Muusikoiden.net
24.05.2018
 

Bassot »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Harley Benton B-500FL TBK Modern Series
1
hoyo
28.11.2012 11:14:22
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olisiko kokemusta Thomannin HB B-500FL TBK Modern Series nauhattomasta 5-kielisestä. Olen aloittelija joten ei kehtaisi heti mennää ostamaan laatulaitetta..
 
sepisti
28.11.2012 14:00:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

hoyo: Olisiko kokemusta Thomannin HB B-500FL TBK Modern Series nauhattomasta 5-kielisestä. Olen aloittelija joten ei kehtaisi heti mennää ostamaan laatulaitetta..
 
Paljonko sulla on käyttää rahaa soittimen ostamiseen? Miksi pitää olla viisikieltä? Ootko varma, että pitää olla nauhaton?
Reilulla satasella ei vaan saa hyvää viisikielistä. Toisaalta sun kirjoituksen voi ymmärtää niin, että oot hakemassa paskaa soitinta. Melko suurella varmuudella kyseessä ei ole laatulaite.
 
Compostor
28.11.2012 16:20:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Omistan juuri samanlaisen ritsan. Ostin ihan vaan että pääsisi testaamaan "nauhatonta" bassoa.
 
Kelpo soitin se minusta on. Kannattaa tosin säädättää jollakin ammattilaisella intonaatiot ja kielen korkeudet kuntoon. Omassa työnjälki ei ole mitään täydellistä, enkä sitä sillä hinnalla odottanutkaan: esim. mikkien ja puun välissä reilusti liikaa tilaa, kumma pieni musta läiskä otelaudassa, yksi potikoista ratisi... Eipä oikeastaan hirveästi muuta tulekkaan mieleen. Mikit ihan kelvot omasta mielestäni ja basso pysyy suht hyvin vireessä.
 
Benttonit, Behringerit sun muut saa kyllä ihan turhasta lokaa niskaan niin maan perkuleesti. Okei, ei oo kokemusta ihan noista halvimmista Benttoneista.
 
Ihan kelvon soittimen tosta saa, jos viittii vähän vaivaa nähdä. Aloittelijana hommaisin mieluummin kyllä nauhallisen basson - suosittelen sunkin harkitsemaan sitä.
 
J.Nikkanen
28.11.2012 16:29:38
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Compostor: Benttonit, Behringerit sun muut saa kyllä ihan turhasta lokaa niskaan niin maan perkuleesti. Okei, ei oo kokemusta ihan noista halvimmista Benttoneista.
 
Jaahans. Taistelu alkakoon.
 
Miikss
28.11.2012 16:40:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Compostor: Benttonit, Behringerit sun muut saa kyllä ihan turhasta lokaa niskaan niin maan perkuleesti. Okei, ei oo kokemusta ihan noista halvimmista Benttoneista.
 
Kyllähän ne Benttonit vissiin ihan siedettäviä on bassopuolella, jos osaa itse / säädättää ammattilaisella tosiaan kuntoon ne. Tai jos sattuu tuurilla valmiiksi hyvin säädetty. Kitarat on taas semmosia ritsoja, että ei mitään järkee.
 
Behkuista ei henk. kohtaista kokemusta ole, mutta kyllähän nuo ainakin kuuluu kiitettävän usein räjähtelevän. Eikä soundikaan mitenkään erityisen loistava ole.
 
"Lähinnä sie oot sellanen inhorealistinen postmodernia kautta seuraava taidelaji"
Danny_fox
28.11.2012 16:52:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

osta ennemmin tosta torilta toi squierin vm nauhaton huntilla. ei o ku neljä kieltä. mutta laatu aivan eri ku tossa harrikassa.
 
Kun ihmisiä ei syödä, on niitä turha teurastaa.
Danny_fox
28.11.2012 17:02:05 (muokattu 28.11.2012 17:03:21)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

J.Nikkanen: Jaahans. Taistelu alkakoon.
 
kyllähän osasta noista benttoneista ihan SOITETTAVIA pelejä saa, mutta aloittelijalle en kyllä suosittele, koska säätämässä niitä saa olla joka välissä. toki toi basson säätäminen on kyllä hyvä opetella mahdollisimman varhain. helppoo hommaa josta on musta turha maksaa isoja rahoja.
 
E: toi karlssonin artikkeli on mahtava apu kaikille jotka haluaa opetella bassoo säätään.
 
Kun ihmisiä ei syödä, on niitä turha teurastaa.
hoyo
28.11.2012 17:15:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiitos vastauksista ja kaikenlainen palaute on tässä tilanteessa hyödyllinen... Kommentoin vain sen verran että 5-kielinen akustinen nauhallinen mulla on mutta kovasti tekisi mieli kokeilla nauhatonta kun olen sen soundista pitänyt aina. Eikä se nahattoman tosiaan tarvi olla välttämättä 5-kielinen Tiedä sitten olisiko esim. Stagg BC300FL laadultaan parempi - hintaluokka on sama eli 150€ (http://www.dv247.fi/invt/25070/). On sama laitetta myös Millbrook-kaupassa mutta hintaa on tuplat. Jos on hyviä ehdotuksia niin kuuntelen mielelläni. Ja sen käytetyn myyjään aion kyllä ollaa yhteydessä.
 
jperala
28.11.2012 17:22:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

hoyo: Kiitos vastauksista ja kaikenlainen palaute on tässä tilanteessa hyödyllinen... Kommentoin vain sen verran että 5-kielinen akustinen nauhallinen mulla on mutta kovasti tekisi mieli kokeilla nauhatonta kun olen sen soundista pitänyt aina. Eikä se nahattoman tosiaan tarvi olla välttämättä 5-kielinen Tiedä sitten olisiko esim. Stagg BC300FL laadultaan parempi - hintaluokka on sama eli 150€ (http://www.dv247.fi/invt/25070/). On sama laitetta myös Millbrook-kaupassa mutta hintaa on tuplat. Jos on hyviä ehdotuksia niin kuuntelen mielelläni. Ja sen käytetyn myyjään aion kyllä ollaa yhteydessä.
 
Itsellä juuri tuo vm oravajatsari (squier) nauhattomana, ei pahaa sanottavaa ainakaan omasta yksilöstä. Väittäisin että turvallisempi ostos kun benttoni.
 
Jazz Bass Fretless
öl m
28.11.2012 18:00:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jperala: Itsellä juuri tuo vm oravajatsari (squier) nauhattomana, ei pahaa sanottavaa ainakaan omasta yksilöstä. Väittäisin että turvallisempi ostos kun benttoni.
 
+1 VM Squierille. Pieni ääninäyte taannoisesta bassoskabasta:
 
http://kasmra.kapsi.fi/muu/baskaba33.mp3
 
Mainittakoon, että basson soundimahdollisuudet eivät todellakaan rajoitu yo. näytteen köyhän miehen Pastorius-nau'untaan. Kovin Zawinulmainen tausta johdatti säädöt luonnollisesti kyseisen soundin puoleen. (Linkin hakemistosta löytyy muunlaistakin soundia lisänäytettä kaipaavalle.)
 
Bottomline: Hinta-laatusuhde erittäin kohdallaan.
 
http://www.mikseri.net/user/kasmra
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti