Muusikoiden.net
26.04.2018
 

Bassot »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Squier Vintage Modified Telecaster Bass Special
1
fubarguy
26.10.2013 17:17:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kellään kokemuksia otsikon mukaisesta bassosta? Miettinyt jonkin aikaa hankkimista kakkosbassoksi, topsoundista lähtis reilulla kolmella sadalla.
 
http://www.youtube.com/watch?v=zkcmO1DunDU
 
Kokemuksia?
 
Terry my face is totally bunged up.
SnowCrow
26.10.2013 20:34:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

fubarguy: Kellään kokemuksia otsikon mukaisesta bassosta? Miettinyt jonkin aikaa hankkimista kakkosbassoksi, topsoundista lähtis reilulla kolmella sadalla.
 
http://www.youtube.com/watch?v=zkcmO1DunDU
 
Kokemuksia?

 
Ei kokemuksia, mutta aivan helvetin makee basso!
 
Maisteri
28.10.2013 13:49:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Todella mielenkiintoinen 32"-skaalainen uutuus. Ja komeakin, etenkin tuo musta versio jotenkin hieno tuolla mikki-lineupilla. Pitäishän tommosta päästä testaamaan.
 
Jännä mikkikombinaatio varmasti tuo. Mutta turhan simppelisti mun mielestä tuossa toteutettu yhteisellä vola- ja tone-potikalla säätömahkut. Itellä ei oikein ikinä tule käytettyä 2-mikkisissä bassoissa (esim. ykkösbassoni TB) pelkkää tallamikkiä. Jonkin verran on kiva avata kaulamikinkin volapotikkaa pehmentämään saundia, vaikka joskus yyber-narisevaa saundia hakisikin. Ja etenkin silloin kun joskus jazzari kourassa, ei kyllä voi kuvitellakaan oikein vetävänsä pelkällä tallamikillä. Liian ohut narina. Ylipäätään 2-mikkisillä bassoilla ennemminkin molemmat volat lähes täysin auki. Useimmiten TB:llä vetäessä kaula täysillä, talla n.70-80% auki. Pelkkä kaulamikkikin on sitten monesti turhan tummasaundinen. Varsinkin tuollaisella vanhantyyppisen telebasson "mudbuckerilla".
 
Eli ehdottomasti pitäisi olla vielä mikeille ainakin omat volat. Yhteisellä tonella pärjäilee. Nyt tuosta bassosta voisin kuvitella löytäväni periaatteessa vain sen yhden allround-hyvän saundin, siten että mikkiswitch keskiasennossa. Hankala olisi kuvitella, että pelkästään jommalla kummalla löytyisi jotain kovin käyttökelpoista saundia.
 
www.thedgu.com
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti