Muusikoiden.net
21.05.2018
 

Koskettimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Roland Juno Gi/Stage vs vastaavat
1
Ruben
05.03.2013 16:41:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Elikkäs hakusessa olisi syna jolla hieman vakavempi harrastelija pärjäisi pidemmän aikaa. Hintaluokka uutena siinä tonnin pintaan, ja tarkoitus olisi pystyä myös keikkailla toisinaan. Myöskin kotiin perus pianoharjoitteluun olisi koneen kiva soveltua, eli optimi olisi jokin tatsiltaan painotetun ja perussynan välimuoto.
 
Mitenkä mielestänne tuo Roland Juno Gi tai Stage soveltuu tällaiseen, ja mitä kokemuksia vastaavista muiden valmistajien koneista? Esim Yamaha MOX 6/8, Korgit tai Kurzweilit?
 
Tolvanen
06.03.2013 20:11:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ruben: Elikkäs hakusessa olisi syna jolla hieman vakavempi harrastelija pärjäisi pidemmän aikaa. Hintaluokka uutena siinä tonnin pintaan, ja tarkoitus olisi pystyä myös keikkailla toisinaan. Myöskin kotiin perus pianoharjoitteluun olisi koneen kiva soveltua, eli optimi olisi jokin tatsiltaan painotetun ja perussynan välimuoto.
 
Mitenkä mielestänne tuo Roland Juno Gi tai Stage soveltuu tällaiseen, ja mitä kokemuksia vastaavista muiden valmistajien koneista? Esim Yamaha MOX 6/8, Korgit tai Kurzweilit?

 
Itsekin samojen juttujen äärellä painineena voin suositella tässä järjestyksessä:

1. Kurzweil PC3/PC3Le (Aivan mahtava laitos ja soundit. Erinomainen tatsi, joka taipuu hyvin piano/ep touhuihin ja syna/urku meininkeihin.)
2. MOX8 (Täyspitkä & painotettu tatsi. Soundit napattu motif xs:stä, eli ovat varsin käyttökelpoisia. Kompakti suunnittelu/helposti roudattava.)
3. Fantom X6/X7 (Omistan kyseisen laitoksen tällä hetkellä ja olen erittäin tyytyväinen. Puolipainotettu tatsi on jämäkämpi, kuin esim. vanhemmissa motifeissa tai tritoneissa, mutta ei kuitenkaan taivu pianojuttuihin yhtä hyvin, kuin esim. kurzweil)
4. Juno Stage (Sama tatsi kuin fantomissa, mutta muuten kaikkea vähän vähemmän. Varsin kätevä peli livemeinigeissä jokatapauksessa.)
 
Kaiken kaikkiaan suosittelen kiinnittämään soittotuntumaan erityisesti huomiota, jos laitteesta on tarkoitus tulla "all around" vempele kaikenlaiseen soitteluun. Toisaalta taas jos jaksat roudata, niin voit hankkia erikseen täyspainotetun digipianon ja vaikka tuommoisen Juno Gi:n siihen päälle.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti