Muusikoiden.net
05.12.2016
Rockway LIVE! Joka maanantai ja keskiviikko klo 17-19 

Bassot »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Thunderbird ei pidä ääntäkään
1
HWOV
09.02.2014 19:59:38
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moro!
 
Pari päivää vanha Epiphonen T-Bird Pro aiheuttaa nyt harmaita hiuksia.
 
Alkuun pelasi oikein hienosti, nyt enää ei.
 
Eli kun kytkee vahvariin, ei tapahdu juuri mitään.
Humina käy kyllä, mutta kielien lämpytys ei anna kaapille saakka mitään signaalia.
 
Kaappi ja piuha todettu toimiviksi muilla bassoilla.
 
Eli kepakon plugiliittimessä jotain?
Uskallanko läkseä avaamaan?
 
Ja juu kyllä, olen jokseenkin kädetön yksilö näiden kanssa.
Kiitän kovasti avusta!
 
Spandau-
09.02.2014 20:02:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko patteri loppu? Siis jos on siitä aktiivi-mallista kyse.
 
When i die, bury me upside down so the world can kiss my ass
SnowCrow
10.02.2014 10:44:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Patteri loppu, selvä homma.
 
J.Nikkanen
10.02.2014 10:49:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

SnowCrow: Patteri loppu, selvä homma.
 
Ei kaukaa haettu. Piuha ollut kiinni bassossa päivän-pari niin kyllä siinä kiinan paristo tyhjäksi käy. Aktiivihan tuo on käsittääksein kyllä.
 
Bassoa, säröllä tai ilman.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti