mutta esim. koskettimien painaminen ei enää näy softassa ja ääntä ei luonnollisesti tule. Device managerista kun tarkistaa niin siellä se Nektar näkyy ja toimii Windowsin mielestä normaalisti. Ja tätähän tapahtuu vain pianosampleja käytettäessä. Itse veikkaisin,että vika on sustain-pedaalissa,sitä kun käyttää niin jonkin ajan päästä käy kuten aiemmin mainitsin. Onko kellään muilla käyny samoin? Käyttiksenä W10 ja koskettimet menee USB:llä kiinni koneeseen.
 
Seven strings of wonder.
ajansävel
19.01.2016 21:53:31 (muokattu 19.01.2016 21:58:37)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllä ongelmaa pitää tarkastella ennemminkin softan puolelta. Mitä softaa ajetaan, paljonko keskusmuistia, syökö softa paljon prossua, onko softan asetuksissa midi-reititys kunnossa jne jne. Esim. jos softa kaiuttaa midin paluuporttiin, systeemi menee tietyissä tilanteissa suljettuun silmukkaan ja tukehtuu. Kannattanee koittaa toisella softalla tai jopa keyboard kiinni toisessa koneessa, toistuuko ongelma...
 
MrLinssi
20.01.2016 15:28:43
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Testailin,tuloksia:
 
UviWorkstationin stand-alone moodissa sain samaisen ongelman toistettua randomeilla aikaväleillä. Sampletank 3 (jonka ajoin Cubasen kautta) meni tukkoon n.5 sekunnin jälkeen. Kontakt player stand-alone moodissa meni tukkoon n.5 minuutin soittamisen jälkeen.
 
Ei ole kyllä hajuakaan missä se vika voisi olla,testasin sustain-teoriaa sillälailla,että löin pedaalin pohjaan ja painoin järkyttävää määrää koskettimia samaan aikaan,toimi mainiosti,tilttasi pientä fraasia soittaessa,mitäs hemmettiä.
 
Koneessa on prossuna AMD:n A8-6600K,muistia 16GB,käyttiksenä 64 bittinen Windows 10 pro. Koskettimet menee tosiaan usb-piuhalla tietokoneeseen kiinni. Softissa asetukset sillälailla,että input on tämä Impact ja outputtina toimii äänikortti,Scarlett 2i4. Hyviä ideoita saisi nyt heittää...
 
Seven strings of wonder.
Leikari
20.01.2016 16:50:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Thomannin hinta 244,- - - -oisko vika "siinä"
 
sinällään halpa hinta ei oikeuta huonoon laatuun
 
eli: mikäli ongelma näyttäisi paikallistuvan ko. kiippariin, niin myyjä vastuuseen - onko takuuta vielä? Jos Suomesta ostettu, niin kohtuullinen käyttöikä oltava takuusta riippumatta.
 
MrLinssi
20.01.2016 18:00:43 (muokattu 20.01.2016 18:19:48)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ikää vehkeellä tasan viikko,olisi kyllä meikäläisen tuuria,että on jo paskana kun saa pitkän odottelun jälkeen kokeiluun. Ostin paikallisestä liikkeestä jossa olen käynyt aktiivisesti viimeiset 6-7 vuotta,että luultavasti ottaisivat takaisin...Jos se vika nyt tosiaan on laitteessa. Tässä nyt naamakirjan kautta konsultoin liikkeen tekniikkavelhoa ja toivon,että sitä kautta tulisi jokin maaginen ratkaisu.
 
Seven strings of wonder.
CPU
22.01.2016 14:59:24 (muokattu 22.01.2016 15:02:32)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Leikari: Thomannin hinta 244,- - - -oisko vika "siinä"

 
Joo /palmface tähän väliin.
 
Noi nektarit on laadultaan toisesta maailmasta vrt. vaikka m-audio tai akai, vaikka hintaluokka on samahko. Ei toi hinta kerro oikeestaan mitään mistää, kun sen hinnan muodostuminen riippu n. sadasta eri seikasta.
 
http://www.myspace.com/protectorateindustrial
CPU
22.01.2016 15:00:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

MrLinssi: Ikää vehkeellä tasan viikko,olisi kyllä meikäläisen tuuria,että on jo paskana kun saa pitkän odottelun jälkeen kokeiluun. Ostin paikallisestä liikkeestä jossa olen käynyt aktiivisesti viimeiset 6-7 vuotta,että luultavasti ottaisivat takaisin...Jos se vika nyt tosiaan on laitteessa. Tässä nyt naamakirjan kautta konsultoin liikkeen tekniikkavelhoa ja toivon,että sitä kautta tulisi jokin maaginen ratkaisu.
 
Ootko kokeillu toista usb porttia tai virrallista usb hubia välissä. Voi loppua usb virta kesken syystä tai toisesta. Voihon toi kappale toki olla viallinenkin.
 
http://www.myspace.com/protectorateindustrial
MrLinssi
22.01.2016 15:27:40
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eri USB-portit tuli kokeiltua,sama tulos. Jokin siellä menee kai sekaisin tai sitten yksinkertaisesti virta loppuu kesken. Mulla on kyllä esim. kännykkä yleensä lataamassa usb-portin kautta koska älypuhelimissa ei akku kestä. Sitten on vielä äänikortii,hienompi pelinäppäimistö ja hiiri kiinni. Elikkä portit on kyllä aika täynnä. Anyways,heitin usb-piuhan laatikkoon häpeämään ja laitoin midillä kiinni äänikorttiin ja virrat erillisestä johdosta,nyt pelittää ongelmitta.
 
Seven strings of wonder.
CPU
22.01.2016 16:00:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

MrLinssi: Eri USB-portit tuli kokeiltua,sama tulos. Jokin siellä menee kai sekaisin tai sitten yksinkertaisesti virta loppuu kesken. Mulla on kyllä esim. kännykkä yleensä lataamassa usb-portin kautta koska älypuhelimissa ei akku kestä. Sitten on vielä äänikortii,hienompi pelinäppäimistö ja hiiri kiinni. Elikkä portit on kyllä aika täynnä. Anyways,heitin usb-piuhan laatikkoon häpeämään ja laitoin midillä kiinni äänikorttiin ja virrat erillisestä johdosta,nyt pelittää ongelmitta.
 
Vaikuttais juu, että virta loppuu sitten. Nythän tossa käy sillä tavalla, että se kontrollerin päästä tapahtuva midi learn ei enää toimi (tää on mielestäni se paras ominaisuus nektareissa), mutta mikäli tämä ei haittaa, niin röplem solved. Mut mahdollisesti voisi auttaa se powered usb hubi, ei välttis tekis pahaa muutenkaan, kun sulla noi tota usb kamaa kiinni noi runsaasti :)
 
http://www.myspace.com/protectorateindustrial
MrLinssi
22.01.2016 16:29:36
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pitänee laittaa hankintalistaan. Mutta juu,näillä näkymin case closed.
 
Seven strings of wonder.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti