Muusikoiden.net
28.05.2018
 

Bassot »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Behringer ultrabass 4410, 450W, combo
1
timhak01
20.04.2014 08:24:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ostin tuon combon. Nyt on pari keikkaa soitettu ja EBS:n ja Hartken jälkeen on nyt vahvistin jossa löytyy se pohja. Aivan mahtavat soundit. Ei lopu paukut kesken. Matalat tulee todella pehmeästi. Säädöt on hyvät: kaikki namikat vaikuttaa heti soundiin. Tuolla oktaavikertojalla ei meikäläinen tee mitään. Menee jossain raskaammassa musassa.
Ainut ongelma on, että pitää itse roudata, kun kaverit ei saa nostettua sitä autosta pois. Heh. Tämä on jotain muuta kuin perinteiset Behringerit. Tuon nuppiosan voisi kyllä koteloida erikseen, niin siirtely helpottuisi. Tuli tarkistettua tuota vahvistimen sisäpuolikin, kun oli sisäänmenojakki passivipuolelta rikki (sen takia sain edullisesti). Kunnon komponenteista näyttää olevan kasattu ja oli tuossa käämissä kuparilanka poikineen: nuppi painoi varmaan 20 kg, kun ruuvasin sen irti.
 
hollstro
20.04.2014 09:06:54
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuo 450 W tulee 4 Ohmin kuormaan, uskoisin että jotain 300 W on omalla 8 Ohmin kaapilla joka on myös speksin mukaan se kaapin tehonkesto (program). Lisäksi se kaappi on aika epäherkkä, vain 94 bB/W/m, kun esim Aguilarin 4 x 10 " on 101 dB, eli huimat 7 dB enemmän, mikä vastaa n. nelinkertaista vahvistintehoeroa, eli 100 W:n vahvistimella saa saman äänenpaineen Aguilarista. Painava pentelehän tuo on, mutta hyvä jos olet tyytyväinen.
 
vasemmassa lahkeessa-klubin elinikäinen kannatusjäsen
timhak01
20.04.2014 10:38:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

hollstro: Tuo 450 W tulee 4 Ohmin kuormaan, uskoisin että jotain 300 W on omalla 8 Ohmin kaapilla joka on myös speksin mukaan se kaapin tehonkesto (program). Lisäksi se kaappi on aika epäherkkä, vain 94 bB/W/m, kun esim Aguilarin 4 x 10 " on 101 dB, eli huimat 7 dB enemmän, mikä vastaa n. nelinkertaista vahvistintehoeroa, eli 100 W:n vahvistimella saa saman äänenpaineen Aguilarista. Painava pentelehän tuo on, mutta hyvä jos olet tyytyväinen.
 
Niin, onhan tuo herkkyys, tai hyötysuhde, pienempi, mutta ei sillä ole minulle käytännön merkitystä noilla tehoilla, koska ääntä lähtee ihan riittävästi. Ja matalat soi hyvin. Monastihan pienillä komboilla on saatu suuri herkkyys, mutta matalat äänet heikkenee jos kartiopinta-ala on liian pieni. Ja hinta oli yksi kriteeri. Kompromisseja joutuu tekemään. Ainut miinus minulle on tosiaan tuo paino, mutta kyllä se roudaaminen kaksmieheen on suht helppoa. Ja onhan siinä pyörät alla.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti