Muusikoiden.net
26.04.2018
Into-Luthman | Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Koskettimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Huomioitavia seikkoja settiä päivittäessä?
1
Kaakatus
18.05.2011 13:38:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moro moro,
 
Itselläni on tässä tarvetta päivittää soittovermeet vähän pienenpään kokoonpanoon johtuen asunnon kutistumisesta ja laulun mukaan tulosta performanssiin.
 
Tähän asti on menty Yamahan MO6:lla ja EX-5:llä jotka ovat 2 tasoisen tulpaX:n päällä. Korkean setin päälle on ärsyttävää virittää mikkiä ja vielä kun bändillä ei ole enää erillistä solistia, niin tuon flipperpöydän takaa huutelu myös näyttää hölmöltä.
 
Tarkoituksena on päivittää treenisteline baby spideriin, laittaa tolpan nokkaan mikki puomi ja pärjätä yhdellä 76- tai 88-koskettimiston laudalla. Alkuperäiseen suunnitelmaan myös kuului tuon nipun (plus keikkapiano, josta jo kerkesinkin luopua) päivitys Kurzweilin PC3X:ään, joka käytettynä liikkui sopivissa hinnoissa, mutta soitin kerkesi mennä ohi suun.
 
Nyt varasuunnitelmana meinasin korvata tuon MO6:n XS:n räkillä ja säästää tuon EX:n kontrolleriksi. Kurreen nähden näistä kummallakaan ei onnistu katkeamaton soundin vaihto, mutta kahdella synalla tätä voisi kiertää. Hallintaan meinasin ostaa Behringerin FCB 1010. Lopputulos olisi komean näköinen.
Onko tässä setissä nyt jotain mitä pitäisi ehdottomasti huomioida? Tuleeko räkistä nyt jotain rasitteita verrattuna normi XS malliin? Sämplerit, seq:t ja arpegraattorit ovat itselleni turhia.
Sitten pitäisi vielä miettiä miten sitä pianonsoittoa meinaa jatkaa, jonka takia myös ES8 on ollut harkinnassa, mutta se ainoana soittimena tekisi nuo nopeat soundivaihdokset hankaliksi (+roudaus..)..
Kotona aijon pitää tuota tulplaX:ää jatkossakin, joten ideaali tilanteessa alahyllyllä olisi 88 ja ylähyllyn soitin olisi se joka lähtisi keikalle ja treeneihin mukaan.
 
Soitetaan nopeammin kuin osataan.
Nakkiso
18.05.2011 22:53:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Laske kiippareita alemmaksi! Nännien korkeudella olevat kiipparit näyttää ihan yhtä hölmöltä kuin leuassa kiinni oleva kitara. Ihan sama, että laulatko vai et.
 
http://www.myspace.com/ondskapernasomolmengora
Kaakatus
19.05.2011 09:26:22
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nakkiso: Laske kiippareita alemmaksi! Nännien korkeudella olevat kiipparit näyttää ihan yhtä hölmöltä kuin leuassa kiinni oleva kitara. Ihan sama, että laulatko vai et.
 
Alempi lauta on jo jo niin alhaalla, että haaraasento vastaa jo rock kitaristien villeimpiä spagaatteja..
No joo, mutta tosiaan jos tuosta enemmän laskee, niin joko ranteet tai polvet pettää pidemmän päälle.
 
Soitetaan nopeammin kuin osataan.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti