Muusikoiden.net
27.05.2018
 

Koskettimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: KORG X2 Standi
1
daniel.tahka
04.11.2013 19:26:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Juuh elikkäs, minulla on tämmönen KORG X2 ja pitäisi ostaa standi.
Käykö tämän kanssa tavallinen thomannilta ostettu halpis standi, kun tämä on niin iso ja painava vai tarvitseeko tämä jonkun eri mallisen?
 
Janus
04.11.2013 19:57:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

X2 painaa melkein 14 kiloa, joten ns. double X-ständi olisi parempi vaihtoehto kuin sellainen X-ständi, jossa on vain yhdet ristikkäiset rimat. Esim. näistä mikä tahansa on varmaan passeli, hinta korreloi toki laadun ja kestävyyden kanssa:
 
http://www.thomann.de/fi/millenium_ks1010_keyboardstaender_economy.htm
http://www.thomann.de/fi/millenium_ks2010.htm ("maximum load weight: 100kg")
http://www.thomann.de/fi/km_18990.htm
 
http://www.thomann.de/fi/cat.html?gf=keyboardtelineet&oa=pra
 
Murgo
05.11.2013 16:19:18 (muokattu 05.11.2013 16:20:40)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Janus:
http://www.thomann.de/fi/millenium_ks1010_keyboardstaender_economy.htm

 
Tuollainen minulla oli monta vuotta ainakin 30 kiloisten urkujen ( näkyy kuvassa: http://muusikoiden.net/dyn/users/97869.jpg ) alla ja niiden päällä yleensä vielä muutaman kilon syntikka, kaiutin yms. roinaa ja kesti loistavasti eikä huojunut. Urkuihin olin tosin ruuvannut pohjaan puupalikat jotka estivät jalustan leviämisen.
 
Niin vähän aikaa,niin paljon puuhasteltavaa!
Janus
05.11.2013 16:21:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Murgo: Tuollainen minulla oli monta vuotta ainakin 30 kiloisten urkujen ( näkyy kuvassa: http://muusikoiden.net/dyn/users/97869.jpg ) alla ja niiden päällä yleensä vielä muutaman kilon syntikka, kaiutin yms. roinaa ja kesti loistavasti eikä huojunut. Urkuihin olin tosin ruuvannut pohjaan puupalikat jotka estivät jalustan leviämisen.
 
Prättälän Tuomo piti joskus muinoin jollain keikalla single-X-ständin päällä muistaakseni 73-Rhodesia, jonka päällä oli vielä joku syna + läjä efektipedaaleja. Itse en ehkä olisi uskaltanut...
 
daniel.tahka
06.11.2013 15:59:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kannattaako noita Milleniumeja ostaa?
Olen kuullut että niiden tuotteissa on aika usein maanantaikappaleita.
 
Thomas Häggblom
06.11.2013 22:48:09
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

daniel.tahka: Kannattaako noita Milleniumeja ostaa?
 
Ei kannata. Eikä muutenkaan kannata muutamia kymppejä säästellä synaständeissä, jotka kuitenkin on aikalailla "elinikäisiä" jos vaan ostaa hyvän.
 
Milleniumeissa ja muissa halpiksissa on usein sellainen ärsyttävä vika, että putket saattavat olla asteen verran vinossa, jolloin koko laitos heiluu maassa ja jonkin jalan alle pitää laittaa sitten jotain paperia tms korjaamaan asiaa..
 
The Modulation Wheel // www.soundcloud.com/themodulationwheel
Murgo
07.11.2013 06:18:17
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tietty noissa voi olla yksilöeroja mutta minulla on yksi Quiklokin kaksitasoständi ja tuo Himmeliumi pesi sen tukevuudessa, Quiklock huojuu "seisomakorkeudelle" asetettuna jo Electron ja Korg X3:n alla niin pahasti että pitää tukea irtohihnalla. Löytyy myös Millenium soittojakkara ( http://www.thomann.de/fi/millenium_kb2006.htm ) jossa ei mitään valittamista, hyvin tukeva näinkin ison miehen alla vaikka on vain "yksinkertaiset" jalat.
 
Tosin taas kokemusta on myös aika huonosta Millenium mikkiständistä, onneton muovinivel ei tahtonut pysyä paikallaan ja alaosa hajosi päälle astumisesta, jalka "taittui yli". Tosin saman kohtalon (alaosan hajoaminen) koki K&M:n mikkiständikin.
 
Mutta omasta tarpeestahan kaikki lähtee, "pomminkestäviä" telineitä ei varmaan markkinoilla olekaan vaan jos sellaisen haluaa niin pitää tehdä kuten itse tein treenikämppätelineen suhteen eli ruveta hitsaushommiin. Omani kestää takuulla neljännestonnin mutta se sitten painaakin kai parikymmentä kiloa eikä mene kovinkaan pieneen tilaan. :) Toisaalta se oli hyvin halpa (eli käytännössä ilmainen, mitä nyt tunti-pari meni tehdessä) kun töissä tein romulavalta dyykatuista putkista.
 
Niin vähän aikaa,niin paljon puuhasteltavaa!
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti