Muusikoiden.net
10.12.2016
 

Koskettimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Ongelma Yamaha PSR-450 kanssa
1
Onnekas04
21.11.2013 22:02:15
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hei.
Minulla on käytettynä saatu Yamaha PSR-450 soitin. Siinä on tällainen ONGELMA: oikeassa reunassa, viimeisessä kokonaisessa C-H "sarjassa" on D,E ja F-koskettimilla ilmeisesti jotenkin ohjelmoitu jokaisella soimaan 6-8 "ääntä" yhtäaikaa, vaikka painaa vain kerran.. Tämä meinaa aina räjäyttää tajunnan kovaäänisyydellään!! Kaikissa muissa koskettimissa tulee vain 1 ääni kerrallaan niitä painaessa. En osannut ratkaista asiaa edes käyttöohjekirjan avulla.
Oisko täällä joku viisaampi, joka osais neuvoa miten saisin soittimen taas täysin toimivaksi? Eli niin, että edellä mainituissa kolmessa koskettimessakin olisi kerrallaan vain yksi ääni, eikä montaa ääntä, vaikka painaa vain kerran.
Kiitos jo etukäteen ja anteeksi aloittelijan huonot sanavalinnat ongelmaa kuvatessa :)
 
KoskPaavo
22.11.2013 03:15:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos laitteen olet juuri hankkinut , mikäänhän ei kai estä palauttamasta ns "tehtaan asetuksia".
Sammuta virta Pidä ylin (oikeanpuolimmaisin) kosketin painettuna ,sitten painat on -nappulaa ,pidä painettuna.näyttöön tulee joku "initialize" tms teksti.
Toivotaan että auttaa.
 
"Quidquid Latine dictum sit, altum videtur."
KanttoriPiiparinen
22.11.2013 06:08:51
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

KoskPaavo: Jos laitteen olet juuri hankkinut , mikäänhän ei kai estä palauttamasta ns "tehtaan asetuksia".
Sammuta virta Pidä ylin (oikeanpuolimmaisin) kosketin painettuna ,sitten painat on -nappulaa ,pidä painettuna.näyttöön tulee joku "initialize" tms teksti.
Toivotaan että auttaa.

 
KoskPaavo vei jalat suustani. Ajattelin ehdottaa samanlaista täys-buuttausta. Ellei auta, niin vaihtoon.
 
Nuotin vieressä on aina tilaa...
Onnekas04
01.12.2013 20:07:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hei ystävät ja kiitos neuvoista. MUTTA ei auttanut. Kone kyllä sanoo, että "Clr backup", kun ohjeidenne mukaan tein, mutta vaiva ei poistunut. Onkohan vielä muuta konstia palauttaa tehdasasetukset tai muuten poistaa tuo ongelma?
Sain koneen käytettynä ja muuten se tällä hetkellä toimii käytössäni hyvin, kun vasta alkeita opettelen.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti