Muusikoiden.net
26.05.2018
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Presonus Inspire audio Interface 1394 kokemuksia
1
Tuulakatriina
14.08.2016 09:01:52 (muokattu 14.08.2016 09:04:05)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko kellään mahdollisuutta/intoa kommentoida/kertoa kokemuksia tuon audio interfacen käytöstä? Onko se hyvä? Aloittelijalle? Siihenhän kuuluu mukaan Cubase äänityssofta: :Onko se miten hyvä käyttää?
 
anapena
14.08.2016 11:50:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuulakatriina: Onko kellään mahdollisuutta/intoa kommentoida/kertoa kokemuksia tuon audio interfacen käytöstä? Onko se hyvä? Aloittelijalle? Siihenhän kuuluu mukaan Cubase äänityssofta: :Onko se miten hyvä käyttää?
 
Vanhahan tuo on, joten jos olet tuollaista hankkimassa, niin olisi hyvä että saat testata sen toimivuuden omassa koneessasi ennen maksua, tai sitten muuten avoimella kaupalla. Toimiessaan varmaan ihan ok purkki. Cubasesta pitäminen on makuasia, niin kuin on kaikkien softien kohdalla. Halvalla nuo pitää saada, muuten ei järkeä.
Mikähän käyttöjärjestelmä sulla on? Onko sulla firewire-liitäntä?
 
TommiW.- Autot, kämpät ja piparit.
Tuulakatriina
14.08.2016 13:22:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

anapena: Vanhahan tuo on, joten jos olet tuollaista hankkimassa, niin olisi hyvä että saat testata sen toimivuuden omassa koneessasi ennen maksua, tai sitten muuten avoimella kaupalla. Toimiessaan varmaan ihan ok purkki. Cubasesta pitäminen on makuasia, niin kuin on kaikkien softien kohdalla. Halvalla nuo pitää saada, muuten ei järkeä.
Mikähän käyttöjärjestelmä sulla on? Onko sulla firewire-liitäntä?

 
Kiitos vastauksestasi! Tuo oli myynnissä Tori.fi:ssä ja olen vasta harkitsemassa asiaa, tutkailemassa, mitä tarvitsen ja halun ja paljonko haluan satsata jne. . En ole ollut vielä myyjään yhteydessä. Ainakin hän ilmoituksessaan vakuuttaa, että on toimiva. Firewireä ei ole koneessa, siitä olisinkin myyjältä kysynyt. Ilmoituksessa on siten, että firewire-kaapeli ulkoinen virtalähde. Tämä ei vielä sano minulle mitään, mitä hän sillä tarkoittaa. Luin netistä, että on olemassa usb-systeemillä toimivia adaptereita tälle firewire-kytkennälle kuitenkin... Joo, en muutenkaan tiedä, olisiko tuo sopiva, sillä siinä on kaksi paikkaa kitaroille, mihin ei ole tarvis. Tosi kosketinsoitin/keabord on, joka tulisi voida kytkeä äänikorttiin- vaan voiko, jos se kerran on tarkoitettu kitaroille??
 
Onko 70€ liikaa? Mukana tulee 4dvd:tä, sisältäen siis Cubasen ja lisenssit... Katsoin Amazonista, että 55puntaa ja n. 7puntaa skipping. Halvempi siis, mta onko kaikki kunnossa...Softat ilm. mukana kuitenkin.
 
anapena
14.08.2016 13:58:08 (muokattu 14.08.2016 14:01:01)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuulakatriina: Kiitos vastauksestasi! Tuo oli myynnissä Tori.fi:ssä ja olen vasta harkitsemassa asiaa, tutkailemassa, mitä tarvitsen ja halun ja paljonko haluan satsata jne. . En ole ollut vielä myyjään yhteydessä. Ainakin hän ilmoituksessaan vakuuttaa, että on toimiva. Firewireä ei ole koneessa, siitä olisinkin myyjältä kysynyt. Ilmoituksessa on siten, että firewire-kaapeli ulkoinen virtalähde. Tämä ei vielä sano minulle mitään, mitä hän sillä tarkoittaa. Luin netistä, että on olemassa usb-systeemillä toimivia adaptereita tälle firewire-kytkennälle kuitenkin... Joo, en muutenkaan tiedä, olisiko tuo sopiva, sillä siinä on kaksi paikkaa kitaroille, mihin ei ole tarvis. Tosi kosketinsoitin/keabord on, joka tulisi voida kytkeä äänikorttiin- vaan voiko, jos se kerran on tarkoitettu kitaroille??
 
Onko 70€ liikaa? Mukana tulee 4dvd:tä, sisältäen siis Cubasen ja lisenssit... Katsoin Amazonista, että 55puntaa ja n. 7puntaa skipping. Halvempi siis, mta onko kaikki kunnossa...Softat ilm. mukana kuitenkin.

 
Sun pitäisi siis hommata firewire-kortti koneeseesi, niitä saattaa vielä löytää jostain, ja jos tuuri käy niin se voi jopa toimia:) Olen aistivinani, että sulla ei ole taipumusta koneiden kanssa roplailuun? Siinä tapauksessa ei uskalla suositella tuohon suohon lähtemistä. Joku usb-väyläinen äänipurkki ennemmin. Niitä saa kaupasta jo sadan euron nurkilla. Sellainen sulla näyttää jo olevankin hakusessa. Tampereen Musiikki tai Tammerpiano vois osata jeesata käytännössä.
 
TommiW.- Autot, kämpät ja piparit.
Tuulakatriina
14.08.2016 19:09:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

anapena: Sun pitäisi siis hommata firewire-kortti koneeseesi, niitä saattaa vielä löytää jostain, ja jos tuuri käy niin se voi jopa toimia:) Olen aistivinani, että sulla ei ole taipumusta koneiden kanssa roplailuun? Siinä tapauksessa ei uskalla suositella tuohon suohon lähtemistä. Joku usb-väyläinen äänipurkki ennemmin. Niitä saa kaupasta jo sadan euron nurkilla. Sellainen sulla näyttää jo olevankin hakusessa. Tampereen Musiikki tai Tammerpiano vois osata jeesata käytännössä.
 
Kiitos taas. Taidanpa ottaa neuvosta vaarinja olla tekemättä asioita vaikeimman kautta!
 
Antti1
14.08.2016 19:11:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kokeile Audient iD4:ää: https://www.thomann.de/fi/audient_id4.htm
 
En ole itse testannut tota uutta pikkumallia, mutta kalliimmat versiot ovat erinomaisia.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti