Muusikoiden.net
23.04.2018
 

Koskettimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Nord Electron ja -Stagen eroista
1
TanssiAnssi
10.07.2012 23:12:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En ollut ihan varma olisko tämäkin tiedustelu pitänyt postata FAQ:iin mutta nyt kun kyse ei ole aivan entry level-ongelmasta niin ajattelin ettei jengi pahastu vaikka aloitan uuden keskustelun.
Eli olen keikka-keyboardin metsästyksessä kallistumassa vahvasti Nord-osastolle ja enää pohdinkin olisiko järkevämpää ostaa Stage vaiko Electro johon lisäksi sitten vaikka Micro Korg tai muu perustarve-syna? Eroaako Stage muuten Electrosta edukseen kuin synasoundeilla? Soittimella tulisin soittamaan progehtavaa indietä bändin kanssa ja perusbilekeikkaa. Soundit kummassakin todettu varsin soveliaiksi mitä nyt pianot hieman tökkivät. Kysymys kuuluukin onko Stage niitten muutaman extra-satasen arvoinen ja jos on niin millä perusteilla.
 
M.i.k.key
11.07.2012 00:28:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En tiedä mitä malleja olet katsellut ja kokeillut mutta Stage2 on kyllä melkein kaksi tonnia kalliimpi kuin electro3.
 
möllisty
TanssiAnssi
11.07.2012 00:36:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

M.i.k.key: En tiedä mitä malleja olet katsellut ja kokeillut mutta Stage2 on kyllä melkein kaksi tonnia kalliimpi kuin electro3.
 
Stage Ex:ää, joka siis tosiaan muutamaa sataa kalliimpi kuin Electro. Mutta Stage:n (1 tahi 2) urut, pianot ja jouset onko siis parempia kuin Electro3:n?
 
Thothmes
12.07.2012 19:36:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

TanssiAnssi: Stage Ex:ää, joka siis tosiaan muutamaa sataa kalliimpi kuin Electro. Mutta Stage:n (1 tahi 2) urut, pianot ja jouset onko siis parempia kuin Electro3:n?
 
Urut ja pianot ovat mielestäni täysin samoja, tosin Stagessa on joku hienompi string resonance lisänä. Uruissa ei ainakaan ole eroa, ellei sitten Electron puolella ole parempia.
 
Jos painotttu koskettimisto kiehtoo, suosittelen perehtymään myös Nord Electro 3 HP:een eli painotetulla koskettimistolla varustettuun versioon.
 
Nord Electro 3 myös tukee samplejä, toisin kuin Stage EX.
 
Exhausted
12.07.2012 20:15:03
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Electro 3:n sampletuen myötä Electrollakin pystyy soittelemaan jonkinverran synasaundeja. Toki pitch bend ja mod puuttuvat, mutta esim samplattuja mattosaundeja voi ihan hyvin soittaa
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti