Muusikoiden.net
12.12.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Bandcamp
1
Berzerkowitz
05.09.2016 22:17:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo elikkäs viime aikoina tullut aikamoiset "Wintersunin Jari"-fiilikset kun olen yrittänyt upata biisejä bandcamppiin. Parin minuutin puuhastelubiisin demoversioineen laitoin saataville noille bcamp-sivuille viime kuun puolella. Ei temppuilua. Sitten keksin että nuo cubasen oletus-konerummut kuulostaa vähän dorkalta niin teetetään paremman kuuloiset rummut ja upataan uusi versio kanssa. Paitsi että. Meni varmaan viikko taistellessa että sen biisin sai bcampiin asti.
 
Kyseisellä sivustolla kun on se add song-toiminto niin sehän näyttää arvioidun ajan kuinka kauan menee biisin siirtämiseen. Ensin arvio on jotain minuutti. Sitten se nopeasti muuttuu tunniksi ja sen jälkeen ei mitään arviota voida esittää. Lopuksi "upload error". Ja tämmöinen käytös on siis ollut pikemminkin sääntö kuin poikkeus.
Eikä tunnut riippuvan upattavan tiedoston koostakaan. Muutaman sekunnin grind-biisit myös tökkäävät samalla tavalla. Lisäksi jos yrittää kuunnella play-nappia painamalla että onnistuiko uppaaminen niin menee se soitin-toiminto vain jumiin.
 
Nyt kiinnostaa kovasti että a) onko muilla ollut viime aikoina samanlaisia ongelmia bandcampin kanssa? b) onkohan siellä bcampin puolella yksipuolisestii päätetty et tää meidän sivusto toimii oikein vain yhdistelmällä XP+IE6 vai c) johtuuko mun nettiyhteydestä?
 
Itse kyllä epäilen notta tää uusi modeemi kusee hommat mutta en ole kerennyt uutta vielä hommaamaan.
 
Berzerkowitz
05.09.2016 22:20:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vaatiiko toi bandcamp muuten että flashista oltava se uusin mahdollinen versio? Jotain toi plugari on ilmoitellut että voisi päivittää...
 
daredevil
06.09.2016 11:12:44
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Berzerkowitz: Vaatiiko toi bandcamp muuten että flashista oltava se uusin mahdollinen versio? Jotain toi plugari on ilmoitellut että voisi päivittää...
 
Mielestäni Bandcamp ei tarvitse flashia, hyvin soi musat ilmankin.
 
Neljä kanavaa riittää musiikin tekemiseen
Berzerkowitz
06.09.2016 21:44:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo mut tota onks muilla ollu upload-ongelmia bandcampin kanssa?
 
Eos
09.09.2016 16:08:17
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eipä ole ollut ongelmaa, siitäkään huolimatta että käytettävä selain ei ihan tavanomaisessa muodossa ole. Tosin itse bandcampiin olen upannut biisejä vain kerralla. Tiedä onko sillä merkitystä, maksatko palvelusta vai onko karvalakkimalli käytössä.
 
Ehdotuksena demotukseen Soundcloud tai Dropbox. Näissä on tiettyjä rajoituksia Bandcampiin verrattuna mutta tuohon käyttöön sanoisin noiden soveltuvan paremmin.
 
Berzerkowitz
12.09.2016 22:15:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllä maar joo alkais houkutella bandcampista pois vaihto. Tein tänään 5 sekan grindibiisin ja sain sen upattua. No sitten piti seuraavaksi piipertää se kansikuva julkaisulle. 30 kilon jpegin nysväsin gimpillä niin sen uppaaminen olikin sitten liikaa vaadittu.
 
jannu
12.09.2016 22:31:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllä mäkin sanoisin, että Bandcamp on julkaisualusta, eikä niinkään mikään demovarasto.
 
"You can't really be jealous of something you can't fathom." -Nigel Tufnel
Saatanan kojootti
Berzerkowitz
12.09.2016 22:51:13 (muokattu 12.09.2016 22:51:33)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En nyt silleen varsinaisesti dropboxin korvikkeena tuota bcampia käytä. Tällä kertaa vain sattuu olemaan niin että tunnelmaltaan tuo demoversio on sen verran erilainen studioversioon nähden että katsoin paremmaksi laittaa molemmat että niinku paremmin pääsisi mahdollinen yleisö kärryille mistä on kysymys. Erillinen käppä-rummullinen versio saattaa olla turha täsä vaiheessa kun paremmat rummut sisältävä versio on jo linjoilla. Mut joo oikeestaan kyllästyttää noiden cover-art-hommien kanssa nysvätä etenkin pykivän nettiyhteyden kanssa joten mikäpä ettei vaihtaisi toiseen mestaan kuhan saa aikaiseksi.
 
jannu
13.09.2016 10:58:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Berzerkowitz: En nyt silleen varsinaisesti dropboxin korvikkeena tuota bcampia käytä. Tällä kertaa vain sattuu olemaan niin että tunnelmaltaan tuo demoversio on sen verran erilainen studioversioon nähden että katsoin paremmaksi laittaa molemmat että niinku paremmin pääsisi mahdollinen yleisö kärryille mistä on kysymys. Erillinen käppä-rummullinen versio saattaa olla turha täsä vaiheessa kun paremmat rummut sisältävä versio on jo linjoilla. Mut joo oikeestaan kyllästyttää noiden cover-art-hommien kanssa nysvätä etenkin pykivän nettiyhteyden kanssa joten mikäpä ettei vaihtaisi toiseen mestaan kuhan saa aikaiseksi.
 
Mitäs jos vaan vaihtaisit nettiyhteyttä?
 
"You can't really be jealous of something you can't fathom." -Nigel Tufnel
Saatanan kojootti
Berzerkowitz
13.09.2016 20:14:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vissiin se pitäisi vaihtaa perkele. Tästä tuu Hevon Vittua muuten mussun mussun.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti