Muusikoiden.net
25.04.2018
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Focusrite 2i4 ja FLStudio 12
1
Witchhunter
01.06.2016 18:56:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko tietoa miten saan 2i4 FLStudio 12 sisään ? Tehtaan tuki on ihan pihalla neuvoo vaan samaa plugin mutta kun ei onnistu.Mullon syna ohjelma Sound Tank 3 ja se meni että suhahti.Käyttis on Win10. mut ei pitäis olla ongelmia.
 
pappasfin
01.06.2016 19:19:10 (muokattu 01.06.2016 19:27:43)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Witchhunter: Onko tietoa miten saan 2i4 FLStudio 12 sisään ? Tehtaan tuki on ihan pihalla neuvoo vaan samaa plugin mutta kun ei onnistu.Mullon syna ohjelma Sound Tank 3 ja se meni että suhahti.Käyttis on Win10. mut ei pitäis olla ongelmia.
 
Siis varmaan tarkoitat, että haluat käyttää Focusrite 2i4 äänikorttina FLstudio 12 ohjelmassa.
 
Sun pitänee kertoa siinä ohjelmassa asetuksista mitä äänikorttia haluat käyttää.
Mulla kun ei tuota FLstudio 12 ole niin en ole varma mutta FLstudio9:ssa on ylhäällä Options, jonka alta löytyy sitten Audioo Settings ja sieltä Input / Output alla on kohta josta voi valita käytettävän äänikortin, tuolta löytyy mm. mulla Focusrite USB 2.0 Audio Driver, Asio4All jne..
 
Eli menet sinne asetuksiin ja vaihdat itsellesi sopivan äänikortin, samasta paikkaa pitäs löytyä sitten mm. käytetyn äänikortin muitakin asetuksia kuten ASIO properties ym. josta voit säätää bufferin koot sun muut mitkä vaikuttaa mm. latenssiin.
 
Jos sulla FLstuidosta ei löydy tuolla Options kohtaa niin sitten todennäköisesti sieltä löytyy valikoista mm. joko Preferens tai Settings, noi vähän vaihtelee ohjelmien mukaan mistä ne asetukset löytyy.
 
Toivottavasti tästä mun jutusta on sulle apuja ja jos ei ole niin FLstuidossa pitäs olla jonkin näköinen Help eli aputoiminto, josta pitäs löytyä sitten tähänkin apuja.
 
EDIT: Win10 voi myös windowsin järjestelmän ääniasetuksista laittaa tuo Focusrite äänikortti oletukseksi (näytöin oikeasta ala-laidasta siitä ämyrin / kaijutin kuvakkeesta hiiren kakkosella ja äänenvoimakkuuden mikseri ja sielät järjestelmän äänet ja sieltä sitten Toistamis- sekä Tallennus välilehdiltä valikoidaan tuo Focusriten laite ja painetaan Aseta oeltus painikkeesta.
 
Kun Wintoosa käynnistyy niin se pistää tuon oletuksena päälle ja jos ohjelmassa on valintana Ensisijainen äänikortti niin se ottaa tuon oletuksen käyttöön. Ja jos esim. haluat käyttää koneen integroitua äänikorttia niin sitten vaan ei pidä tuota Focusriteä päällä ja kone käynnistyessään ottaa sieltä sen integroidun käyttöön siinä tapauksessa.
 
PappaSFin
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti