Muusikoiden.net
08.12.2016
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Cubase Studio 5 + Yamaha 01X = hermot menee
1
Padro
10.09.2015 18:34:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko kukaan saanut em yhdistelmää toimimaan? Käyttis OS X 10.6.8.
Jos on niin please apuja tarvitaan :-)
 
Jaava
11.09.2015 01:41:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tietysti olisi pirun paljon helpompi auttaa, jos kertoisit mikä on ongelma ja mitä olet tehnyt sen ratkaisemikseksi.
 
Muuten sä joudut tyytymään geneeriseen tuotetukeen:
Paina tietokoneen virtanäppäintä pohjassa kunnes kone sammuu. Sitten etsi parempaa tekemistä.
 
"Katastrofien ei pitäisi kestää näin kauan, haluan aamiaista!"
Padro
11.09.2015 15:33:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Totta, olinpas kömpelö :-D
 
Eli en ole onnistunut saamaan Cubasessa 01X:ää näkymään äänikorttina. Piuhat tarkastettu ja Yamaha Studio Manager asennettu (jossain suositeltiin näin).
Edelliset äänikortit ym. löytyy alasvetolistalta muttei mainintaakaan Yamahasta.
 
Puuttuukohan minulta joku ajuri (ei mäkki mitään ajureita tarvi) tms tai onko vain niin ettei Studio 5 ja 01X ymmärrä toisiaan?
 
juha_p
11.09.2015 15:43:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Padro: Totta, olinpas kömpelö :-D
 
Eli en ole onnistunut saamaan Cubasessa 01X:ää näkymään äänikorttina. Piuhat tarkastettu ja Yamaha Studio Manager asennettu (jossain suositeltiin näin).
Edelliset äänikortit ym. löytyy alasvetolistalta muttei mainintaakaan Yamahasta.
 
Puuttuukohan minulta joku ajuri (ei mäkki mitään ajureita tarvi) tms tai onko vain niin ettei Studio 5 ja 01X ymmärrä toisiaan?

 
Toimiiko 01X OS X 10.6:ssa muutoin? Yamahalta ladattavaa löytyy aina 10.5 asti.
 
Padro
13.09.2015 18:43:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei. En saa 01X:ää näkymään Cubasessa enkä Järjestelmäasetusten Ääni-valikossa...
 
juha_p
13.09.2015 22:31:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Padro: Ei. En saa 01X:ää näkymään Cubasessa enkä Järjestelmäasetusten Ääni-valikossa...
 
Googlasin hieman 01x:ää ... näyttäisi siltä että sen pitäisi kyllä toimia 10.6 ja jopa uudemmissakin OS X versioissa (en tutkinut tilannetta sen tarkemmin varsinkaan Cubasen osalta).
 
En tunne noita laitteitasi mutta oletko varma ettei 01x tarvitse jotain ajuria asennettavan ... ?
- http://tinyurl.com/n4wlug8 (mLan)
 
Padro
18.09.2015 18:21:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiitos vinkistä. Latasin ajurit jonka jälkeen yritin ohjeen mukaan määritellä mikserin lukemaan world clockia macista mutta näyttöön ilmaantui "Incorrect worldclock"...
 
Ikäänkuin mac ja mikseri eivät näkisi toisiaan... huoh, olen niiiin avuton näissä :-(
 
Löytyisiköhän pääkaupunkiseudulta jotain gurua näihin hommiin?!? :-D
 
töräytän
19.09.2015 11:45:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Padro: Kiitos vinkistä. Latasin ajurit jonka jälkeen yritin ohjeen mukaan määritellä mikserin lukemaan world clockia macista mutta näyttöön ilmaantui "Incorrect worldclock"...
 
Ikäänkuin mac ja mikseri eivät näkisi toisiaan... huoh, olen niiiin avuton näissä :-(
 
Löytyisiköhän pääkaupunkiseudulta jotain gurua näihin hommiin?!? :-D

 
Waihda Windovsiin niin kyllä toimii.
 
Danko
19.09.2015 12:04:41
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Padro: Piuhat tarkastettu ja Yamaha Studio Manager asennettu (jossain suositeltiin näin).
 
Kerrotko vielä miten nämä piuhoitukset menee. Yksittäistä interfacea käytettäessä ei word clockista pitäisi tarvita huolehtia.
 
"Ei riitä, että seurataan vain musiikkielämän työtä ja saavutuksia, vaan on jatkuvasti pidettävä silmällä kokonaisorganismia ja puututtava ajoissa virheellisen kehityksen oireisiin." - Herman Kretzchmann: Musikalische Zeitgrafen 1903
Padro
20.09.2015 11:49:47 (muokattu 20.09.2015 11:50:33)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Danko: Kerrotko vielä miten nämä piuhoitukset menee. Yksittäistä interfacea käytettäessä ei word clockista pitäisi tarvita huolehtia.
 
Firewire-kaapeli 01X:n 1. liitännästä suoraan iMac'iin. Ei hubeja tms välissä...
 
Koneen käynnistyessä mLan Autoconnector ei löydä yhtään liitettyä laitetta, samoin Yamaha Studiomanagerin valittavat laitteet-ikkuna on tyhjä.
 
Haaveena olisi saada 01X toimimaan äänikorttina, mikserinä ja liukuohjaimina Cubaselle. Lieneekö kuitenkin paras ottaa aparaatista pari kuvaa ja laittaa torille myyntiin?!? :-)
 
anapena
20.09.2015 12:47:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Padro: Firewire-kaapeli 01X:n 1. liitännästä suoraan iMac'iin. Ei hubeja tms välissä...
 
Ootko kokeillu vaihtaa piuhaa tai porttia? Ei olisi ensimmäinen kerta, kun ne on risoja.
 
Istu ja pala!
Padro
21.09.2015 17:23:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

anapena: Ootko kokeillu vaihtaa piuhaa tai porttia? Ei olisi ensimmäinen kerta, kun ne on risoja.
 
Kokeiltu. Ei auttanut.
Taidan pistää myllyn lihoiksi ja katsella jotain muuta aparaattia... :-)
 
Padro
01.10.2015 20:00:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Problem solved. iMacin firewire-portti ei pelitä.
Apua saatu ja valtakunnassa kaikki hyvin :-)
 
anapena
04.10.2015 12:01:26 (muokattu 04.10.2015 12:02:18)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Padro: Problem solved. iMacin firewire-portti ei pelitä.
Apua saatu ja valtakunnassa kaikki hyvin :-)

 
Mulla oli joskus tuo sama, siksi imac on eläkkeellä, lähinnä vaimon nettikoneena. Firewire toimii kuitenkin sen verran, että saa TimeMachinea ja muuta välilä pyöriteltyä.
 
Istu ja pala!
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti