Muusikoiden.net
22.05.2018
 

Koskettimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Nord Lead 3 volumeongelma
1
Antti90
05.11.2009 22:19:31 (muokattu 05.11.2009 22:20:06)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moikka.
 
Hetken pohdittuani jelppikerhoon kirjoittamista, päätin kuitenkin tehdä tälle oman aiheen.
 
Meillä on nyt melko jatkuvasti ollut treenikämpällä tämänlainen ongelma;
Syna on päällä n.5 tuntia, jonka aikana jossain vaiheessa tapahtuu niin, että volumea katoaa. Ei kokonaan, mutta sen verran, että kosketinsoittajan hermot on kuukausi ennen keikkaa riekaleina.
 
Leadiin on kytkettynä Nord Electro 2 rack ja molemmat ovat mikserissä kiinni.
Kerran kävi myös niin, että modulista hävisi vola, mutta emoaluksesta (Lead) kyllä ääntä lähti.
 
Onko samanlaisia kokemuksia? Miten tätä ongelmaa kannattaisi lähteä ratkomaan ennen huoltoon lähettämistä?
 
-Antti
 
"Never give up."
JPQ
05.11.2009 22:21:30 (muokattu 05.11.2009 22:22:26)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jos noin käy ja koska molemmathan oli tuossa mikserissä kiinni? näemmä luin oikein niin mikseriä tutkisin syyllisenä. ja voisit kertoa millainen ? itsellä aikoinaan ilman varoitusta pimeni jopa 400euron mikseri sittemmin korjattu yksilö mutta.
 
Laajan musiikkityylien kirjon edustaja. Tähän asti kehutuin kappale musiikki näytteessä download linkkinä. Ehkäpä toinen puolisko tyylistäni jota eniten edustan.
Antti90
05.11.2009 23:01:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

JPQ: jos noin käy ja koska molemmathan oli tuossa mikserissä kiinni? näemmä luin oikein niin mikseriä tutkisin syyllisenä. ja voisit kertoa millainen ? itsellä aikoinaan ilman varoitusta pimeni jopa 400euron mikseri sittemmin korjattu yksilö mutta.
 
Joo kyllä mikserissä olivat. Modulin outista vedetty kanavaan nro 2 ja Leadin outista kanavaan 3. Selvitän sen mikserin merkin ja mallin.
 
"Never give up."
JPQ
06.11.2009 03:50:15
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Antti90: Joo kyllä mikserissä olivat. Modulin outista vedetty kanavaan nro 2 ja Leadin outista kanavaan 3. Selvitän sen mikserin merkin ja mallin.
 
Eikä väliä ehkä muuten mutta jotkut vaan taitaa olla heikompia laadultaan ja hajoavat helpommin. Tuolta se minusta kuulostaa eniten oikeasti ei tule mieleen mitään muuta ns järkevää. varsinkin kun Clavia on ymmärtääkseni todellakin laatumerkki.
 
Laajan musiikkityylien kirjon edustaja. Tähän asti kehutuin kappale musiikki näytteessä download linkkinä. Ehkäpä toinen puolisko tyylistäni jota eniten edustan.
maza
06.11.2009 12:10:20
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Selvästikin mikseriongelma. Voisi olla helpoimmillaan esim. ko. kanavan pätkivä insert-jakin sisäinen kytkin; korjaantunee ränkläämällä piuhaa siinä tai kokeilemalla toista kanavaa.
Antti90
06.11.2009 12:43:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

maza: Selvästikin mikseriongelma. Voisi olla helpoimmillaan esim. ko. kanavan pätkivä insert-jakin sisäinen kytkin; korjaantunee ränkläämällä piuhaa siinä tai kokeilemalla toista kanavaa.
 
Kiitti vinkistä, testaan tätä seuraavissa treeneissä!
Kotona tosiaan luureilla tai kitarastyrkkarin läpi soitellessa ei tollaisia ongelmia oo tullu vastaan. Eräs tuttu joka on paljon synien kanssa tekemisissä, sanoi ongelman voivan johtua myös treenikämpän sähköistä. Valot siellä räpsyy kyllä välillä.
No viimeistään tämän kuun lopussa se selviää kun vedetää pitkiä sessareita keikkapaikalla eri äänentoistolla eri paikassa.
 
"Never give up."
Leikari
06.11.2009 13:30:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

minulla ajoittain käy vajaan kymmenen vuoden ikäisen 16-sisäänmenokanavaisen Behringerin (joku sanoo "tietysti") kanssa ajoittain myös, että yksi kanava hiljenee laitteen oltua päällä useita tunteja. Käytännössä riesa on minulla kotistudiossa on ollut pieni, minkä sietämistä helpottaa, että tHOMANNIN alennusmyynnin "lisäalennuksessa" hinta jäin noin kymmesosaan vastaavasti speksattuun Mackieen verrattuna. Avasin "perälaudan" kerran, ja totesin, että ei kannata lähteä sinne spagettiin enempää kajoamaan ja tyydyin mekaaniseen rassailuun...
 
SpaceMartini
07.11.2009 20:10:56
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Yksi mahdollisuus on myös rikkinäinen plugipiuha. Itselläni on tullut muutaman kerran tällainen tilanne treeniksellä vastaan (ääni häviää/tasot heittelehtii), ja tällöin piuhan vaihto on ratkaissut asian. Kannattanee tarkistaa tämäkin ennen huoltohommia.
 
http://www.myspace.com/fulminatemyspace
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti