Muusikoiden.net
20.06.2018
Soittimet, laitteet, tarvikkeet | Ylöjärven Musiikkikauppa 

Koskettimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Kawai MP6
1
teroyk
27.05.2011 19:56:54 (muokattu 27.05.2011 19:58:33)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Näyttää siltä, että yli vuosikymmenen taon jälkeen Kawai ottaa varovaisia askelia kohti syntetisaattoreita. Kawai MP6:ssä näyttäisi olevan keikkapiano ominaisuuksien lisäksi muitakin soundeja, joita pystyy pikkasen säätämäänkin ja säädetyt soundit voi tallentaa peräti muistitikulle. Kumpa vain tulisi joskus seuraaja Kawain SX- ja K-sarjoille. Kawaihan ei koskaan tehnyt huonoja syntetisaattoreita, mutta ne vain sattuivat myymään huonosti. Markkinatalous ei oikein toimi soittimissa.
 
pekka montin
27.05.2011 21:36:31
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

teroyk: Näyttää siltä, että yli vuosikymmenen taon jälkeen Kawai ottaa varovaisia askelia kohti syntetisaattoreita. Kawai MP6:ssä näyttäisi olevan keikkapiano ominaisuuksien lisäksi muitakin soundeja, joita pystyy pikkasen säätämäänkin ja säädetyt soundit voi tallentaa peräti muistitikulle. Kumpa vain tulisi joskus seuraaja Kawain SX- ja K-sarjoille. Kawaihan ei koskaan tehnyt huonoja syntetisaattoreita, mutta ne vain sattuivat myymään huonosti. Markkinatalous ei oikein toimi soittimissa.
 
Roland keskittyy koko aika enemmän ja enemmän keikkapianoihin tai niihin työasemiin joissa on puolet liikaa hintaa. Rolandin sähköpianot silti todella hyviä. Yamahan kanssa hieman sama asia sillä erolla että Yamahan nykyiset kotipianot ovat kalliita mutta eivät kovinkaan hyviä verrattaessa muihin, ja sitten on olemassa Korg joka löysi sopivan raon harrastajamuusikoista ja täten rikastuivat mickrokorgeilla, kaossilaattoreilla sun muilla jotka suunnattu tälle jou jou sukupolvelle jotka eivät vaivaudu koskaan opettelemaan edes pianon alkeita. Ei siinä, itsehän myös ostin MicroKorgin kun sitä hehkutettiin, mutta myin samantien pois koska rupesi kirjaimellisesti samantien V********N 15 minuutin "soittelun" jälkeen.
 
Kawai voisi ottaa jonkun mukavan riskin tässä asiassa kun nuo muut kilpailevat lafkat eivät näemmä enään mihinkään konkreettiseen ja järkevään kykene. Kawai ei tarvitsisi kuin yhden, hyvin sunnitellun ja kauniin näköisen syntsan joka itsessään myös pyrkisi ottamaan riskejä ja että sitä ei olisi suunniteltu sillä periaattella että "Nyt tehdään soitin kaikille ja tehdään miljoonia", koska lähtökohtaisesti se on mielestäni täysin mahdotonta. Olisi hienoa nähdä kuinka joku lafka tulisi out from nowhere ja pöllyttäisi kunnolla näitä isompia lafkoja joille käynyt samalla tavalla kuin isoille levylafkoille levybisneksessä. Toivossa on hyvä elää.
 
Luotettava.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti