Muusikoiden.net
20.06.2018
 

Koskettimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Joskus komentoin Juno G soundeja täällä siihen tarkennusta
1
JPQ
09.12.2009 11:13:36 (muokattu 09.12.2009 11:24:22)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joskus komentoin Juno G soundeja täällä siihen tarkennusta. Elikkäs kaupan luurein vastaan omin kajarein yksi urku parani näillä kajareilla ja myös 106? strings no yksi syna stringi soundi no kaupan luureilla aattelin että yamahaa pakko käyttää rinnalla synajousiin nyt ei ainakaan ihan pakko.. mutta ei kaikki soundit tietenkään nannaa ole ehkäpä saksofoneissa eroa eniten Yamaahni ja huilussa negatiiviseen suuntaan no saksofoneja en käytä ja tiesin etukäteen ettei rolandi ole ihan huilussa ykkönen itselle. ei edes orkesteri laajennuksella.(SRX06 vai mikä se on)
ps. aivan nyt on yksi Juno G käyttäjä täällä sivulla lisää.
 
Laajan musiikkityylien kirjon edustaja. Tähän asti kehutuin kappale musiikki näytteessä download linkkinä. Ehkäpä toinen puolisko tyylistäni jota eniten edustan.
ipa
12.12.2009 17:52:14 (muokattu 12.12.2009 17:55:36)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Rolandin huilut ovat tosiaan vaatimattomat.
 
Laitan tämän jutun nyt tähän keskusteluun, kun nyt on tässä pinnalla. Eli mites Junot ja 64-bittinen Windows? Ei taida toimia yhteistyö minkään Junon (itsellä Juno Stage) ja 64-bittisen Win7 välillä. Tarkoitus olisi kyseinen käyttis seuraavaan tietokoneeseeni laittaa, enkä viitsisi tyytyä 32-bittiseen vain ja ainoastaan synan takia. Editorisofta ehkä saattaisi toimiakin, mutta kun ei ole Rolandilla 64-bittisiä ajureita kuin Fantomille, V-synthille ja Sonic cellille :(
 
MIDI-data voisi siirtyä varmaan ihan MIDI-liitäntää käyttämällä kunhan hankin jonkin kortin koneeseen (nyt olen ollut USB-liitännän varassa).
 
JPQ
12.12.2009 18:46:54 (muokattu 12.12.2009 18:48:03)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Varmaan vaihdan itse mäkkiin tässä vielä joskus joten en osaa komentoida. Mielummin opettelen uuden sekvenserin (joka vaikuttaa olevan parempikin kuin nykyinen) kuin uuden windowsin no mäkkikin pitää opetella mutta se ihan eri juttu oikeasti iso osa tutuista/puolitutuista/idoleista tekee sillä musahommansa. No he joilla tietokone on... ps. perus huilut eksoottiset on ok ja ei taida olla ihan mahdotonta kelvollista saada srx-06 kortin kanssa rom huilukin menee paremmin. ja ohut kirkas huilu tyyppinen uupuu sanotaan vähän kuin linnun laulu suhteessa nykyisiin...
 
Laajan musiikkityylien kirjon edustaja. Tähän asti kehutuin kappale musiikki näytteessä download linkkinä. Ehkäpä toinen puolisko tyylistäni jota eniten edustan.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti