Muusikoiden.net
27.05.2018
 

Koskettimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: SySexien siirtäminen Korg dw-8000:een
1
sanansaattaja
12.08.2013 22:35:09
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuli tosiaan hommattua tämä kysinen laite tässä hetki sitten ja se vaikuttaa kylla lupaavalta. Onko teillä kellään kokemusta noiden patchien lähettämisestä midillä koneelta syntsaan? Yritin lukea aiheesta netistä ja löysin haluamiani sysex-tiedostoja sekä ''SySex librarian'' -softan, jota suositeltiin käytettävän macin kannsa, ja jonka pitäisi lähettää midi-tieto syntsaan. Korg ei vaan tunnu reagoivan mitenkään tähän. Users manualissa kerrotaan oikeastaan vain kasetilta lataaminen, joten siitäkään ei ollut apua. Auttaisiko siis joku eri softa vai pitäisikö yrittää windowsilta ladata?
 
dky
13.08.2013 00:09:51
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sanansaattaja: Tuli tosiaan hommattua tämä kysinen laite tässä hetki sitten ja se vaikuttaa kylla lupaavalta. Onko teillä kellään kokemusta noiden patchien lähettämisestä midillä koneelta syntsaan? Yritin lukea aiheesta netistä ja löysin haluamiani sysex-tiedostoja sekä ''SySex librarian'' -softan, jota suositeltiin käytettävän macin kannsa, ja jonka pitäisi lähettää midi-tieto syntsaan. Korg ei vaan tunnu reagoivan mitenkään tähän. Users manualissa kerrotaan oikeastaan vain kasetilta lataaminen, joten siitäkään ei ollut apua. Auttaisiko siis joku eri softa vai pitäisikö yrittää windowsilta ladata?
 
oletko toiminut tämän mukaan? http://www.pallium.com/bryan/dwpatches.php
 
Janus
13.08.2013 00:33:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ko. laite ei ole tuttu, mutta patcheja pystyy ilmeisesti siirtämään (ja backuppaamaan) midin lisäksi myös tuon nauhaliitännän kautta ihan kytkemällä se koneen äänikorttiin sopivalla piuhalla (rca-plugi, rca-miniplugi tms.) ja soittamalla/nauhoittamalla backup-audiot jollain sopivalla ohjelmalla, esim. Audacity, Logic, jne. Saattaa olla tuttua asiaa, mutta silti:
 
http://analog.no/cms/index.php/factory-patches
 
sanansaattaja
13.08.2013 00:47:32
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiitti vastauksista. Onnistuinkin itseasiassa ton nauhaliitännän avulla siirtämään yhden setin patcheja ja toimi hyvin niinkin. Itseasiassa luulen midi-ongelman johtuvan siitä, että olin kytkenyt vain yhden midi-piuhan synan ja äänikortin väliin. Ainakin tuolla pallium.com:in faq:ssa neuvottiin laittamaan 2 piuhaa eli molempiin suuntiin. Täytynee kokeilla siis näin heti kun saa toisen piuhan hommattua!
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti