Muusikoiden.net
22.06.2018
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Koskettimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Yamaha clavinova clp- 920 vs. 970
1
Ticoz
15.09.2012 22:45:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moikka,
 
ensimmäistä pianoa olisin ostamassa ihan peruskäyttöön ja harjoitteluun, erityisiä vaatimuksia ei siis ole. Digipiano käytännössä pakollinen näin kerrostalossa asuvalle.
 
Torilta löytyi toi clp-920 hintaan 390e mikä ei lienee paha pyyntihinta? Tosin onhan kyseessä jo kauan sitten myyntiin tullut peli, niin kiinnostaisi onko soundit edelleen pätevät vs. nykypäivän mallit ja jos koskettimien tatsista vs. akustiset joku osaisi sanoa?
 
Toisena vaihtoehtona huuto.netistä löytyi clp-970, jossa lähtöhinta 500e. Olisiko tämä "järkevämpi" ostos ja jos niin miksi? http://www.huuto.net/kohteet/yamaha … a-clp-970--digitaalipiano/236236829
 
Kiitos jo etukäteen vastaajille.
 
staggiato
16.09.2012 09:54:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Minusta soittimelle huuto. net ei ole paras ostopaikka. Tärkeintä on että olet soittanut noita ko. pelejä aikasemmin tai sitten on päästävä kokeilemaan. En kyllä ostaisi "sikaa säkissä". Luulin että iha uusi clavinova on simppeli ceissi, suunnitelin ensin ostavani sellaisen halvemmalla verkkokaupasta, kuitenkin testaamatta sitä ensin. Onneksi tuli mentyä testaamaan ja kuinka pettynyt olin - ei minusta tulut lainkaan digitaalisen ostajaa vaan akustisen.
 
tarmo
16.09.2012 11:11:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

staggiato: Onneksi tuli mentyä testaamaan ja kuinka pettynyt olin - ei minusta tulut lainkaan digitaalisen ostajaa vaan akustisen.
 
Kyllä jokaisen kannattaa ennen ostoon ryhtymistä ensin selvittävän mitä on ostamassa. Digipiano ei ole akustinen eikä pystypiano flyygeli, aika simppeleitä juttuja, mutta pettymysten välttämiseksi varmasti aiheellista näistäkin mainita...
 
Siitä olen samaa mieltä, että kannattaa kokeilla ennen ostamista. Tarjontaa on valtavasti, mutta jos on pystynyt rajaamaan vaihtoehdot kahteen, silloin kannattaa googlata tietoja internetistä ja valita vaikkapa niistä sellainen, jossa on kehittyneempi koskettimisto (valmistaja mielellään ilmoittaa, milloin se on kehittänyt jotain "uutta", eli netti kertoo) ja kehittyneemmät soundit (sama kuin koskettimiston suhteen).
 
Annan itselleni luvan olettaa, että kysyjä on jo tsekannut perusasiat kuntoon. Muuten neuvoisin hommamaan tuuban, siinä on sopivasti marginaalinen instrumentti pianon sijasta.
 
staggiato
16.09.2012 13:32:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

tarmo: Kyllä jokaisen kannattaa ennen ostoon ryhtymistä ensin selvittävän mitä on ostamassa. Digipiano ei ole akustinen eikä pystypiano flyygeli, aika simppeleitä juttuja, mutta pettymysten välttämiseksi varmasti aiheellista näistäkin mainita... .
 
Olet ehdottomasti oikeassa, jopa 25-tonnia maksava steinway pystypiano ei ole baby-flyygeliä parempi vaikka monet niin luulevat, tässä ammattilainen selittää eron; http://www.youtube.com/watch?v=ZD1QxoxabMQ
 
baron
17.09.2012 10:18:32
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

staggiato: Olet ehdottomasti oikeassa, jopa 25-tonnia maksava steinway pystypiano ei ole baby-flyygeliä parempi vaikka monet niin luulevat, tässä ammattilainen selittää eron; http://www.youtube.com/watch?v=ZD1QxoxabMQ
 
Kiitti linkistä!
 
You can play any note on any chord. If it sounds "right", then it is (Mark Levine)
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti