Muusikoiden.net
11.12.2016
 

Bassot »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Kuinka kauan menee basisteilta fillaroida 100000km?
1 2 3 4 548 49 50 51 52
Corba
07.06.2011 23:00:08 (muokattu 08.06.2011 12:00:49)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pistetääs polkien 100000km porukalla!
 
Nythän on niin, että hyvä yleiskunto vaikuttaa siihen miten jaksetaan soittaa tunnista toiseen vai mitä? Polkupyöräily on mukavaa ja siinä maisema vaihtuu! Ja kun meistä basisteista löytyy myös maantiepyöräilijöitä sekä muita enemmän ja vähemmän pyöräileviä, niin katsotaas kuinka kauan menee, että saadaan satatuhatta kilometriä (100000km) rikki.
 
Elikkäs seuranta menee seuraavasti. Viestiketjuun lisätään edellisessä viestissä oleva yhteis kilometri määrä. Esimerkki. Edellisessä viestissä yhteiskilometrit 1250km ja tuli pyöräiltyä 32km. Merkataan 1250+32=1282 Seuraava 1282km+pyöräilty matka jne..
 
Jep! Eli tästä lähdetään. Itsellä viikonloppuna maantiepyörä ekan kerran tänä kesänä ulkona ja kilometrejä kertyi 48.67km.
 

 
Edit: Viesteissä oli aloitus ajankohdasta ilmennyt kyselyitä. Se sopii, että kerätään kilometrit 1.6. alkaen.
 
Huom! Lisää oman lenkkisi kilometrimäärä edellisen viestin kokonaismäärään! Ja porukalla fillaroidaan kilometrejä. Kyse ei ole henkilökohtaisesti fillaroida sataatuhatta:-)
 
Twist! Beat! - Tulta ja tunnelmaa!!!
poppamies
07.06.2011 23:13:04 (muokattu 07.06.2011 23:14:23)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kaks kertaa rautakaupassa ja huvilenkki, yhteensä 19 km
 
48,67+19 km=67.67km
 
G strings are for strippers
juici
07.06.2011 23:39:08
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

poppamies: Kaks kertaa rautakaupassa ja huvilenkki, yhteensä 19 km
 
48,67+19 km=67.67km

 
Kitaraostoksilla + illalla roskaruokaa syömässä. Yhteensä 15,4 km.
 
67,67 + 15,4 km = 83,07 km.
 
"Juici meni ravintolaan ja tilas tarjoilijalta: "Jekku ruuan kans!" "Taidatkin olla sellainen anagrammijätkä", kommentoi tarjoilija." -Jabe
hollstro
08.06.2011 00:10:12
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

juici: Kitaraostoksilla + illalla roskaruokaa syömässä. Yhteensä 15,4 km.
 
67,67 + 15,4 km = 83,07 km.

 
Viikonloppuna maastopyörällä 42+32 km=157,07
 
vasemmassa lahkeessa-klubin elinikäinen kannatusjäsen
BassoSisko
08.06.2011 06:36:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mistä lähtien kilsoja saa lisätä?
Ilmeisesti Corba ajatteli itse 4.6 lähtien, mutta voisiko aloitus olla 1.6 alkaen?
 
Hax pax max deus adimax.
Mase
08.06.2011 07:34:57 (muokattu 08.06.2011 07:36:40)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

BassoSisko: Mistä lähtien kilsoja saa lisätä?
Ilmeisesti Corba ajatteli itse 4.6 lähtien, mutta voisiko aloitus olla 1.6 alkaen?

 
jos 1.6 alkaen on ok(ja loput tämänpäiväisistä saa merkata etukäteen), niin:
157,07 + 67,24 = 224,31km
 
tuossa siis pari työmatkaa(14,56km/suunta) ja vajaan kympin lenkki pesueen kanssa...
 
Saa kysellä tuuraamaan kitaran/basson varteen. Taustalaulut saa kaupanpäälle.
hemmo
08.06.2011 07:47:46 (muokattu 08.06.2011 07:49:51)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mase: jos 1.6 alkaen on ok(ja loput tämänpäiväisistä saa merkata etukäteen), niin:
157,07 + 67,24 = 224,31km

 
ok, lisään ke,pe,ma,ti työmatkat 8x10= 80 km
 
summa: 304,31 km
 
ehdotan, että kun satadonaa on kasassa niin kerätyt varat laitetaan ryyppäämisen, eiku
 
Ei mitään vaihtobassoja, vaan pitopelejä!
Esa H
08.06.2011 07:48:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mase: jos 1.6 alkaen on ok(ja loput tämänpäiväisistä saa merkata etukäteen), niin:
157,07 + 67,24 = 224,31km
 
tuossa siis pari työmatkaa(14,56km/suunta) ja vajaan kympin lenkki pesueen kanssa...

 
Viime sunnuntain pyörälenkki:
 
224,31 + 44 km = 268,31
 
MPU
08.06.2011 08:53:15 (muokattu 08.06.2011 08:53:38)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

268,31 + maanantain 32km maastossa= 300,31.
Tästä päivästä lähtien tarkemmat matkat kun laitoin mittarin pyörään.
Marko
 
Ite kun tekee saa sellasta kun tulee
absqua
08.06.2011 10:00:22 (muokattu 08.06.2011 10:05:12)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

MPU: 268,31 + maanantain 32km maastossa= 300,31.
Tästä päivästä lähtien tarkemmat matkat kun laitoin mittarin pyörään.
Marko

 
300,31 + 84km päivittäiset ajot 1.-8.6. = 384,31km
 
E: Näin sivumennen sanoen ton satatonnisen täyttyminen esim vuodessa, eli 1.6.2012 mennessä on jos nyt ei utopistinen, niin ainakin hyvin kunnianhimoinen tavoite ottaen huomioon että palstan aktiivikäyttäjien lukumäärä lasketaan kymmenissä. Jos meitä olisi esim. 50 ukkoa (mikä on lukuna rajusti yläkanttiin), niin siitä tulis keskimäärin 2000km/ukko/vuosi. Eli sellaiset rapiat 8km joka arkipäivä kesät talvet. Toisaalta on hyvä että tähtäin on korkealla.
 
Always play on one and don't fake the funk. -Bootsy-
kojones
08.06.2011 10:09:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

384,31km + 14 + 12km mettäpolkuja eilen ja maanantaina = 400,31km
 
Oon ittekin joskus vähän soitellut.
NitroJeesus
08.06.2011 10:40:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

400,31km + 3 * 20km lenkki = 460,31 km
 
asaksala
08.06.2011 11:04:53
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

NitroJeesus: 400,31km + 3 * 20km lenkki = 460,31 km
 
460,31 + kuluvalta viikolta työmatkoja 40km = 500,31km.
 
J.Nikkanen
08.06.2011 11:33:19 (muokattu 08.06.2011 14:20:56)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kävin uittamassa koirat. Kartan mukaan matkaa kertyy yhteensä:
 
1 kilometri, enään 99 999 jäljellä!
 
Vahva avaus, jahka ehdin niin poljen kyllä lisää. Keräilen varmaan viikkosaldot niin saa edes jotain järkeviä määriä.
 
Corba: Kyse ei ole henkilökohtaisesti fillaroida sataatuhatta:-)
 
Mutta saa jos haluaa? Tätä tahtia mulla toki loppuu elämä ennemmin, mutta jos vaikka kiristäis hieman tahtia.
 
"Mun mielestä hyvässä pändissä basistilla on ainakin kaks fuzzia ja kälysesti träkkäävä oktaaveri." -TommiW.
juici
08.06.2011 11:59:26
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itelläkin voi kohta olla fillaroinnin kanssa vähän niin ja näin, kun jään kolmen työvuoron jälkeen kesälomalle.
 
No, eipähän tämä ollut aikaan sidottua.
 
"Juici meni ravintolaan ja tilas tarjoilijalta: "Jekku ruuan kans!" "Taidatkin olla sellainen anagrammijätkä", kommentoi tarjoilija." -Jabe
asaksala
08.06.2011 14:10:53 (muokattu 08.06.2011 14:18:30)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hemmon "loggaus" on jäänyt pois summasta. 500,31km+80km=580,31 km
 
(100 000km - 580,31km)/600km= n.165. 165 hengen joukkue kasaan ja asia on hoidettu jo ennen juhannusta:
 
https://www.facebook.com/event.php?eid=156322674435544
 
PasiB
08.06.2011 16:03:24 (muokattu 08.06.2011 16:04:00)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kannan korteni kekoon, kameran ulkoilutusta 37,66 km, yhteensä 617,98 km.
 
Vaatevalintojen kultainen sääntö: kaikki passaa mikä peittää..
BassoSisko
08.06.2011 17:11:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

PasiB: Kannan korteni kekoon, kameran ulkoilutusta 37,66 km, yhteensä 617,98 km.
 
1.6 lähtien 79km, nyt jään sopivasti huoltotauolle, saas vain nähdä kuinka pitkälle.
 
617,98 km + 79 = 696,98 km
 
Hax pax max deus adimax.
Ramses Junior
09.06.2011 15:31:05
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

BassoSisko: 1.6 lähtien 79km, nyt jään sopivasti huoltotauolle, saas vain nähdä kuinka pitkälle.
 
617,98 km + 79 = 696,98 km

 
Pussikaljareisulla eilen kertyi noin 12km + 696,98 = 708,98 km
 
PasiB
09.06.2011 16:53:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tämän päivän työmatka 30km, yhteensä 708,98km + 30km= 738,98 km
 
Vaatevalintojen kultainen sääntö: kaikki passaa mikä peittää..
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 548 49 50 51 52

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti