Muusikoiden.net
03.12.2016
Jenkkirundi - Uutuuskirja nyt myynnissä! 

Koskettimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Keyboard ongelma
1
M1gelius
19.12.2011 19:16:01
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuli hankittua Behringer u-control umx610 ja soitettaessa ääni särisee/hurisee.
 
Laite on siis kytketty tietokoneeseen ja ohjelmana on Native Instrument Kore player.
Särinä ääni tulee kun käytän koneen emon äänikorttia tai keyboardin mukana tullutta usb äänikorttia.
 
Olen kokeillut myös toisella koneella ja kaikki pelitti hyvin.
 
Onko muilla ollut samanlaisia ongelmia?
Mikä on vikana?
 
Synastikki
20.12.2011 15:18:19
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

M1gelius: Tuli hankittua Behringer u-control umx610 ja soitettaessa ääni särisee/hurisee.
 
Laite on siis kytketty tietokoneeseen ja ohjelmana on Native Instrument Kore player.
Särinä ääni tulee kun käytän koneen emon äänikorttia tai keyboardin mukana tullutta usb äänikorttia.
 
Olen kokeillut myös toisella koneella ja kaikki pelitti hyvin.
 
Onko muilla ollut samanlaisia ongelmia?
Mikä on vikana?

 
ootkos tarkistanut että ajurit on kohdallaan ja buffer size on ok?
 
Music is an agreeable harmony for the honor of God and the permissible delights of the soul. kalamies #51 >-)))>
Quru
20.12.2011 23:28:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

M1gelius: Tuli hankittua Behringer u-control umx610 ja soitettaessa ääni särisee/hurisee.
 
Laite on siis kytketty tietokoneeseen ja ohjelmana on Native Instrument Kore player.
Särinä ääni tulee kun käytän koneen emon äänikorttia tai keyboardin mukana tullutta usb äänikorttia.
 
Olen kokeillut myös toisella koneella ja kaikki pelitti hyvin.
 
Onko muilla ollut samanlaisia ongelmia?
Mikä on vikana?

 
Mites sähköt? Itselläni monitorit alkavat hurista jos laitan samassa jatkojohdossa kiinni olevan loisteputkipöytälampun päälle.
 
Kakka roiskusi.
M1gelius
21.12.2011 13:29:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sain lopulta toimimaan. Se kyllä vaati, että asensin ajurit neljä kertaa uudestaan.
 
Kokeilin kyllä koneen kotelon maadoitustakin, mutta ajureissa se vika lopulta oli.
Hieman ihmeellistä, että saman ajurin asensin uudestaan monta kertaa ja sitten alkoi toimimaan.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti