Muusikoiden.net
19.04.2018
 

Koskettimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Kokemuksia Tonetweakersilta ostamisesta?
1
teroyk
21.07.2013 14:51:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko kellään kokemuksia Tonetwekersilta ostamisesta, sivut on aika kämäiset, mutta voihan se olla, että heillä menee aika syntikoita rempatessa.
http://www.tonetweakers.com/
 
ptpt88
21.07.2013 15:02:47 (muokattu 21.07.2013 15:13:25)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kokemusta löytyy. Sivusto ei välttämättä tyylitelty mutta asiallinen. Siellä on oikeasti ammattitaitoista väkeä ja osataan tehdä huoltohommat kunnolla mutta hinta on myös sen mukainen. Ota myöskin huomioon että sieltä ostettaessa tulee suomen rajalla arvonlisävero joka on 24% tavaran arvosta SISÄLTÄEN postituskulut, eli kalliiksi tulee minkä tahansa syntikan kanssa. Mutta toisaalta sieltä löytyy esim. huomattavasti laajempi valikoima vanhempia Oberheim syntikoita joita ei euroopassa montaa liiku ym. ym.
 
Mun käsittääkseni heillä on todella suuri menekki ja osan syntikoista eivät välttämättä ehdi huoltamaan joten joskus harvemmin saattavat tarjota halvemmalla osakuntoista, mutta kaikissa myytävissä laitteissa on aina isot kuvat ja selkeä opastus missä kunnossa laite on ja mitä mahdollisia huoltoja tehty.
 
Yksi sivuston johtohahmoista (ylläpitäjä, huoltaja?) keskustelee myös Gearslutz.com forumilla joten saattaa olla myös melko helposti lähestyttävä.
 
P.S. Muistan vielä sen että vuosia sitten sivustolla mainittiin myös syntikoiden hinnat julkisesti, mutta sittemmin siirtyivät vain newsletters tyyppiseen email listaukseen koska heille aiheutui ongelmia siitä että kaikki yksityiset myyjät hakivatkin heidän sivultaan hintareferenssiä mikä vääristi osaltaan hinnoittelua koska eivät ottaneet huomioon ammattitaidolla tehtyjä, usein kalliita huoltotoimenpiteitä.
 
One thing that I would like to see happen with films is for music not to be treated as just one more ingredient, but as an integral and fundamental part, due to its fatal capacity to affect the mood of the movie. -- Vangelis
teroyk
21.07.2013 15:13:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ja arvonlisäverokaan ei ole ainoa hintaa lisäävä. Omasta kokemuksesta tuoltapäin tilatessa postimaksu on pienimmilläänkin 100 euroa ja tyypillisesti koskettimissa 200 euroa tai enemmän..mutta mutta tuolla näyttäisi olevan joitakin soittimia joita ei ole oikein missään näkynyt myynnissä pariin vuoteen.
 
ptpt88
21.07.2013 15:18:02
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

teroyk: Ja arvonlisäverokaan ei ole ainoa hintaa lisäävä. Omasta kokemuksesta tuoltapäin tilatessa postimaksu on pienimmilläänkin 100 euroa ja tyypillisesti koskettimissa 200 euroa tai enemmän..mutta mutta tuolla näyttäisi olevan joitakin soittimia joita ei ole oikein missään näkynyt myynnissä pariin vuoteen.
 
Ostin sieltä Oberheim Matrix-6r ja sen postikuluiksi tuli muistaakseni vain $100. Koskettimien osalta kuluja saattaa tosiaan tulla roimasti enemmän.
 
One thing that I would like to see happen with films is for music not to be treated as just one more ingredient, but as an integral and fundamental part, due to its fatal capacity to affect the mood of the movie. -- Vangelis
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti