Muusikoiden.net
23.06.2018
Soittimet, laitteet, tarvikkeet | Ylöjärven Musiikkikauppa 

Koskettimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Korg PA-50SD vs. Yamaha PSR-S650 (Roland BK-3 BK..?)
1
JuHiZz69
19.11.2013 14:55:52 (muokattu 19.11.2013 14:56:56)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moi.. Suunnitelmissa ensimmäisen oman keyboardin osto.. Kotisoitteluun ja mahdollisesti joskus myöhemmin omaksi iloksi nauhoitteluun..
 
http://www.thomann.de/fi/yamaha_psr_s650.htm
http://www.thomann.de/fi/korg_pa50_sd.htm
 
Ääniähän molemmissa kiippareissa on tarpeeksi.. Yamahassa toki enemmän, mutta Korgissa ilmeisesti mahdollisuus tehdä myös ääniä.. Ammattilaisilla näkee enemmän Rolandia ja Korgia, kuin Yamahaa, mutta onkos tällä taas mitään merkitystä kotisoittimiin (vs. ammattilaistyöasemat ja ammattilaissynat)..
 
Lähinnä mietityttää kun lueskelin täältäKIN juttuja esim. Korgista, juttuja vuodelta 2009 ja jopa 2006.. Eikös tuon nyt sitten luulisi olevan melko vanhentunutta tekniikkaa..? Näin ainakin maallikon silmin.. Yamaha PSR-S650 taas uutuusmalli.. Molemmista toki 16 kanavaista sekvensseriä löytyy ja rytmejä sun muita systeemejä vaikka muille jakaa ja paljon mahdollisuuksia... Mutta..
 
Noiden kahden välillä tosiaan vähän pohtinut.. Entäs vähän toistasataa edullisempi Roland BK-3 BK http://www.thomann.de/fi/roland_bk_3_bk.htm, mitä siitä mieltä..?
 
Ongelmahan tässä on se, että Yamaha on ainoa, jota olen päässyt hypistelemään ja hipelöimään + testaamaan.. Korgia ei kukaan myy niin, että pääsisi näkemään ennen ostopäätöstä (ellei aja saksaan..).. Samoin tuo Roland tuntuisi olevan kiven alla missään esillä.. En siis pääse näkemään enkä kokemaan kumpaakaan, Rolandia tai Korgia, mikäli tilaan jostain (Thomannilta)..
 
Joten apuja asiantuntijoilta kaivattaisiin..! Kiitos.. :)
 
JPQ
19.11.2013 19:56:59
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Riippuu muuten tasan tarkkaan ammattilaisista. mitä näkee itselleni Roland ja Korg mieluisampia mutta sitten on niitä jotka ei ottaisi ikinä Korgia ja kaikki muut sekoitukset. Itse olen niitä että täysin mallikohtaista pidänkö vaiko en. Yamahalla sattuu olemaan vaan vähemmän korviani hiveleviä nyky julkaisuissaan.
 
Laajan musiikkityylien kirjon edustaja. Tähän asti kehutuin kappale musiikki näytteessä download linkkinä. Ehkäpä toinen puolisko tyylistäni jota eniten edustan.
JuHiZz69
20.11.2013 19:08:51
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

JPQ: Riippuu muuten tasan tarkkaan ammattilaisista. mitä näkee itselleni Roland ja Korg mieluisampia mutta sitten on niitä jotka ei ottaisi ikinä Korgia ja kaikki muut sekoitukset. Itse olen niitä että täysin mallikohtaista pidänkö vaiko en. Yamahalla sattuu olemaan vaan vähemmän korviani hiveleviä nyky julkaisuissaan.
 
Olen nyt kaartumassa melkein yammuun... Korg ilmeisesti melko vanha laite perustoiminnoiltaan... Jo vuonna 2004 tehty kyseistä mallia... Lisäksi yammuun saa ladattua usbin kautta ääniä ja rytmejä.. Jotain expansion packeja.. Plus että yammussa saa usbitikulle nauhoitettua, korgissa ainoastaan sd... Yammu tuntuisi vaan olevan vähän enemmän tätä päivää kokonaisuudessaan... Korg ilmeisesti tekee paremmat synat ja työasemat, yammu paremmat kiipparit... Lisäksi yammua olen päässyt hypistelemään eikä tunnu ollenkaan pahalta.. Korgi täytyisi ostaa ns. Sika säkissä... Kokeilematta ja sokkona... Ei välttämättä hjuva youtube-kokemusten perusteella ostaa kiipparia.... Rolandin unohdin totaalisesti kun kuulin että roland ei tee ollenkaan kuulemma kiipareita joissa olisi dynaamisia taustoja bändeineen.. Miksi sitä nyt sitten sanotaankaan... Nyt ei muista kyseistä termiä... Rolandissa on siis pelkkiä rytmejä... Eli rummut ja kiippari.. Yammussa ja korgissa saa mukaan bassot ja jouset ja kaikki... Ite voi keskittyä kiipparilla kikkailuun...
 
Mielipiteitä, kokemuksia ja pointteja voi edelleen kertoa... Ei ole vielä kauppoja tehty... Olen kiitollinen joka mielipiteestä ja joka pointista jonka saan ennen päätöstä...
 
JuHiZz69
08.12.2013 18:07:10
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Päivitystä... Roland BK-5 tilattu... Pääsin hypistelemään ja testaamaan kyseistä kapistusta ja onhan se aivan huikea... Vertasin myös PSR-s650:een ja kyllähän roland pieksi 100-0.. Loistava soundi, jäätävän hyvä kosketintuntuma, huikeat ominaisuudet, äänivalikoima ja käytettävyys, monipuolinen ja kaikin puolin vaikuttava... Lisänä hieno iPad/iPhone-tuki ja applikaatiovalikoima.. Kyllä kannatti harkita.. :)
 
Nyt ei muutakuin odotellaan saapumista jouluksi Ronald kotiin.. :)
 
EP
08.12.2013 18:42:06 (muokattu 08.12.2013 18:44:04)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

JuHiZz69: Päivitystä... Roland BK-5 tilattu... Pääsin hypistelemään ja testaamaan kyseistä kapistusta ja onhan se aivan huikea... Vertasin myös PSR-s650:een ja kyllähän roland pieksi 100-0.. Loistava soundi, jäätävän hyvä kosketintuntuma, huikeat ominaisuudet, äänivalikoima ja käytettävyys, monipuolinen ja kaikin puolin vaikuttava... Lisänä hieno iPad/iPhone-tuki ja applikaatiovalikoima.. Kyllä kannatti harkita.. :)
 
Nyt ei muutakuin odotellaan saapumista jouluksi Ronald kotiin.. :)

 
Hmm... pääsikö kaupasta loppumaan vai miksi se tilata piti?
 
Musiikissa nimenomaan laatu ratkaisee, eikä määrä. (Lasse Mårtenson)
JPQ
09.12.2013 04:33:07
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Rolandin soundit mulle toimineet parhaiten yamaha aina vähän kylmä ja jouset jotain sanoin kuvaamatonta nykyään ainakin siis Motif ja S30/S80 synissä. Motif tosin vain youtuben pohjalta mutta jos muut merkit toimii siellä ja kaupassa ja kotonakin Roland Juno-G niin kyllä 95% varmasti ongelma laitteessa varsinkin kun se ongelma tuntuu olevan samaa kuin mainituissa S-sarjalaisissa.
 
Laajan musiikkityylien kirjon edustaja. Tähän asti kehutuin kappale musiikki näytteessä download linkkinä. Ehkäpä toinen puolisko tyylistäni jota eniten edustan.
Leikari
09.12.2013 09:33:02 (muokattu 09.12.2013 09:58:10)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

EP: Hmm... pääsikö kaupasta loppumaan vai miksi se tilata piti?
 
Suomesta ei kannata ostaa mitään kun täällä on kaikki niin kallista ja netistä saa halvemmalla. Samoin palveluja ei kannata enää täältä ostaa.
 
Minäkin olen yrittänyt saada oman työpaikkani ymmärtämään, että ICT-tuki on edullisempaa hankkia joko Virosta tai Intiasta kun kotimaiset AMK-teknikot on ylihinnoiteltuja. Eiköhän tässä taloustilanteessa tule johtoportaalle järki käteen meilläkin.
 
JuHiZz69
09.12.2013 22:58:07
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

EP: Hmm... pääsikö kaupasta loppumaan vai miksi se tilata piti?
 
Pääsi kyllä.. Ja ihan paikallisesta liikkeestä tilasin.. Kyllähän se tänä päivänä on niin että jos soitinliikkeeseen menet ja kysyt mitä sellainen ja tällainen maksaa, myyjä joko osaa ulkoa tai tarkistaa thomann.de ja se on OVH.. Sen tietävät myös maahantuojat ja tehtaat... Paikallisille soitinliikkeille nettohinnat sen mukaan...
 
Itse vaa jotenkin tykkään tukea paikallista soitinliikettä jos ja kun vain suinkin mahdollista... Perjantaina pitäis ronald saapua tänne poriin ja noudetaan todnäk. joulun alla sunnuntaina... :) Samaan hyömyyn lähti tilaukseen Charvel sähköskitta mahonkirungolla, läpirungon kaulalla, EMG aktiivimikeillä ja Roland microcube vahvistin... Piti sitten Bossin Metal Zone-säröpedaalikin sitte ostaa.. Lähti vähän lapasesta... Ja parin kolmensadan kiipparin hankintaa (jotain psr-e433 tms..) alun perin lähdettiin vantaan f-musiikkiin suunnittelemaan.. Noh.. Oliskos noissa nyt sitte soittimia hetkeks aikaa... Lähtee opetteleen kitaransoittoo joulun jälkeen ja pimputtelemaan kiipparia.. :) Todennäkösesti ainakin meni omat ja eukon veronpalautukset oikeeseen osotteeseen.. Ei ainakaan varmaan huonoja sijotuksia ollu.. Noin niinku tulevaisuutta ajatellen... Huonompaaki olis voinu palautukset pistää...
 
JuHiZz69
09.12.2013 23:13:54
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Leikari: Suomesta ei kannata ostaa mitään kun täällä on kaikki niin kallista ja netistä saa halvemmalla. Samoin palveluja ei kannata enää täältä ostaa.
 
Minäkin olen yrittänyt saada oman työpaikkani ymmärtämään, että ICT-tuki on edullisempaa hankkia joko Virosta tai Intiasta kun kotimaiset AMK-teknikot on ylihinnoiteltuja. Eiköhän tässä taloustilanteessa tule johtoportaalle järki käteen meilläkin.

 
Ja juuri tuossa on suurin syy suomen ja myös SINUN työpaikkasi taloustilanteeseen, suomen työttömyyteen, lamaan ja taantumaan.. Ja kansalaisten pahoinvointiin.. Kaikki ulkoistetaan, aiheuttaa työttömyyttä, vähentää kulutusta ja ostovoimaa, näin ollen yritysten tuottoa, aiheuttaa yt-neuvotteluja ja säästöjä, irtisanomisia, työttömyyttä ja jälleen ulkoistamisia joka vähentää ostovoimaa ja kulutusta, joka aiheuttaa yt-neuvotteluja, säästöjä ja irtisanomisia, joka jälleen aiheuttaa ostovoiman vähenemistä... Oravanpyörä.. Kupla joka ehkä vielä joskus puhkeaa... Kaltaistesi ahneiden ajattelemattomien idioottien ihmisten takia juurikin varsinkin me koulutetut ICT-alan ihmiset olemme vittumaisessa tilanteessa.. Vielä tulee se päivä kun huomataan kotimaisten asiantuntijoiden arvo ja pyydetään häntä koipien välissä kotimaisia eksperttejä korjaamaan vinkuintialaisten ja virolaisten kirjekurssi-insinöörien ja muropakettitradenomien tekemät mokat.. Toivossa on hyvä elää... Toivon että sinun työtehtäväsi ulkoistetaan intiaan...
 
KoskPaavo
10.12.2013 15:20:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuo Leikarin kommentti vaan kuulosti jotenkin jopa sarkasmilta.
 
"Quidquid Latine dictum sit, altum videtur."
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti