Muusikoiden.net
13.05.2021
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Band in a box (+ sille kitaristikaveri yms)
1
Ap-lab
28.04.2021 15:02:29 (muokattu 28.04.2021 15:43:43)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Band in a boxista ei löydy kovin tuoreita juttuja, joten laitan omia kokemuksia muutaman viikon ajalta alkuun ja sitten kysymyksen.
 
Ostin halvimman Pron. Ohjelmahan on olemukseltaan "helvetillinen labyrintti", mutta saa sillä yllättävän toimivia taustoja tehdyksi. Opiskelu kannattaisi. Esimerkiksi mukana tulleen Realbandin käytännön tarkoitusperä ei ole itselleni vielä selvinnyt..
 
Huonoista puolista mainittakoon pari vastaantullutta: noin joka kolmas rupeama Biabin kanssa on päättynyt joko aaveääneen (ei saa vaihdettua valittua rumpua tms.) ja yksi kaatuminenkin koettu. Ohjelman uudelleenkäynnistys auttanut. Toinen kummallinen typeryys on, että PGMusicin myynnissä olevat extrastylet eivät ilmeisesti toimikaan tässä Pro-versiossa vaan vaativat kalliimman Ultrapakin ostamista. (Tämä on mainittu pienellä, mutta monikin on joutunut pettymään Biabin oman keskustelufoorumin perusteella.)
 
Biabissa on kuitenkin kaikkea valtavasti. Vasta tällä viikolla opin esmes sen, että kappaleen styleä voi vaihtaa mutkattomasti kappaleen osiin, mikä on hyvä vaikkapa silloin, jos biisissä on C-osa.
 
Niin se kysymys.
 
Olen katsellut ihastellen NI:n virtualkitaroita, kuten Session guitarist Picked acousticia, joka maksaisi satasen verran, eikä trialia ole. Tämän pitäisi toimia Biabin kanssa siten, että Biab antaa ohjelmalle soinnut, joita käyttäisi DAWissa. Onko kellään kokemusta tästä? Ja jos haluaisi samaan biisiin eri näppäilytyylejä ko. ohjelmalla, pitääkö kitara pätkiä eri raidoille äänitysohjelmassa?
 
Tai onko muita vastaavia "kitaristeja", jotka saisivat enemmän irti sointupohjasta? Kokeilin kahta ilmaista (Ample Guitar M Lite II ja DSK Dynamic Guitars) mutta eivät vastanneet odotuksia.
 
Tuossa vielä linkki Nativen kitaristiin:
 
https://www.native-instruments.com/ … /session-guitarist-picked-acoustic/
 
Ja muoks: Hyviä löytämiään tai keksimiään vinkkejä Biabin käyttöön saa myös laittaa!
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti