Muusikoiden.net
20.05.2018
Soittimet, laitteet, tarvikkeet | Ylöjärven Musiikkikauppa 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Sonar X1 Producer version ongelmat 2
1
JIHE
12.02.2016 10:03:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kirjoittelin tuohon Sonar X1 Producer versioon jo nämä ongelmat, mutta ajattelin jos uusi otsikko herättäisi auttavaisten huomion. Mulla on pari ongelmaa, joihin en oikein löydä vastausta ja osin ei jaksakkaan kun mahiksia on niin paljon kokeilla, siis veljet ja siskot auttakaa. ONGELMA 1: Kun äänitän raitaa niin talenne näkyy graafisena näyttönä, mutta kun kuuntelen tallennuksen niin eipä näy grafiikka. MITEN SEN SAA NÄKYVIIN. ONGELMA 2: mitenkä pystyn leikkaaman esim. keskeltä rumpusooloa pätkän pois. Kiitän etukäteen, ois valtava apu ja upeaa apua apua olenkin teiltä saanut aikaisemmin. Lets keep on rockin.
 
tender.insanity
12.02.2016 10:59:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

JIHE: ONGELMA 1: Kun äänitän raitaa niin talenne näkyy graafisena näyttönä, mutta kun kuuntelen tallennuksen niin eipä näy grafiikka. MITEN SEN SAA NÄKYVIIN.
 
Tyhjennä Picture Cache. Joissain Sonarin versioissa se paisui aika lailla. Tietysi tuon jälkeen projektin kun avaa, se ruksuttaa hetken että tekee ne grafiikat takaisin.
 
ONGELMA 2: mitenkä pystyn leikkaaman esim. keskeltä rumpusooloa pätkän pois. Kiitän etukäteen, ois valtava apu ja upeaa apua apua olenkin teiltä saanut aikaisemmin. Lets keep on rockin.
 
Sakset käyttöön. Ei siinä muu auta. Tulos on verrannollinen vaivan näköön.
 
Kalmo
14.02.2016 16:50:34 (muokattu 14.02.2016 16:55:36)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itse olen vapaaehtoisesti jättäytynyt versioon 8.5, mutta uskoisin X-sarjastakin löytyvän myös "Redraw waveform" komennon.
Tuo yllämainittu Picture Cachen tyhjentäminen on kyllä varmaan useimmin oikea toimenpide.
 
Et kerro, onko kyse audiorumpuraidasta vai MIDIraidasta, mutta ratkaisu sama - yllämainitut sakset (Cut) muista vain ruksata ruutu "Delete hole", mikäli haluat
leikkauskohdan jälkeisen osuuden siirtyvän leikatulle alueelle.
 
Muistan tosin lukeneeni, että X-ssarjassa olisi ollut, ainakin aluksi, jotain häikkää Delete hole:n toiminnassa, mutten ole varma.
 
Lets keep on rocking-kommentti viittaisi siihen, että englanninkieli taittuu. Nämä vastaukset kyllä löytyvät nimittäin sieltä Help-fileistä. Kirjoitat "Search" kenttään vaikkapa "cut" ja eikun opiskelemaan eri vaihtoehtoja. Suurin osa siitä 1800 sivuisesta manuaallista on ihan tarpeellista luettavaa, jos aikoo oppia softan vähänkin perusteellisemmin.
En muista, tuliko X-sarjassa enää DVD:tä vai vain latausversio, mutta Reference Guide:n saa ladattua erikseen.
 
Asus P5B, E6600 Core 2, E-MU 1820, 2 G RAM, GF 7300, XP, SONAR 8.5 Keski-ikäisellä amatöörillä on se etu, että edessä olevia turhautumisen vuosia on vähemmän.
JIHE
14.02.2016 18:18:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiitosta. Rupiampa kokeilemaan. Ilmoittelen miten onnistui
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti