Muusikoiden.net
22.10.2018
Bändikirja | Käy kirjakaupassa tai klikkaa 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: RME Fireface 800 -ongelma
1
jPekka
06.10.2018 13:20:59
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Yhdeksän vuotta moitteetta toiminut RME Fireface 800 on alkanut käyttäytyä. Se on ollut jotakuinkin aina kytkettynä (tietokoneen lailla) Furmanin vikavirtasuojaan ja virran kytkentä/katkaisu on tapahtunut vikavirtasuojasta. (Jos tällä on merkitystä.) Nyt, noin reilun kuukauden ajan, Fireface on virtojen kytkemisen jälkeen lakannut menemästä päälle: kuuluu vain releeltä kuuluva naksutus jostakin moduulin sisältä ja, jos kuulokkeet on kytketty, myös kuulokkeista, vaikka kuulokevolyymi olisi nollilla. Ykköskanavan SIG-valo saattaa vaimeasti välkkyä naksutuksen tahtiin. Tähän asti käytös palautuu normaaliksi muutamien kymmenien minuuttien kuluessa siitä, kun tietokone on bootannut ja ollut päällä. Toisinaan silloin HOST-valo palaa myös, mutta yhteys normalisoituu kunhan Firefacen omasta virtakytkimestä räpsäyttää virrat pois ja päälle, vaikka käynnistymishitauteen FF:n virtakytkimen räplääminen ei vaikuta mitenkään.
 
Kyselin tuosta RME:n foorumilla ja ainoa kommentti oli, että virtalähde saattaisi olla elämänsä ehtoossa. Muita ideoita? Lienisikö korjattavissa ja jos niin missä?
 
Toistaiseksi tilanne on siis vielä ihan siedettävä, kun FF kuitenkin toimii aivan normaalisti sen jälkeen kun on lopulta käynnistynyt, mutta jos vika pahenee eikä laite enää tokenekaan..
 
"Te ette pitäisi Nietzschestä, sir. Hänen filosofiansa on pohjimmiltaan epätervettä."
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti