Muusikoiden.net
07.12.2016
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Reaper sekosi!!
1
Hank Hill
06.03.2016 16:15:37
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mitä ihmettä? Kun aukaisin tänään Reaperin (4.78) se jotenkin resetoi itsensä.Näyttää oudolta (Teemana on classic 1.x ??) ja pyytää lisenssiä joka käynnistyskerralla mutta ei hyväksy sitä??
 
Windows 10 viimeisimmässä päivityksessä oli kai jotain ongelmia (joku system file missing??)mutta alkoi kuitenkin toimimaan normaalisti
 
Proge on parrasta
Hank Hill
07.03.2016 09:25:33
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jep.Kun suorittaa järjestelmänvalvojana,niin toimii normaalisti.
 
Proge on parrasta
Hanok
08.03.2016 13:44:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hank Hill: Jep.Kun suorittaa järjestelmänvalvojana,niin toimii normaalisti.
 
Ei pitäisi olla kuitenkaan tarvetta ajella admin-oikeuksilla. Varmaan asennuksessa on jotain mennyt solmuun.
 
petteri m
25.07.2016 01:34:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hanok: Ei pitäisi olla kuitenkaan tarvetta ajella admin-oikeuksilla. Varmaan asennuksessa on jotain mennyt solmuun.
 
On tarvetta kun ei muuten toimi. Mulla toimii aivan kaikki Reaperiin liittyvä moitteetta vain ja ainoastaan jos on admin.
 
Hanok
25.07.2016 16:57:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

petteri m: On tarvetta kun ei muuten toimi. Mulla toimii aivan kaikki Reaperiin liittyvä moitteetta vain ja ainoastaan jos on admin.
 
Enpä jostain syystä tajunnut aiemmin, että kommentti koski win 10:ä. Seiskalla on ainakin toiminut vuosikausia ilman adminina ajoa, mutta kympissä en ole käyttänyt. Olisiko tässä sitten tullut muutos?
 
Antti1
25.07.2016 17:09:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hanok: Enpä jostain syystä tajunnut aiemmin, että kommentti koski win 10:ä. Seiskalla on ainakin toiminut vuosikausia ilman adminina ajoa, mutta kympissä en ole käyttänyt. Olisiko tässä sitten tullut muutos?
 
Ei ole, kyse on jostain Windowsin virheelliseen asennukseen tms. liittyvästä bugista.
Hanok
26.07.2016 13:07:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Antti1: Ei ole, kyse on jostain Windowsin virheelliseen asennukseen tms. liittyvästä bugista.
 
No sitähänä minäkin. Ei tällaista softaa pitäisi olla tarpeen ajaa admininia.
 
Antti1
26.07.2016 15:37:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hanok: No sitähänä minäkin. Ei tällaista softaa pitäisi olla tarpeen ajaa admininia.
 
Olikohan Soundtoys, joku Plugin Alliancen juttu tms., kun itseasiassa vaati yhden käynnistyskerran adminina rekisteröinnin vuoksi. Sekin oli täysin yksittäinen poikkeustapaus tosiaan.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti