Muusikoiden.net
23.05.2018
 

Koskettimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Kosketinsoittimet, joissa velocity ja Plug inja softa macciin?
1
saijjatuulia
25.10.2010 11:32:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olen siis nuorempana soittanut pianoa 12 vuotta ja nyt 12 vuotta ilman soittamista. Siina ajassa on tullut paljon uusia mahdollisuuksia markkinoille.
 
Etsin itselleni kosketinsoittimia, joissa akustinen soundi ja nappainherkkyys(velocity). Haluaisin soittaa musiikkia koneelle (mac), ja loytaa viela sopivan softankin koneelle tallentamista varten. Hintaharukka 100-200 euroa.
 
Olen alottelija mutta kiinnostunut kaikista vintage mahdollisuuksistakin. Minulla on tarjottu _SIEL Flying 61_ ja Roll up pianoa. Mitä miela olette noista? Niissa ei tosin sita velocitya ole ja akustinen soundi aika hukassa:).
 
Soundi on kuitenkin tarkein.
 
Kaunis kiitos!!
 
Synastikki
25.10.2010 23:21:15
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sulta löytynee macistä garage band-ohjelma jolla kykenee ihan hyvin tallentelemaan soittoaan, kunhan vain saa äänen ensin sinne mäkille sisää... tosta Sielistä en osaa sanoa mitää, mutta ei ehkä vaikuta ihan siltä mitä haet ja jos aiot oikeasti soittaa niin roll-up-piano ei ehkä ihan ole sun juttu... muutenkin tolla budjetilla ei mitään-oikeasti-hyvää saa muuten kuin ehkä ihan tosi hyvällä tuurilla torilta... Jos osaisit vähän lisätietoja antaa siitä että mitä haluat soittaa ja onko nimenomaan piano- vai kosketintausta?
 
Music is an agreeable harmony for the honor of God and the permissible delights of the soul. kalamies #51 >-)))>
Matti
27.10.2010 12:41:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Miten ois tommonen? http://muusikoiden.net/tori/nayta.php?id=460229
Täyspitkä stage piano puolipainotetuilla koskettimilla. Sisältää pari pianosoundia, ei juuri muuta, mutta eipä hintakaan hirveä ole.
 
saijjatuulia
29.10.2010 10:07:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllä vain, Garage Band löytyy. Ja taustana on ihan akustinen piano, en oikeastaan ole aikasemmin soittamalla soittanut kosketisoitinta.
 
Haluaisin soittaa vaihtoehtoista, herkkää ja kevyttä piano musiikkia. Ainoastaan minä ja mun piano:). Jos soittimessa olisi mahdollisuus nauhoittaa omia sampleja, joita voisi käyttää soitossa mukana, se olisi loitava juttu. Esim USB-liitin?
 
Nauhoitan ääniä ympäristöstäni ja haluaisin ympätä kyseiset äänet pianon kanssa.
Mikrofoni ja laulua myös. Eli yhden naisen orkesteri:D. Jotain tosi yksinkertaisia soundeja, minimalista. Mutta että soundi olisi kirkas(mahdollisimman akustisen oloinen).
 
Kiitos vastauksestasi:).
 

 
Synastikki: sulta löytynee macistä garage band-ohjelma jolla kykenee ihan hyvin tallentelemaan soittoaan, kunhan vain saa äänen ensin sinne mäkille sisää... tosta Sielistä en osaa sanoa mitää, mutta ei ehkä vaikuta ihan siltä mitä haet ja jos aiot oikeasti soittaa niin roll-up-piano ei ehkä ihan ole sun juttu... muutenkin tolla budjetilla ei mitään-oikeasti-hyvää saa muuten kuin ehkä ihan tosi hyvällä tuurilla torilta... Jos osaisit vähän lisätietoja antaa siitä että mitä haluat soittaa ja onko nimenomaan piano- vai kosketintausta?
 
Matti
29.10.2010 11:44:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tarvitsisit siis kunnon painotetuilla koskettimilla varustetun digipianon. Budjettisi on tähän kyllä hieman alakanttiin mitoitettu. Neljällä sadalla voisi ajatella saavan jo hyvän käytetyn pelin. Omien samplejen nauhoitusmahdollisuutta tämän hintaluokan vehkeissä ei ole. Mikrofonin kautta voit tietysti tietokoneelle nauhotella ääniä ja lisätä niitä biiseihin GarageBandissa.
 
Saksalaisen musiikkikauppa Thomannin omia malleja voisi näköjään saada uutenakin halvalla, esim.
http://www.thomann.de/fi/thomann_sp5500_bstock.htm
http://www.thomann.de/fi/thomann_dp85_bware.htm
 
Näiden laadusta ei ole mitään tietoa. Tuollaiseen stage piano -malliseen (ylempi) saa varautua ostamaan myös sustain-pedaalin pianon soittoa varten + mahdollisen standin. Myös Casiolla on halvempia malleja. Vikaan menee harvemmin jos ostaa Rolandin tai Yamahan.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti